Mobiilisovellukset:
Sijoita missä vaan ja milloin tahansa

LYNX mobiilisovellus: sijoita missä tahansa, milloin tahansa

Sijoittaminen älypuhelimen ja tabletin kautta on nykyään itsestäänselvyys. Hyvä sijoitus- tai kaupankäyntisovellus sen sijaan taas ei.

Mobiilisovelluksemme avulla pääset käsiksi kaupankäyntitilillesi milloin ja missä tahansa, esimerkiksi jos olet matkalla ja haluat pitää salkkuasi silmällä tai käydä kauppaa. Mobiilisovelluksen avulla voit sijoittaa helposti, nopeasti ja turvallisesti älypuhelimen tai tabletin kautta. Riippumatta siitä onko käytössäsi iOS vai Android; kaikki mobiilisovellukset tarjoavat helppokäyttöisyyttä, luotettavuutta ja hyvää suorituskykyä. Sinun ei siis tarvitse missata sekuntiakaan pörssissä.

Mobiilisovellukset edut

 • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
 • Kaupankäynti osakkeilla, optioilla, futuureilla ja valuutoilla helposti
 • Edistykselliset kaupankäyntityökalut
 • Löydä kiinnostavia sijoituskohteita Market Scannerin avulla
 • Seuraa toimeksiantojasi, salkkuasi ja nykyisiä positioita reaaliajassa
 • Luo oma seurantaluettelosi

Kaupankäyntisovellukset

Mobiilisovellukset
myös aktiivisille sijoittajille

Monipuolinen mobiilisovellus on suunniteltu vastaamaan myös aktiivisten sijoittajien tarpeisiin aktiivisesta osakesijoittajasta kokeneeseen futuuritreidaajaan.

Mobiilisovelluksella voi sijoittaa samoihin sijoitustuotteisiin kuin TWS-kaupankäyntijärjestelmässä. Voit tehdä toimeksiannon helposti matkapuhelimella muutamalla klikkauksella. Sovellus sisältää laajasti historiallisia hintatietoja, yhtiöanalyyseja ja pörssiuutisia. Mobiilisovellus sisältää myös useita TWS-kaupankäyntijärjestelmän kaupankäyntityökaluja. Analyyttisten sijoituspäätösten tekeminen on mutkatonta myös mobiilisovelluksen välityksellä.

iPhone-sovellus

Lue iPhone-sovelluksesta lisää ja lataa mobiilisovellus App Storesta.

iPhone -sovellus
LYNX mobiilisovellus iPhonelle: sijoita kotona ja liikenteessä

iPad-sovellus

Lue iPad-sovelluksesta lisää ja lataa mobiilisovellus App Storesta.

iPad-sovellus
LYNX mobiilisovellus iPadille: sijoita missä tahansa, milloin tahansa

Android-sovellus

Lue Android -sovelluksesta lisää ja lataa mobiilisovellus Google Play Storesta.

Android-sovellus
LYNX mobiilisovellus Android-laitteille: sijoita missä tahansa, milloin tahansa

Ominaisuudet ja toiminnallisuudet

Mobiilisovellusten tärkeimmät ominaisuudet

LYNX mobiilisovellukset: sijoita missä tahansa, milloin tahansa

Arvo-osuustilin yleisnäkymä

Haluatko nopean yleiskatsauksen tilistäsi? ”Account”-välilehdeltä näet salkkusi tunnusluvut, kuten salkun arvon, voitot, tappiot, käteisvarasi eri valuutoissa ja tämänhetkiset vakuusvaatimukset.

LYNX mobiilisovellus: seuraa salkkuasi missä tahansa, milloin tahansa

Salkku

Portfolio-välilehdeltä näet avoimien positioiden yleiskatsauksen. Lisäksi voit tarkistaa positioiden nykyisen markkinahinnan, päivittäisen muutoksen, position koon ja tämänhetkisen realisoitumattoman voittosi tai tappiosi. Sinulla on mahdollisuus muokata näkymää ja järjestää näytettävät sarakkeet kuten haluat.

LYNX mobiilisovellus: seuraa toteutuneita ja avoimia toimeksiantoja helposti

Avoimet ja toteutuneet toimeksiannot

Välilehdeltä ”Orders & Trades” löydät yleiskatsauksen avoimista toimeksiannoistasi ja yleiskatsauksen viimeisten 7 päivän aikana toteutetuista toimeksiannoista.

