Vuosiraportti

Vuosiraportti tarjoaa kattavan yhteenvedon arvo-osuustilisi tapahtumista valitun ajanjakson aikana, sisältäen tietoa muun muassa tapahtumista, osingonmaksuista, talletuksista ja nostoista.

Kirjaudu sisään

Lataa vuosiraportti

Valitse ylävalikosta Performance & Reports ja pudotusvalikosta Statements.

Valitse seuraavaksi ”Default Statements” otsikoinnin alta Activity ja klikkaa rivin sinistä nuolta (“Run“).

Seuraavan ponnahdusikkunan kautta tee seuraavat valinnat:

  • Valitse Period-kohtaan Annual.
  • Valitse Date-kohdasta haluamasi vuosi.
  • Language-kohdassa voit valita vuosiraportin kielen.
  • Select Format/Action-kohdassa voit valita, missä tiedostomuodossa haluat tarkastella vuosiraporttia (view) tai ladata/tallentaa sen (download).

Usein kysyttyä

IBIE-migraation myötä U-tilinumerosi päivitettiin. Jos haluat tarkastella raportteja ennen vuotta 2021, klikkaa Statements-sivun yläosassa U-numerosi vierestä Add/Edit. Klikkaa oikealla puolella näkyvässä ikkunassa olevaa sinistä filtterikuvaketta, valitse Migrated ja klikkaa Apply. Rastita vanha tili, poista uuden tilin valintaruutu ja paina Continue. Voit nyt tarkastella raportteja vuodelta 2020 ja sitä aikaisemmilta vuosilta.

Vuosittaiset tiliotteet ovat asiakkaan saatavilla tilinhallinnan kautta veloituksetta edeltäviltä viideltä vuodelta. Yli viisi vuotta vanhat tiliotteet arkistoidaan, ja niitä voidaan toimittaa pyydettäessä palkkiota vastaan. Tarkemmat tiedot löydät hinnastostamme.

Jos haluat saada ilmoituksia uusista saatavilla olevista raporteista, noudata seuraavia ohjeita:

  • Varmista, että olet asettanut oikean sähköpostiosoitteen asetuksissasi tilinhallinnan kautta.
  • Siirry tilinhallinnan Settings-sivulla kohtaan Reporting ja valitse Statements Delivery.
  • Klikkaa configure-kuvaketta valitaksesi Statements delivery method (raporttien toimitustapa).
  • Valitse seuraavalla sivulla, haluatko vastaanottaa uusista saatavilla olevista raporteista ilmoituksen sähköpostitse vai sähköpostitse liitetiedoston kanssa.
  • Tallenna asetukset ja ota muutokset käyttöön klikkaamalla Continue.

Jos Annual-vaihtoehto ei ole vielä käytettävissä halutulle vuodelle, noudata yllä mainittuja ohjeita ja valitse Period-kohtaan ”Custom Date Range” ja valitse päivämäärät. Edellisen vuoden vuosiraportit ovat yleensä saatavilla tammikuun loppuun mennessä, jolloin raportti voidaan tulostaa aikaväliä 01.01.20XX-31.12.20XX käyttäen.