LYNX - palkittu nettivälittäjä

Me LYNXillä teemme päivittäin töitä sijoittajien luottamuksen ansaitsemiseksi sekä erinomaisen sijoittajakokemuksen luomiseksi. Haluamme, että asiakkaamme menestyvät kaupankäynnissä suhdanteista riippumatta. Ei liene sattumaa, että LYNX on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Euroopassa.

Viime vuosina LYNX on valittu sekä Alankomaissa että kansainvälisesti parhaaksi nettivälittäjäksi useissa eri kategorioissa. Erityisesti monipuolinen tarjonta aktiivisille sijoittajille on säännöllisesti osoittautunut ratkaisevaksi tekijäksi monissa välittäjäkyselyissä.

LYNX - palkittu nettivälittäjä

Palkinnot

LYNX – kansainvälisesti palkittu nettivälittäjä

24 ×
Kansainvälisesti palkittu
Gouden Stier

Paras nettivälittäjä

2 kertaa

BeleggersBelangen

Paras nettivälittäjä

8 kertaa

Handelsblatt

Paras nettivälittäjä

3 kertaa

BankingCheck

Halvin välittäjä

5 kertaa

Broker-Wahl

Kilpailun voittaja

4 kertaa


LYNX

Hyviä syitä valita LYNX:

Tunnetut ammattilehdet ja toimittajat kehuvat LYNXiä muun muassa seuraavista eduista:

  • Kustannustehokas

  • Maailmanlaajuiset sijoitusmahdollisuudet

  • Korkealuokkainen kaupankäyntialusta

  • Edistyksellinen ja monipuolinen mobiilisovellus

  • Lukuisat toimeksiantotyypit

  • Asiantunteva ja paikallinen asiakaspalvelu

LYNX: Yksi tili, kolme älykästä kaupankäyntialustaa
Älykkäät
kaupankäyntialustat
Yksi tili, kolme älykästä kaupankäyntialustaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa kolmella erilaisella sovelluksella, jotta voit valita mieltymyksesi mukaisen ja sijoittamistyylisi parhaiten sopivan kaupankäyntialustan.
LYNX: Asiantunteva ja paikallinen asiakaspalvelu
Yksilöllistä
asiakaspalvelua
Ystävällinen, asiantunteva, henkilökohtainen ja luotettava - LYNXin asiakaspalvelu täyttää erittäin korkeat vaatimukset, koska haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle korkeatasoista palvelua kaikilla osa-alueilla.
LYNX: Lue ajankohtaiset artikkelit sijoitusblogistamme
Informatiivinen
Palkittu välittäjä tarjoaa muutakin kuin alhaiset hinnat: tarjottu asiantuntemus on usein ratkaiseva tekijä välittäjän valinnassa. LYNX-sijoitusblogi tarjoaa laajan valikoiman ajankohtaisia artikkeleita, pörssipäivityksiä, ajankohtaisia hintoja ja muuta mielenkiintoista tietoa sijoittamisesta.

Pääsy 150 kansainväliseen pörssiin

LYNXin kautta voit sijoittaa myös muihin sijoitustuotteisiin kuin osakkeisiin. Lisätietoja sijoitustuotteista löydät alta:

LYNXistä

Tietoa meistä

LYNX B.V. perustettiin vuonna 2006 Alankomaissa, tavoitteena tarjota aktiivisille sijoittajille monipuoliset kaupankäyntimahdollisuudet maailmanlaajuisesti edullisin kuluin, kuitenkaan laadusta ja palvelutasosta tinkimättä. Suomeen yritys laajentui vuonna 2014.

LYNXin kautta voit käydä kauppaa sadoillatuhansilla eri sijoitustuotteilla ympäri maailmaa. Laajan tuotekattauksen takia voit käyttää erilaisia kaupankäyntistrategioita ja hyödyntää vaihtelevia markkinatilanteita. LYNX on myös oikea paikka, jos haluat nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Tavoitat suomenkielisen henkilökuntamme jokaisena arkipäivä klo 09:00-19:00. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa kolmella erilaisella sovelluksella, jotta voit valita mieltymyksesi mukaisen ja sijoittamistyylisi parhaiten sopivan kaupankäyntialustan.

LYNX tarjoaa erinomaisen sijoittajakokemuksen aktiivisille sijoittajille
LYNX tarjoaa erinomaisen sijoittajakokemuksen aktiivisille sijoittajille.

Tycho Schaaf, toimitusjohtaja