Arvo-osuustili

LYNX: Satojatuhansia sijoitusmahdollisuuksia ja ammattilaisten suosima kaupankäyntialusta päivätreidaajille
Avaa arvo-osuustili LYNXin kautta ja valitse sijoituskohteesi sadoistatuhansista kansainvälisistä vaihtoehdoista.

LYNXin kautta avatulla arvo-osuustilillä sinulla on pääsy yli 150 pörssiin maailmanlaajuisesti. Haluatko sijoittaa Yhdysvalloissa NYSE:n ja Nasdaqin lisäksi muihin pörsseihin? Voit sijoittaa kauttamme yhteensä 56 yhdysvaltalaiseen pörssiin, mukaan lukien johdannaispörsseihin, kuten CBOE ja CME.

Pohditko arvo-osuustilin avaamista LYNXin kautta? Tarjoamme yksityis- ja yhteistilejä. Lisäksi voit valita käteis- ja limiittiluottotilien välitä.


Arvo-osuustilin edut

LYNX: Aktiivisten sijoittajien valinta

LYNXin kautta saat käyttöösi ammattilaisten suosiman kaupankäyntialustan, analyysityökalut sekä laajan valikoiman johdannaisia ja monimutkaisia sijoitustuotteita. Tämän vuoksi palvelumme soveltuu parhaiten kokeneille, aktiivisille sijoittajille.

LYNXin kautta voit käydä turvallisesti kauppaa. Kaikki arvo-osuustilit on suojattu kaksivaiheisella tunnistautumisella. Asiakkaiden käteisvaroja ja sijoitusinstrumentteja käsitellään huolellisesti ja säilytetään erillään LYNXin ja Interactive Brokersin Irelandin varoista. Lisäksi kaikki asiakkaamme kuuluvat Irlannin ja Alankomaiden sijoittajansuojan piiriin.

  • Arvo-osuustili aktiivisille sijoittajille

  • Monipuoliset analyysityökalut portfolion seuraamiseen

  • Kustannustehokas hinnoittelu

  • Laaja valikoima sijoitustuotteita

  • 150 kansainvälistä pörssiä kilpailukykyisin hinnoin

  • Mahdollisuus lyhyeksi myyntiin (myös yön yli)

LYNX+: Moderni selainsovellus edistyksellisillä kaupankäyntityökaluilla.

Avaa yksityis- tai yhteistili

Etsitkö välittäjää, jonka kautta voit treidata tai sijoittaa kansainvälisesti? Täytä hakemus ja toimita liitteet, jotta voit hyöytä asiakkaanamme laajasta tuotevalikoimastamme ja asiantuntevasta palvelustamme. LYNX palvelee jo 60 000 sijoittajaa.

Avaa arvo-osuustili

Salkun siirto

Salkun siirto LYNXille

Salkunsiirto on yleensä maksutonta. Veloitamme siirrosta, jos siirto koskee aasialaisia osakkeita tai jos siirto edellyttää erityisiä siirtomenetelmiä, kuten niin sanottua suoraa rekisteröintijärjestelmää (Direct Registration System). Kokonaiskuvan kustannuksista saat hinnastostamme. Myös pankkisi tai välittäjäsi saattaa veloittaa sinua siirrosta. Sen vuoksi suosittelemme tarkistamaan, mitä kuluja nykyinen välittäjäsi veloittaa salkkusi siirrosta.


LYNX: Avaa arvo-osuustili LYNXin kautta ja sijoita kansainvälisesti

Lyhyeksi myynti

Oletko kiinnostunut ottamaan kantaa markkinaliikkeisiin myymällä osakkeita lyhyeksi? LYNXin kautta se on mahdollista. Voit halutessasi säilyttää positiosi myös yön yli. Tällöin positiosta veloitetaan päivittäin korkoa, joka veloitetaan tililtäsi kerran kuussa. Tarjoamme kymmeniätuhansia shortattavia osakkeita useista maista, kuten Yhdysvalloista, Kanadasta, Saksasta ja Ruotsista. Lyhyeksi myynti edellyttää hyvää tietotasoa, kahden vuoden kaupankäyntikokemuksen sekä limiittiluottotilin. Huomaathan, että lyhyeksi myyntiin liittyy huomattavia riskejä. Jos markkina liikkuu vastakkaiseen suuntaan, riski on teoriassa rajaton.

Hyvä tietää: Arvo-osuustili

Hyvä tietää: Arvo-osuustili

Mikä on arvo-osuustili?

Arvo-osuustili eli arvopaperisalkku on hallinnollinen arvopaperitili, jolla voidaan käydä kauppaa ja säilyttää arvopapereita. Arvo-osuustili voi olla yhden tai useamman henkilön nimissä. Myös yritykset, yhteisöt ja muut oikeushenkilöt voivat omistaa arvo-osuustilin.

Mitä eroja arvo-osuustilien välillä on?

Arvo-osuustilien suurimmat erot ovat kaupankäynti- ja tilinhallintakuluissa. Kustannusrakenne vaihtelee suuresti välittäjien kesken. On tärkeää tarkastella kaupankäyntikuluja, kiinteitä kustannuksia ja muuttuvia lisäkustannuksia. Välittäjillä, joilla on erittäin alhaiset kaupankäyntikulut, veloittaa usein ylimääräisistä palveluista, kuten teknisesti edistyneestä kaupankäyntialustasta ja osinkojen maksusta.

Tuotteet, joilla voidaan käydä kauppaa arvo-osuustilin kautta,
eivät myöskään ole samat jokaisella palveluntarjoajalla. Jotkin nettivälittäjät tarjoavat vain osakkeita ja valuuttoja.

Lopuksi on tärkeää tarkastella arvo-osuustilillesi tarjottavia palveluja. Tärkeitä vertailuperusteita ovat esimerkiksi kaupankäyntialustan vakaus,  asiakaspalvelun tavoitettavuus, sekä sijoitustiedon tarjonta.


Arvo-osuustilit

Millaisen arvo-osuustilin voin avata LYNXin kautta?

LYNX tarjoaa sijoittajille useita vaihtoehtoja arvo-osuustilin osalta. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse kaupankäyntiisi sopivin tilityyppi.

Yksityistili

Yksityistili on tili, jolle on rekisteröity yksi luonnollinen henkilö tilinomistajaksi. Vain tällä henkilöllä on pääsy kaupankäyntitilille, ja hän on täysin verovelvollinen. Tilinomistaja voi nimetä yksittäisen tilin tai yksittäisen tilin edustajiksi henkilöitä. Valtuutetut voivat käydä kauppaa arvopapereilla tilinomistajan puolesta, jolloin arvopaperit pysyvät tilinomistajan yksinomaisena omaisuutena.

Yhteistili

Yhteistili on arvopaperitili, jota käyttävät usein pariskunnat, jotka haluavat sijoittaa yhdessä. Yhteistili on rajoitettu kahteen henkilöön, ja molemmat rekisteröidään tilinomistajiksi. Huomaathan, että LYNX toimittaa ainoastaan tilikohtaisen veroraportin, jolloin yhteistilin haltijoiden tulee itse vastata henkilökohtaisen veroraporttien laatimisesta.

Käteis- vai limiittiluottotili?

Kun avaat LYNXin kautta yksityis– tai yhteistilin, voit valita joko käteis– tai limiittiluottotilin. Jos haluat käydä kauppaa esimerkiksi optioilla, futuureilla tai muilla johdannaisilla, tarvitset limiittiluottotilin. Voit muuttaa käteistilin limiittiluottotiliksi milloin tahansa, mikäli sinulla on riittävästi tietoa ja kokemusta kaupankäynnistä velkavivulla.