Osakkeet

Olitpa kokenut sijoittaja tai vasta aloittamassa sijoittamista, tämä sivu tarjoaa tietoa, työkaluja ja ohjeita, joiden avulla voit navigoida osakemarkkinoilla luottavaisesti.

Aloita tästä

Sijoita kansainvälisiin arvopapereihin LYNXin kautta

Etsi tuotteita

Etsi tuotteita helposti yrityksen nimen, kaupankäyntitunnuksen tai ISIN-koodin avulla yli 150 pörssissä maailmanlaajuisesti. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Luo toimeksiantoja

Tällä sivulla opastamme sinua luomaan ja lähettämään toimeksiannon haluamallesi arvopaperille. Valitse haluamasi alusta ja seuraa ohjeita. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Tutustu lyhyeksimyyntiin

Tutustu lyhyeksimyyntiin, sijoitusstrategiaan, jossa hyödynnetään arvopaperin hinnan laskua. Tutustu lyhyeksimyynnin perusteisiin ja riskeihin klikkaamalla tästä.


Paranna kaupankäyntikokemustasi

Paranna osakekaupankäyntiäsi eri työkalujen avulla.

Pyydä kaupankäyntilupia

Pyydä kaupankäyntilupia voidaksesi käydä kauppaa uusilla tuotteilla tai markkinoilla. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Käy kauppaa suoraan kaaviossa

Avaa kaavioita, tallenna asetteluja, lisää laaja valikoima indikaattoreita ja käy kauppaa suoraan kaavioista. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Tilaa reaaliaikaista markkinadataa

Tilaa markkinadataa osakkeille, jotta voit tehdä päätöksiä reaaliaikaisten tietojen pohjalta ja pysyä ajan tasalla markkinoiden kehityksestä. Klikkaa tästä ja lue lisää.


Hallitse salkkuasi

Kun käyt kauppaa osakkeilla, on ensisijaisen tärkeää hallinnoida salkkuasi ja olla tietoinen tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa tuloksiisi.

Luo seurantalistoja

Luo uusia seurantalistoja ja muokkaa olemassa olevia seurantalistoja kullakin alustalla. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Seuraa osinkoja

Osingoilla on merkittävä rooli sijoitussalkuissa, sillä ne tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden ansaita tuloja omistuksistaan. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Pysy ajantasalla yhtiötapahtumista

Yhtiötapahtumat saattavat edellyttää, että teet valintoja, joita voit hallita tilinhallinnan Corporate Action Managerin kautta. Klikkaa tästä ja lue ohjeet, kuinka osallistut yhtiötapahtumiin.

Sijoita kansainvälisiin arvopapereihin LYNXin kautta