Telefónica

Mitkä ovat Telefónica osakkeen näkymät? Lue analyytikkojemme viimeisin analyysi ja katso osakkeen tämänhetkinen hinta ja kaavio. Tutki tunnuslukuja, muita tämän sektorin osakkeita, viimeisten viiden vuoden kehitystä ja tutustu uusimpiin mielipiteisiin ja osinkoihin. Lyhyesti sanottuna, lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tästä osakkeesta.

Telefónica S.A.
ISIN: ES0178430E18 | WKN 850775
Koodi:TEF | Pörssi: ---

Viimeksi päivitetty ---

---

EUR

---EUR
---
Päivän ylin
---
Päivän alin
---
Osta osakkeita Parhaat osakkeet
  • 1 pv
  • 1 vk
  • 1 kk
  • 6 kk
  • YTD
  • 1 v
  • 5 v
  • Max

Telefónica osakkeille ei ole toistaiseksi analyysiä

Tutustu näihin muihin artikkeleihin sijoitusblogissamme:

Lisää tietoa osakkeesta Telefónica

Lue lisää osakkeista

Osta Telefónica osakkeita

Jos haluat ostaa Telefónica osakkeita, voit tutustua täällä osakkeen ajankohtaisiin hintatietoihin, ennusteisiin ja uutisiin.

Onnistunut osakesijoittaminen alkaa oikean välittäjän valitsemisesta, joka tarjoaa Telefónica osakkeita edullisesti ja mahdollistaa arvopapereiden ostamisen laadukkaalla kaupankäyntialustalla. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa Telefónica osakkeita kustannustehokkaasti. Tutustu LYNXiin ja maailmanlaajuisiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Lue lisää LYNXistä

Telefónica: Osakkeen hinta

Viimeisin hinta
Hinnan muutos EUR
Muutos %
Aika
Aika
Pörssit
Markkina-arvo
Liikkeeseen laskettujen instrumenttien lukumäärä
Avaus
Viimeisin sulku
Päivän alin
Päivän ylin
Vuoden alin
Vuoden ylin
52 viikon alin
52 viikon ylin

Telefónica : Yrityksen tiedot valuutassa EUR

Osinkotuotto
Myynnin kannattavuus
Osakekohtainen liikevaihto
Kassavirta per osake
Investointi-intensiteetti
Työvoiman suhde pääomaan
Käyttöpääoma milj.
Kattavuusaste A
Kattavuusaste B
Kattavuusaste C
Sijoitetun pääoman tuottoaste
P/E
P/CF
Omavaraisuusaste
Velkaantumisaste
Nettovelkaantumisaste
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Telefónica: tietoja yrityksestä Telefónica S.A.

Telefónica SA on kansainvälisesti toimiva telekommunikaatioyhtiö, joka on markkinajohtaja useilla espanjan- ja portugalinkielisillä alueilla. Telekommunikaatioinfrastruktuurin lisäksi, yhtiö tarjoaa integroituja kommunikaatioratkaisuja. Pääasiallisiin liiketoimintoihin kuuluu lankapuhelinverkot sekä mobiilikommunikaatiosektori, joiden lisäksi yhtiö tarjoaa kaapeli-, internet- ja TV-palveluita. Yhtiö toimii neljän brändin nimillä, jotka ovat Telefónica, Movistar, O2 ja Vivo. Yhtiö irtaantui Atento nimisestä konsernista (joka tuottaa puhelinkeskuspalveluita asiakassuhteidenhallinnan parissa) vuonna 2012. Yhtiön mobiilipalveluista vastaava tytäryhtiö Telefónica Móviles oli pitkään itsenäisesti pörssilistattu yhtiö, joka liitettiin vakituisesti Telefónican konserniin vuonna 2006. Nykyisin yhtiöllä on toimintoja 24 eri maassa ympäri maailman ja raportointi jaetaan kahteen segmenttiin, jotka ovat ”Eurooppa” ja ”Latinalainen Amerikka”.