Tietoa teknisestä analyysistä

Tekninen analyysi -sivuilta löydät artikkeleita ja tietoa, joissa käsitellään indikaattoreita, kuvaajia, kuvioita sekä kaikkea tekniseen analyysiin liittyvää. Voit muun muassa opiskella teknistä analyysiä artikkelisarjojemme kautta.

Kynttiläkuviot: tekninen analyysi osa 6

Teknisen analyysin artikkelisarjamme saa päätöksen ja viimeisessä osassa käsittelemme yleisimpiä kynttiläkuvioita ja selvitämme mitä kynttiläkuviot ovat. Artikkelissa käsitellään Swing, Doji, Bullish & Bearish engulfing, Hanging man & hammer sekä lisäksi vastataan kysymykseen mikä on kynttilä.

Read more

Gap eli väli: tekninen analyysi osa 5

Tässä artikkelissa keskitymme gappeihin eli suomeksi väleihin kurssissa ja niiden tulkintaan. Gap eli suomeksi väli on hintahaarukka, jossa kauppoja ei ole syntynnyt.

Read more

Käännöskuviot: tekninen analyysi osa 4

Teknisen analyysin artikkelisarjan neljännessä osassa perehdymme käännöskuvioihin. Käännöskuviot ovat nimensä mukaisesti kuvioita joiden jälkeen kurssin oletetaan kääntävän suuntaa. Tässä artikkelissa käsitellään kolme yleisintä käännöskuviota ja kerrotaan niiden toiminnasta käytännön tasolla.

Read more

Kuviot: tekninen analyysi osa 3

Viime viikolla julkaisin artikkelin nimeltään Suosituimmat indikaattorit: tekninen analyysi osa 2. Tässä osassa käsittelemme teknisessä analyysissä tutkittavia kuvioita ja opimme tunnistamaan markkinatyyppejä.

Read more

Suosituimmat indikaattorit: tekninen analyysi osa 2

Mitä tekniset indikaattorit ovat ja miten teknisiä indikaattoreita luokitellaan? Teknisen analyysin artikkelisarjamme toisessa osassa käsittelemme indikaattoreita sekä niiden tulkintaa. Käymme myös läpi LYNXin asiakkaiden top 5 suosituinta indikaattoria.

Read more

Mitä tekninen analyysi on? Alustus tekniseen analyysiin osa 1

Miten tekninen analyysi eroaa fundamenttianalyysistä, miten sijoittajat käyttävät teknistä analyysiä ja miten tekninen analyysi voi parantaa sinun sijoituspäätöksiä? Teknisen analyysin tarkoituksena on tulkita kohdeosuuden kuten osakkeen historiallista kurssikehitystä ja pyrkiä sen avulla ennustamaan tulevaa kehitystä.

Read more
LYNX: Luotettava, monipuolinen ja kansainvälinen
  • Pääsy yli 100 pörssiin 27 maassa
  • Ilmaiset kaupankäyntijärjestelmät
  • Erittäin alhaiset hinnat
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
  • Ilmaiset puhelintoimeksiannot
vergelijk-brokers
Markkinoiden paras välittäjä 2016 & 2017
VergelijkBrokers.nl
Beleggers Belangen
Hollannin paras nettivälittäjä
2009 - 2013 & 2018
Paras nettivälittäjä Saksassa
Handelsblatt:n mukaan
Contact icon Soita
+358 (0)9-4245 1439
Contact icon Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Contact icon Keskustele
chatissa