Chart Trader – Optimaalinen työkalu tekniseen analyysiin

Chart Trader - Tee osto- ja myyntitoimeksiantoja suoraan kaaviosta

Chart Traderilla voi tehdä toimeksiantoja suoraan kaaviossa teknisen analyysin perusteella.

Näin voit reagoida nopeasti – ilman viivytyksiä – hinnanmuutoksiin, esimerkiksi varmistaa voittosi tai ottaa tappiot. Tämän kaupankäyntityökalun avulla voit analysoida arvopapereita teknisesti, tarkkailla markkinoiden liikkeitä ja näyttää kaavioita viiva-, palkki- tai kynttilänjalka- kaavioina. Kullekin kaaviolle voi asettaa eri aikajaksoja, 1 minuutista useisiin vuosiin. Voit myös tarkastella useita kaavioita samanaikaisesti ja lisätä indikaattoreita.

Chart Traderin edut

  • Määrittele kaikki kaavion asetukset helposti
  • Lisää nopeasti ja vaivattomasti trendiviivoja ja huomautuksia kaavioihisi
  • Luo malleja suosikkikaavioistasi ja sovella niitä muihin arvopapereihin
  • Voit tarkastella tietoja minuutista viiteen vuoteen tai pidemmältä ajalta
  • Lähetä toimeksiantoja suoraan kaaviosta parilla klikkauksella
  • Aseta hälytyksiä ajan, hinnan, vakuusvaatimusten ja muiden kriteerien perusteella suoraan kaaviossa

Ominaisuudet: Chart Trader

Mukauta kaavio omiin tarpeisiisi

Kun avaat kaavion, voit asettaa erilaisia muuttujia. Voit esimerkiksi määrittää kaaviotyypin ja kaaviokauden ajanjakson. Voit myös näyttää kaupankäynnin volyymin, päivittäisen korkeimman ja matalimman arvon tai muuttaa kaavion värejä.  Chart Traderissa jokainen treidaaja voi luoda tarpeidensa mukaisia kaavioita. Lyhyesti sanottuna Chart Trader yhdistää lukuisia toimintoja käyttäjäystävälliseen käyttöliittymään.

Kaupankäyntityökalut: Chart Trader

Tee yksityiskohtaisia teknisiä analyysejä

Chart Trader tarjoaa monia mahdollisuuksia arvopapereiden tekniseen analyysiin. Voit piirtää omia trendiviivoja kaavioon tai käyttää Chart Traderissa olevia yli 120 indikaattoria. Voit myös helposti vertailla arvopapereita keskenään tai verrata arvopaperia indeksin kehitykseen. Lisäksi voit tallentaa itse laatimasi kaaviot ja käyttää niitä myöhemmin lisäanalyyseihin.

Chart Trader on teknisen analyysin kaupankäyntityökalu

Sijoita kaavion kautta

Chart Traderilla voit tehdä toimeksiantoja kaavion kautta. Yhdellä hiiren klikkauksella voit ostaa tai myydä osakkeen. Kun olet asettanut toimeksiannon kaavioon, voit helposti muuttaa sitä siirtämällä viivaa hiirellä. Lisäksi voit määritellä pikanäppäimiä, jotta voit reagoida vielä nopeammin tiettyihin kuvioihin.

Chart Trader näyttää selkeästi kaikki toimeksiannot, toteutukset sekä yleiskuvan nykyisestä salkustasi. Chart Traderin vastus- ja tukitasojen sekä säännönmukaisten kuvioiden hahmottaminen on helpompaa.

Chart Trader: Osta ja myy arvopapereita suoraan kaaviosta

Muut kaupankäyntityökalut

Tutustu kaupankäyntityökaluihin