Tilien väliset siirrot

Jos sinulla on useita LYNXin kautta avattuja arvo-osuustilejä, jotka ovat saman nimen/yrityksen nimen alla, voit siirtää positioita sisäisesti näiden arvo-osuustilien välillä tilinhallinnan kautta.

Kirjaudu sisään

Täytä siirron tiedot

Valitse ylävalikosta Transfer & Pay ja pudotusvalikosta Transfer Positions.

Seuraavassa vaiheessa valitse Internal transfer (“sisäinen siirto”). Valitse kohdasta Destination Account tili, jonne haluat tehdä sisäisen siirron.

Täytä seuraavat tiedot:

  • Quantity – Syötä siirrettävien arvopapereiden määrä.
  • Available Quantity – Siirrettävissä olevien arvopapereiden lukumäärä.
  • Asset Type – Syötä rahoitusvälineen tyyppi.
  • Identifiers – Syötä rahoitusvälineen kaupankäyntitunnus.
Huomautus
Sisäiset siirrot

Mahdollisuus siirtää positioita sisäisesti on käytettävissä vain silloin, kun eri tilit ovat samalla nimellä ja kaikki tiedot täsmäävät. Jos näin ei ole, sinua pyydetään joko muuttamaan näitä tietoja tai selventämään, miksi haluat tehdä tämän sisäisen siirron.

Vahvista siirtopyyntö

Seuraavaksi näet yleiskatsauksen siirtopyynnöstä. Varmista, että positiot ja lukumäärät ovat oikein. Jos kaikki tiedot ovat oikein, klikkaa alhaalta Continue. Lopuksi suorita kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Huomautus
Ota huomioon

Positioiden siirtopyynnöt käsitellään normaalien kaupankäyntituntien aikana. Kaupankäyntituntien ulkopuolella toimitetut pyynnöt käsitellään seuraavana kaupankäyntipäivänä. Varmista, että vastaanottavalla tilillä on tehtynä ensitalletus ennen kuin lähetät siirtopyynnön.

Usein kysyttyä

Positiot siirretään välittömästi. Jos pyydät sisäistä siirtoa juhlapyhinä tai viikonloppuisin, siirto käsitellään seuraavana pankkipäivänä. Huomioithan, että siirrettyjen positioiden hankintahinnan (Cost Basis) käsittely voi kestää muutaman pankkipäivän.

Jos kahden arvo-osuustilin kaikki tiedot vastaavat toisiaan, sinun tulisi pystyä siirtämään käteisvaroja käyttäen sisäistä siirtoa (internal transfer) tilinhallinnan kautta valitsemalla Transfer & PayTransfer FundsTransfer Funds Between Accounts.

Kyllä, sisäiset siirrot kirjataan tiliotteelle. Voit tarkastella siirtoja Transfers-osiossa ja käteissiirtoja osiossa Deposits & Withdrawals (“Talletukset ja nostot”).

Ohjeet tiliotteen luomiseen löydät täältä.

Sisäinen siirto on pääsääntöisesti maksuton.

Voit siirtää mitä tahansa arvopapereita arvo-osuustilien välillä.

Sisäisten siirtojen määrää ei ole rajoitettu.