FX Trader – Nopeus on valttia valuuttakaupassa

FXTrader

FX Trader on optimaalinen työkalu aktiivisille valuuttatreidaajille. Voit käydä kauppaa yli 80 eri valuuttaparilla yhdellä klikkauksella.

Kaupankäyntinäkymässä voit pitää kerralla 16 valitsemaasi valuuttaparia ja reagoida markkinaliikkeisiin nopeasti antamalla, muuttamalla tai peruuttamalla toimeksiantoja. FX Trader on suunniteltu ammattimaisille valuuttatreidaajille. Se on käyttöliittymäsi globaaleille valuuttamarkkinoille.

FX Traderin edut

  • Yli 80 valuuttaparia
  • Parhaat osto- ja myyntihinnat yhdellä silmäyksellä
  • Erittäin matala spread: spreadit alkaen 0,1 pip
  • Luo ja lähetä tilaukset yhdellä klikkauksella
  • Lukuisia näyttö- ja mukautusvaihtoehtoja

Ominaisuudet: FX Trader

Analysoi valuuttapareja

FX Trader tarjoaa nopean yleiskuvan eri valuuttaparien hinnoista. FX Traderilla voit näyttää jopa 16 valuuttaparia samanaikaisesti. Viimeiset desimaalit on suurennettu selvyyden vuoksi, jotta hinnanmuutokset on helpompi havaita. Näet myös avoimet ja toteutuneet toimeksiannot.

Analysoi valuuttapareja FX Trader-kaupankäyntityökalulla

Luo ja lähetä toimeksianto yhdellä klikkauksella

FX Traderissa voit luoda, lähettää ja peruuttaa toimeksiantoja yhdellä klikkauksella. Lähetys onnistuu klikkaamalla valuuttaparin osto- tai myyntikurssia.  Voit valita toimeksiantotyypin tai lähettää toimeksiannon markkinahintaisena. FX Traderissa voi myös tarkistaa salkun tiedot ja vakuusvaatimuksen ennen tilauksen tekemistä. Löydät kaikki avoimet toimeksiannot, toteutukset, voitot ja tappiot selkeänä yhteenvetona toimeksiantoikkunassa.

Lähetä toimeksianto yhdellä klikkauksella

Mukauta FX Trader vastaamaan kaupankäyntityyliäsi

FX Trader tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia yksilöllistää ja ammattimaistaa valuuttakauppaasi. Tehokkaampaa kaupankäyntiä varten voit määrittää tietyt asetukset oletusarvoisiksi kriteereiksi. Voit esimerkiksi määrittää käytettävän toimeksiantotyypin ja sen, lisätäänkö toimeksiantoon automaattisesti toimeksiantotyyppi, kuten stop loss. Voit valita kullekin valuutalle vakiokoon, jolla voit käydä kauppaa. Näiden asetusten avulla voit helposti luoda erilaisia valuuttakauppastrategioita. Tämä säästää aikaa ja yksinkertaistaa toimeksiantojen tekemistä.

Mukauta FX Trader vastaamaan kaupankäyntityyliäsi

Muut kaupankäyntityökalut

Muut kaupankäyntityökalut