Tietoa teknisestä analyysistä

Tekninen analyysi -sivuilta löydät artikkeleita ja tietoa, joissa käsitellään indikaattoreita, kuvaajia, kuvioita sekä kaikkea tekniseen analyysiin liittyvää. Voit muun muassa opiskella teknistä analyysiä artikkelisarjojemme kautta.

LYNXin asiakkaiden 13 suosituinta teknisen analyysin indikaattoria

Tutustu LYNXin asiakkaiden 13 suosituimpaan teknisen analyysin työkaluun. Artikkeli esittelee erilaisia indikaattoreita sijoituspäätösten tueksi.

Lue lisää

Kynttiläkuviot: tekninen analyysi osa 6

Teknisen analyysin artikkelisarjamme saa päätöksen ja viimeisessä osassa käsittelemme yleisimpiä kynttiläkuvioita ja selvitämme mitä kynttiläkuviot ovat. Artikkelissa käsitellään Swing, Doji, Bullish & Bearish engulfing, Hanging man & hammer sekä lisäksi vastataan kysymykseen mikä on kynttilä.

Lue lisää

Gap eli väli: tekninen analyysi osa 5

Tekniseen analyysiin liittyy vahvasti gapit, eli välit osakkeen hinnan kurssissa. Lue lisää niistä hyötymisestä ja niiden ominaisuuksista sekä tulkinnasta.

Lue lisää

Käännöskuviot: tekninen analyysi osa 4

Käännöskuviot ovat kuvioita joiden jälkeen kurssin oletetaan kääntävän suuntaa. Artikkelissa käsitellään esimerkiksi kuvioiden löytämistä ja tulkintaa.

Lue lisää

Kuviot: tekninen analyysi osa 3

Tutustu teknisen analyysin kuviotulkintaan ja erilaisiin markkinatyyppeihin. Lisäksi opi miten volyymi tulee huomioida teknistä analyysia hyödyntäessä.

Lue lisää

Suosituimmat indikaattorit: tekninen analyysi osa 2

Mitä teknisen analyysin indikaattorit ovat ja miten niitä luokitellaan? Artikkeli käy läpi suosituimmat tekniset indikaattorit ja niiden tulkinnat.

Lue lisää

Mitä tekninen analyysi on? Alustus tekniseen analyysiin osa 1

Miten tekninen analyysi eroaa fundamenttianalyysistä, miten sijoittajat käyttävät teknistä analyysiä ja miten tekninen analyysi voi parantaa tuottoa?

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa