Kaupankäyntialustat

Oikea kaupankäyntialusta on sijoittajan tärkein työkalu. Se on linkki toimeksiantojesi ja pörssien välillä.

Me LYNXillä ymmärrämme, että jokaisella sijoittajalla on erilaiset toiveet ja tarpeet kaupankäyntialustan suhteen. Tästä syystä tarjoamme laajan valikoiman huippuluokan kaupankäyntiratkaisuja, jotta voit räätälöidä juuri sinulle sopivan kaupankäyntinäkymän.

LYNX+

Selainpohjainen LYNX+ alusta tarjoaa helpon ja nopean tavan käydä kauppaa eri arvopapereilla. Tee toimeksiantoja, seuraa salkkusi kehitystä ja analysoi markkinoita kätevästi. Käytettävissä useimmissa selaimissa.

Trader Workstation

Tutustu ohjeisiimme TWS-kaupankäyntialustan käytöstä. Tämä ammattimainen alusta tarjoaa muun muassa yli 60 toimeksiantotyyppiä ja monipuoliset työkalut tehokasta kaupankäyntiä varten.

Mobiilisovellus

Sijoita missä oletkin LYNX Trading mobiilisovelluksella. Seuraa pörssin tapahtumia, analysoi kaavioita ja hyödynnä teknisiä indikaattoreita iPhonella, iPadilla ja Android-laitteilla. Tutustu mobiilisovelluksen käyttöön täältä.

TeamViewer

TeamViewer-etätuen avulla voit antaa meille suoran pääsyn laitteeseesi, jotta voimme auttaa sinua helposti ja nopeasti käyttöliittymäsi kautta.

Usein kysyttyä

TWS on ladattavissa Macille, Linuxille ja Windowsille. Löydät latauslinkit täältä.

Kyllä. LYNX+ on optimoitu toimimaan suoraan mobiililaitteesi selaimessa.

Tilisi, toimeksiantosi ja salkkusi ovat yhteydessä toisiinsa, olipa käytössäsi sitten LYNX+ alusta, TWS tai LYNX Trading-mobiilisovellus. Voit käydä kauppaa, muokata toimeksiantoja tai seurata salkkuasi kaikilla alustoilla.