Market Scanner – Etsi sijoitusstrategiaasi vastaavia arvopapereita

Käytä kaupankäyntityökaluja apunasi sijoituskohteiden analysoinnissa ja optimaalisten kauppapaikkojen hyödyntämiseksi.

Market Scanner on erinomainen työkalu sijoituskohteiden kartoittamiseen. Sen avulla voit tarkastella kansainvälisiä pörssejä nopeasti ja helposti ja saada yleiskuvan sinua kiinnostavista sijoituskohteista.

Etsi osakkeita, optioita, futuureja, joukkovelkakirjoja, indeksejä ja monia muita arvopapereita, jotka vastaavat hakukriteerejäsi. Voit yhdistellä, muuttaa ja suodattaa hakuehtoja haluamallasi tavalla. Voit tallentaa haun mallina ja hakea sen uudestaan milloin tahansa. Market Scanner on saatavilla TWS-kaupankäyntijärjestelmässä, mobiili- ja tablettisovelluksissa.

Market Scannerin edut

  • Saatavana eurooppalaisille, amerikkalaisille ja aasialaisille arvopapereille
  • Nopea tapa hakea pörssitietoja myös yksityiskohtaisilla kriteereillä
  • Suodata tuloksia muun muassa volyymin ja hinnan perusteella
  • Yleiskatsaus suurimpiin nousijoihin ja laskijoihin
  • Sisältää yritysten fundamenttianalyysitiedot

Ominaisuudet: Market Scanner

Etsi kiinnostavia arvopapereita

Market Scanner auttaa sinua löytämään kiinnostavimmat arvopaperit laajasta maailmanlaajuisesta tarjonnasta. Valitse pörssit, joita haluat tutkia, ja määritä suodattimet ja kriteerit sinua kiinnostavien arvopapereiden etsimistä varten. Saat yleiskuvan esimerkiksi eniten vaihdetuista osakkeista, suurimmista nousijoista ja laskijoista sekä osakkeista, joiden osinkotuotto on suurin. Näin löydät hakukriteerien perusteella saatavilla olevat osakkeet, jotka vastaavat sijoitusstrategiaasi. Etsi esimerkiksi teknologia-alan eniten vaihdetut osakkeet, joiden osakekurssi on yli 40 dollaria ja jotka ovat nousseet vähintään 5 prosenttia viimeisen kuukauden aikana.


Muokkaa, tallenna ja käytä hakuja uudelleen

Muuta hakua yksinkertaisesti poistamalla kriteereitä, muuttamalla niitä tai lisäämällä uusia kriteerejä. Voit käyttää hakua milloin tahansa uudestaan tallentamalla sen. Voit tallentaa niin monta hakua kuin haluat. Vähennä arvopapereiden analysointiin kuluvaa aikaa ja löydä parhaat osakkeet, optiot ja muut arvopaperit nopeammin Market Scannerin avulla. Tämän kaupankäyntityökalun avulla arvopaperit, jotka vastaavat sijoitusstrategiaasi, löytyvät helposti.

Etsi kiinnostavia arvopapereita Market Scannerin avulla

Toimeksiannot suoraan Market Scannerista

Kun olet tehnyt markkina-analyysin ja löytänyt kiinnostavia arvopapereita, voit tehdä toimeksiannon suoraan hakutulosluettelosta. Klikkaa osto- tai myyntihintaa riippuen siitä, haluatko ostaa vai myydä arvopaperin. Tämän jälkeen voit muuttaa position kokoa ja valita toimeksiantotyypin. Ennen toimeksiannon lähettämistä, toimeksiantoikkunassa näkyy toimeksiannon tiedot sekä miten se vaikuttaa salkkuusi toteutuessaan.

Käytä kaupankäyntityökaluja apunasi sijoituskohteiden analysoinnissa ja optimaalisten kauppapaikkojen hyödyntämiseksi.

Muut kaupankäyntityökalut

Tutustu kaupankäyntityökaluihin