Kaupankäyntijärjestelmät

Oikea kaupankäyntijärjestelmä on sijoittajan tärkein työkalu. Se on linkki toimeksiantojesi ja pörssien välillä.

Me LYNXillä haluamme ottaa huomioon erilaiset sijoittajat. Tiedämme, että jokaisella sijoittajalla on erilaiset toiveet ja tarpeet kaupankäyntijärjestelmän suhteen. Tästä syystä tarjoamme sinulle erilaisia huippuluokan kaupankäyntiratkaisuja, jotta voit räätälöidä tarpeisiisi sopivan kaupankäyntinäkymän.


Kaupankäyntijärjestelmät & kaupankäyntiratkaisut

Trader Workstation (TWS) - aktiivisten sijoittajien kaupankäyntijärjestelmä

Oletko aktiivinen sijoittaja? Palkittu TWS-kaupankäyntijärjestelmä on suunniteltu erityisesti sinua varten.

Kun tarvitset vakaan ja joustavan alustan, jolla voit käydä kauppaa useilla tuotteilla, TWS-kaupankäyntijärjestelmä voi olla juuri sopiva sinulle. Voit valita laajasta valikoimasta toimeksiantotyyppejä ja analyysivaihtoehtoja, joiden avulla voit määrittää avaus- ja sulkemisajankohdat tehokkaammin. TWS sisältää laajoja tietopankkeja ja uutislähteitä analyysisi tueksi. Voit asentaa järjestelmän helposti Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Kokeile järjestelmää itse ja hämmästy sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Sopii sinulle, jos …

… Haluat hyödyntää laajaa maailmanlaajuista tarjontaamme ja sijoittaa erilaisiin tuotteisiin, kuten osakkeisiin, optioihin ja futuureihin. Sijoittajat, jotka tekevät teknistä analyysiä ja käyttävät riskianalyysityökaluja, arvostavat TWS-kaupankäyntijärjestelmää.

LYNX: Kaupankäyntijärjestelmät ja kaupankäyntityökalut aktiivisille sijoittajille

LYNX+ - käytännöllinen selainpohjainen kaupankäyntijärjestelmä

LYNX: Kaupankäyntijärjestelmät ja kaupankäyntityökalut aktiivisille sijoittajille

Haluaisitko mieluummin sijoittaa alustalla, joka ei vaadi ohjelmiston lataamista? Silloin selainpohjainen LYNX+ voi olla soveltuva alusta sijoitustesi hallintaan. LYNX+ on saatavilla suomeksi.

Tämän selainpohjaisen kaupankäyntijärjestelmän avulla voit seurata salkkuasi yksinkertaistetusti, lisätä tärkeitä indikaattoreita, antaa toimeksiantoja ja paljon muuta. Voit avata selainpohjaisen järjestelmän kaikilla yleisimmillä selaimilla, kuten Chromella, Edgellä, Firefoxilla ja Safarilla.

Sopii sinulle, jos …

… Olet kunnianhimoinen sijoittaja, jolla on hieman vähemmän kokemusta. Sijoittajat, jotka ovat kiinnostuneita selkeästä käyttöliittymästä tilinsä, hyötyvät LYNX+ alustan käytöstä.


Mobiilisovellus - kaupankäyntisovellus vaativaankin makuun

Haluatko käydä kauppaa myös mobiililla tinkimättä kaupankäyntialustan tärkeimmistä ominaisuuksista? LYNXin kautta saat käyttöösi mobiilisovelluksen, jolla voit tehdä toimeksiantoja ja seurata salkkusi kehitystä missä tahansa.

Sijoittaminen älypuhelimen ja tabletin kautta on yhä yleisempää. Sovelluksen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta voit tehdä muutakin kuin vain seurata salkkuasi. Voit helposti tehdä toimeksiantoja, analysoida kaavioita ja lisätä teknisiä indikaattoreita. Kaupankäyntisovellukset ovat saatavilla iPhonelle, iPadille ja Android-laitteille.

Sopii sinulle, jos …

… olet usein liikkeellä, mutta haluat myös pitää salkkuasi silmällä. Sijoittajat, jotka haluavat käydä kauppaa tien päällä, luoda seurantalistoja, asettaa hälytyksiä ja käyttää innovatiivisia kaupankäyntityökaluja, ovat erittäin tyytyväisiä tähän sovellukseen.

LYNX: Mobiilisovellukset aktiivisille sijoittajille

Kaupankäyntityökalut
Kaupankäyntialustat: Kaupankäyntityökalut

Kaupankäyntityökalut - toteuta sijoitusstrategiasi innovatiivisilla työkaluilla

Johtava kaupankäyntijärjestelmä TWS, tarjoaa sinulle suuren määrän hyödyllisiä työkaluja veloituksetta. Käytpä sitten kauppaa osakkeilla, optioilla tai futuureilla, järjestelmä tarjoaa jokaista arvopaperia varten oikeat työkalut, joilla saat parhaan mahdollisen hyödyn sijoituksistasi. Lue, lisää järjestelmän tarjoamista työkaluista täältä:

Kaupankäyntityökalut