Option Trader - Optimaalinen työkalu optiosijoittajille

Option Trader on rakennettu aktiivisille optiosijoittajille

Option Trader on kehitetty aktiivisille optiosijoittajille.

Option Traderissa voit tarkastella yhden tai useamman kohde-etuuden optiohintoja. Voit analysoida riskit nopeasti kreikkalaisten kirjaimien avulla ja tehdä yksittäisiä tai yhdistettyjä toimeksiantoja.

Option Traderin edut

  • Näe kaikki optiosarjat yhdellä näytöllä
  • Tee toimeksianto yhdellä klikkauksella
  • Muokkaa ja tarkastele optiotoimeksiantojasi
  • Katso odotettu volatiliteetti sopimusta kohden
  • Laske optiosopimusten käypä arvo
  • Tarkastele kreikkalaisia kirjaimia (delta, gamma, vega ja theta)

Ominaisuudet: Option Trader

Yksinkertainen käyttöliittymä

Option Trader tarjoaa sijoittajille mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Valittujen optioiden hinnat näkyvät selkeästi yhdessä ikkunassa. Löydät myös tietoja volatiliteetista ja optioiden volyymin muutoksista sekä osto- ja myyntioptioiden suhteesta ja avoimista positioista. Optiosarjoja on helppo tarkastella. Option Trader tarjoaa jäsennellyn yleiskatsauksen, ja se voidaan mukauttaa täydellisesti henkilökohtaisiin tarpeisiisi lukuisten asetusvaihtoehtojen ansiosta.

Option Trader tarjoaa sijoittajille mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Valittujen optioiden hinnat näkyvät selkeästi yhdessä ikkunassa

Sijoita optioihin muutamalla klikkauksella

Option Traderissa voit tehdä toimeksiannon yhdellä klikkauksella. Kun olet luonut toimeksiannon, voit muuttaa toimeksiannon sopimusmäärää, tyyppiä ja kestoa ja lähettää sen sitten pörssiin. Toimeksianto voidaan luoda myös volatiliteetin perusteella. Tätä varten määrität volatiliteetin arvon, ja Option Trader laskee automaattisesti rajahinnan toimeksiannollesi. Kun toimeksianto toteutetaan pörssissä, se näkyy salkussasi.

Option Trader:Sijoita optioihin muutamalla klikkauksella

Luo optiostrategioita helposti

Option Traderissa on integroitu strategianrakentaja. Sen avulla voit luoda monimutkaisia optiostrategioita, jotka koostuvat useista optioista. Valitse useista valmiiksi määritellyistä optiostrategioista tai luo oma strategiasi. Luomallesi optiostrategioille luodaan toteutumisprofiili. Näet selvästi, missä tapauksissa teet voittoa tai tappiota toteutushinnan kehityksestä riippuen. Lisäksi optiostrategioita voidaan vertailla ja analysoida nopeasti.

Option Trader: Luo optiostrategioita helposti

Muut kaupankäyntityökalut

Tutustu muihin kaupankäyntityökaluihin