iPhone-mobiilisovellus

Missä tahansa oletkin, LYNXin tehokkaan ja innovatiivisen Apple iPhone-mobiilisovelluksen avulla treidisi ovat aina hallinnassa.

Olitpa sitten kotona tai tien päällä, mobiilisovelluksen avulla seuraat salkkuasi, ostat ja myyt arvopapereita, kuten osakkeita, ETF-rahastoja, optioita tai futuureja, ja seuraat vaivattomasti markkinoiden kehitystä. iPhone-mobiilisovellus vakuuttaa laajoilla toiminnoilla, intuitiivisella käytettävyydellä ja nykyaikaisilla ominaisuuksilla, kuten FaceID- ja TouchID-tunnisteilla.

Sovelluksen avulla voit tarkastella osakkeiden ja arvopapereiden tämänhetkisiä hintoja, tarkastella ja analysoida kaavioita tai lukea analyytikoiden arvioita.

Mobiilikaupankäyntiä LYNXin kautta iPhone-mobiilisovelluksella

iPhone-mobiilisovelluksen edut

  • Osta ja myy arvopapereita iPhonen kautta

  • Toimeksiantojen tekeminen, muokkaaminen ja poistaminen

  • Reaaliaikainen yleiskatsaus salkusta

  • Katsaus voittoihin, tappioihin ja vakuusvaatimuksiin

  • Pääsy ajankohtaisiin analyytikkoarvosteluihin

  • Korkeiden standardien mukainen salkun suojaaminen


Monipuoliset ominaisuudet

iPhone-mobiilisovelluksen ominaisuudet

Mobiilikaupankäynti iPhone -mobiilisovelluksella

Mobiilikaupankäynti iPhonella

iPhone-mobiilisovellus tarjoaa sinulle kaikki tärkeät toiminnot, jotka löydät myös työpöydälle tarkoitetusta kaupankäyntijärjestelmästä. Osto- tai myyntitoimeksiantoja voidaan antaa helposti. Lisäksi voit valita lukuisista eri toimeksiantotyypeistä ja toimeksiantojen kestoista, kuten market-, limit-, stop- tai trail-toimeksiannoista. On myös mahdollista lisätä automaattisesti ”take profit”- tai ”position hedging”-toimeksiantoja.

Mobiilikaupankäynti ja kaavioanalyysi iPhonen mobiilisovelluksella

Kaavioiden analysointi iPhonen avulla

iPhone-mobiilisovelluksessa voit valita eri kaaviotyyppien, kuten pylväs- tai viivakaavioiden, välillä. Voit myös tarkastella eri aikajaksoja ja tarkastella kaupankäynnin volyymin kaaviossa. Lisäksi voit lisätä kaavioon erilaisia indikaattoreita, joiden avulla voit analysoida kaikkia arvopapereita myös liikkeellä ollessasi.

iPhone-mobiilisovellus: Vastaanota hälytyksiä

Pysy ajan tasalla hälytysten avulla

Osakemarkkinat ovat aina liikkeessä, ja sijoitusmahdollisuuksia on aina tarjolla. Markkinoiden ja yksittäisten osakkeiden jatkuva seuranta on kuitenkin hyvin aikaa vievää. iPhone-mobiilisovelluksen hälytysten avulla voit asettaa omat hintahälytyksesi. Näet välittömästi, kun jokin näistä hälytyksistä aktivoituu. Se, käytätkö hälytyksiä positioiden seurantaan vai kaupankäyntimahdollisuuksien etsimiseen, on täysin sinusta itsestäsi kiinni.

iPhone-mobiilisovellus: Sijoita turvallisesti

Kaupankäyntiä turvallisesti iPhonella

Salkkusi turvallisuus on meille ensisijainen tavoite. Turvallinen SSL-salaustekniikka suojaa salkkuasi, kun kirjaudut sisään kaupankäyntisovelluksen kautta. Lisäksi mobiilisovellus edistää turvallista kirjautumista työpöydän kaupankäyntialustaan ja arvo-osuustilisi tilinhallintaan, sillä iPhone-sovellusta käytetään myös kaksivaiheiseen tunnistautumiseen.


Lataa mobiilisovellus

Lataa mobiilisovellus iPhonelle nyt App Storesta

Voit asentaa iPhone-mobiilisovelluksen klikkaamalla alla olevaa painiketta. Tämä ohjaa sinut mobiilisovellukseen App Storessa, josta voit ladata sovelluksen muutamassa sekunnissa.

Lataa LYNX Trading -sovellus iPhonelle tai iPadille

iPhone-mobiilisovellus: Lataa nyt

Tutustu LYNXin mobiilisovellusten etuihin

Mobiilikaupankäyntiä LYNXin kautta

Monille sijoittajille mobiilikaupankäynnistä osakkeilla, ETF-rahastoilla, futuureilla tai optioilla älypuhelimen kautta on tullut osa jokapäiväistä elämää. Kahvilassa, metrossa tai jonossa – nykyään ihmiset käyvät kauppaa kaikkialla ja milloin tahansa. Tutustu kaikkiin kaupankäyntisovellustemme ominaisuuksiin ja mobiilikaupankäynnin etuihin iPhonella LYNXin kautta täältä:

Mobiilisovellukset