Mobiilisovellus näyttää annetut toimeksiannot ja antaa lisätietoja esimerkiksi toimeksiannon tyypistä, position koosta ja hinnasta. Toteutettujen toimeksiantojen yleiskatsauksesta löydät myös monia yksityiskohtia, kuten toimeksiannon toteutusajan, pörssin ja osto- tai myyntihinnan.

LYNX mobiilisovellus: luo seurantalistoja

Seurantalistat

”Watchlists”-välilehdellä voit luoda seurantalistoja kiinnostavista arvopapereista, sektoreista ja indekseistä. Näin voit seurata sinua kiinnostavien arvopapereiden kehitystä.

Mobiilisovelluksessa voit helposti luoda ja ylläpitää omien mieltymystesi mukaan. Voit määrittää sekä osakkeiden seurantaperusteet, kuten hintakehitys, kaupankäyntivolyymi ja osinkotiedot, että yksittäiset sarakkeet. Lisäksi klikkaamalla arvopaperia voit analysoida sen hintakaaviota ja halutessasi tehdä toimeksiannon.

LYNX mobiilisovellus: sijoita Market Scannerin avulla

Market Scanner

Market Scanner -arvopaperien hakutyökalu löytyy ”Scanners”-välilehdeltä. Sen avulla voit suodattaa maailmanlaajuisesti kaikki arvopaperit, jotka vastaavat hakukriteereitäsi. Näin säästät aikaa sijoitusideoiden hankkimisessa. Mobiilisovelluksessa luodut haut siirtyvät automaattisesti TWS-kaupankäyntialustalle ja päinvastoin. Näin ollen kaikki hakusi ovat käytettävissäsi milloin tahansa.

Mobiilisovelluksen muut ominaisuudet

 • Ilmoitukset: Löydät tärkeitä tietoja arvopapereistasi suoraan sovelluksesta.
 • Tapahtumakalenteri: Varmista, että olet ajan tasalla tärkeistä talousjulkaisuista.
 • Optioihin sijoittaminen: Optiosijoittaminen on mahdollista myös mobiilisovelluksessa.
 • Uutiset: Lue tärkeimmät pörssi- ja rahoitusmarkkinoiden uutiset.
 • Hälytykset: Luo hälytyksiä ja saat välittömästi ilmoituksen haluamistasi tapahtumista.
 • Asetukset: Määritä sijoitussovelluksesi ja määritä henkilökohtaiset asetukset kirjautumista, näkymiä ja muita toimintoja varten.

Kaupankäyntityökalut

Kaupankäyntityökalut aktiivisille sijoittajille

Mobiilisovellus mahdollistaa edistyneiden sijoitusstrategioiden laatimisen ja korkeatasoisen analyysin teon kaupankäyntityökaluilla.

Mobiilisovellus tarjoaa sinulle useita samoja ominaisuuksia kuin TWS-kaupankäyntialusta. Kaupankäyntisovellus sisältää useita innovatiivisia kaupankäyntityökaluja, kuten limit-toimeksiantoja varten kehitetty “Order Wheel” ja riskinhallinnantyökalu “Spread Templates”.

Order Wheel - Optimaalinen työkalu toimeksiantojen tekemiseen

Order Wheel -kaupankäyntityökalun avulla voit määritellä limit-toimeksiantojen hinnan ja kappalemäärän nopeasti ja tarkasti. Tämä kätevä työkalu tarjoaa erilaisia pyöriä, joiden avulla voit määrittää absoluuttisen tai suhteellisen hinnan ja halutun kappalemäärän. Määrät voidaan myös määritellä yksilöllisesti ja mukauttaa tarpeidesi mukaisiksi. Tämä minimoi toimeksiantojen tekemiseen kuluvan ajan tarkkuudesta tinkimättä.

LYNX mobiilisovellus: lähetä toimeksiannot nopeasti ja tarkasti

Spread templates - Optioiden riski-tuottoprofiilin mallinnustyökalu

Spread Templates on optioiden riski-tuottoprofiilin mallinnustyökalu. Sen avulla voit vertailla samankaltaisia optiostrategioita nopeasti ja helposti. Valitse strategia ja muuta yhdistelmän osatekijöitä, kuten toteutushintaa tai kestoa, matriisissa. Tämän kaupankäyntityökalun avulla näet tärkeät tiedot, kuten delta- tai gamma-arvon, ja saat välittömän yleiskuvan osto- ja myyntihinnoista.

LYNX mobiilisovellus: vertaile optiostrategioita nopeasti ja helposti