Tietoa teknisestä analyysistä

Tekninen analyysi -sivuilta löydät artikkeleita ja tietoa, joissa käsitellään indikaattoreita, kuvaajia, kuvioita sekä kaikkea tekniseen analyysiin liittyvää. Voit muun muassa opiskella teknistä analyysiä artikkelisarjojemme kautta.

Kynttiläkuviot: tekninen analyysi osa 6

Teknisen analyysin artikkelisarjamme saa päätöksen ja viimeisessä osassa käsittelemme yleisimpiä kynttiläkuvioita ja selvitämme mitä kynttiläkuviot ovat. Artikkelissa käsitellään Swing, Doji, Bullish & Bearish engulfing, Hanging man & hammer sekä lisäksi vastataan kysymykseen mikä on kynttilä.

Lue lisää

Gap eli väli: tekninen analyysi osa 5

Tekniseen analyysiin liittyy vahvasti gapit, eli välit osakkeen hinnan kurssissa. Lue lisää niistä hyötymisestä ja niiden ominaisuuksista sekä tulkinnasta.

Lue lisää

Käännöskuviot: tekninen analyysi osa 4

Käännöskuviot ovat kuvioita joiden jälkeen kurssin oletetaan kääntävän suuntaa. Artikkelissa käsitellään esimerkiksi kuvioiden löytämistä ja tulkintaa.

Lue lisää

Kuviot: tekninen analyysi osa 3

Tutustu teknisen analyysin kuviotulkintaan ja erilaisiin markkinatyyppeihin. Lisäksi opi miten volyymi tulee huomioida teknistä analyysia hyödyntäessä.

Lue lisää

Suosituimmat indikaattorit: tekninen analyysi osa 2

Mitä teknisen analyysin indikaattorit ovat ja miten niitä luokitellaan? Artikkeli käy läpi suosituimmat tekniset indikaattorit ja niiden tulkinnat.

Lue lisää

Mitä tekninen analyysi on? Alustus tekniseen analyysiin osa 1

Miten tekninen analyysi eroaa fundamenttianalyysistä, miten sijoittajat käyttävät teknistä analyysiä ja miten tekninen analyysi voi parantaa tuottoa?

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa