Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää LYNXistä, kaupankäyntialustastamme, markkinoista, strategioista tai muista aiheista? Kysymyksiisi saattaa olla valmis vastaus. Tutustuthan usein kysyttyihin kysymyksiin ennen yhteydenottoa.

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Olitpa sitten asiakas tai kiinnostunut kuulemaan lisää LYNXistä, autamme sinua löytämään vastauksen kysymykseesi.

Kontakt zum LYNX-Service

Kuinka tavoitat meidät?

LYNX pyrkii tarjoamaan aina erinomaista palvelua. Tavoitat meidät puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse.

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 9–19. Tavoitat meidät numerosta +358 9 4245 1439 tai sähköpostitse info@lynxbroker.fi. Pyrimme vastaamaan viestiisi vuorokauden kuluessa.

Jos sinulla on tekninen kysymys aukioloaikojen ulkopuolella, ota yhteyttä Interactive Brokersin englanninkieliseen kansainväliseen tukeen Yhdysvalloissa numerossa: 001 312-542-6901. Tuki on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Vastaamme jokaiseen sähköpostiviestiin henkilökohtaisesti, ja saat yleensä yksityiskohtaisen vastauksen vuorokauden sisällä. Jotta voisimme vastata kysymykseesi parhaiten, kuvaa ongelma mahdollisimman tarkasti ja ilmoita tilinumerosi. 

Osoite

LYNX B.V.
Herengracht 527
1017 BV  AMSTERDAM
Alankomaat