LYNX
- nettivälittäjä

LYNX: Kaupankäyntijärjestelmät ja kaupankäyntityökalut aktiivisille sijoittajille

Oletko aktiivinen sijoittaja tai haluatko kehittyä sellaiseksi? LYNXin kautta kaikki asiakkaat saavat käyttöönsä ammattilaisille tarkoitetut huipputehokkaat, luotettavat kaupankäyntialustat ja edulliset kaupankäyntikulut sekä asiantuntevaa palvelua.

Tutustu laajaan sijoitustuotevalikoimaan ja palveluihimme. Tavoittele erinomaista sijoittajakokemusta ja avaa arvo-osuustili LYNXin kautta.

Avaa arvo-osuustili


Lataa LYNX Trading -sovellus

Mobiilisovellus aktiivisille sijoittajille

Monipuolinen mobiilisovellus sisältää useita samoja ominaisuuksia kuin palkittu, ammattilaisten käyttämä TWS-kaupankäyntialusta.

 • Lähetä toimeksianto muutamalla klikkauksella
 • Yli 60 toimeksiantotyyppiä
 • Kaupankäyntityökalut sijoitusstrategioihin
 • Historialliset hintatiedot
 • Pörssiuutiset

Lataa LYNX Trading -sovellus Androidille Lataa LYNX Trading -sovellus iPhonelle tai iPadille

LYNX mobiilisovellus iPhonelle: sijoita kotona ja liikenteessä

Aktiiviset sijoittajat valitsevat LYNXin

Nettivälittäjä edullisilla välityspalkkioilla

Sijoittamisen ammattimaisella kaupankäyntialustalla ei tarvitse olla kallista. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin ja muihin arvopapereihin kilpailukykyiseen hintaan.

 • Eurooppalaiset osakkeet: alkaen 0.09%, min. 4.9 EUR
 • Yhdysvaltalaiset osakkeet: alkaen 0.01 USD per osake, min. 5 USD
 • Eurooppalaiset ETF:t alkaen 0.09%, min. 4.9 EUR
 • Eurooppalaiset optiot: alkaen 2.5 EUR
 • Yhdysvaltalaiset optiot: alkaen 3.5 USD
 • Eurooppalaiset futuurit: alkaen 2.7 EUR
 • Yhdysvaltalaiset futuurit: alkaen 4 USD
Hinnat & ehdot
[{"product_name":"Eurooppalaiset osakkeet @gettex","volume":"Tilaus hintaan 3.000 \u20ac\r\nTilaus hintaan 5.000 \u20ac\r\nTilaus hintaan 10.000 \u20ac","price":"4,90 \u20ac\r\n4,90 \u20ac\r\n9,00 \u20ac","country_code":""},{"product_name":"Amerikkalaiset osakkeet @NYSE","volume":"Tilaus hintaan 3.000 $ (120 osake \u00e0 25 $)\r\nTilaus hintaan 5.000 $ (200 osake \u00e0 25 $)\r\nTilaus hintaan 10.000 $ (400 osake \u00e0 25 $)","price":"5,00 $\r\n5,00 $\r\n5,00 $","country_code":""},{"product_name":"Eurooppalaiset ETF:t @gettex","volume":"Tilaus hintaan 1.000 \u20ac\t\r\nTilaus hintaan 2.500 \u20ac\t\r\nTilaus hintaan 4.000 \u20ac\t\r\nTilaus hintaan 5.000 \u20ac","price":"4,90 \u20ac\t\r\n4,90\t\u20ac\r\n4,90\t\u20ac\r\n4,90\t\u20ac","country_code":""},{"product_name":"Optiot ","volume":"1 DAX-indeksin optio\r\n1 Apple:n (AAPL) optio","price":"2,50 \u20ac\r\n3,50 $","country_code":""},{"product_name":"Futuurit","volume":"1 DAX-minifutuuri\r\n1 DAX-futuuri (MES\r\n1 E-mini S&P 500 Index Futures (ES)\r\n1 Micro E-mini S&P 500 Futures (MES)\r\n1 E-mini Nasdaq-100 Futures (NQ)\r\n1 Micro E-mini Nasdaq-100 Futures (MNQ)","price":"1,25 \u20ac\r\n2,70 \u20ac\r\n4,00 $\r\n1,25 $\r\n4,00\t$\r\n1,25 $","country_code":""}]

Yleiskatsaus hintoihin

Online-Broker LYNX
Hinnat & ehdot
Avaa arvo-osuustili

Sijoita maailmanlaajuisesti ja hyödy mahdollisuuksista yli 150 pörssissä ja yli 30 maassa

Satojatuhansia kansainvälisiä sijoitusmahdollisuuksia

Käy kauppaa kansainvälisesti missä ja milloin tahansa.

Avaamalla asiakkuuden LYNXin kautta, sinulle avautuu mahdollisuus sijoittaa jopa 56 yhdysvaltalaiseen pörssiin. Treidasitpa sitten osakkeita, optioita tai futuureita: LYNX tarjoaa sinulle lähes kaikki kaupankäynnin kohteena olevat yhdysvaltalaiset arvopaperit. Lisäksi kauttamme avautuu laaja kattaus sekä tunnettuja että harvinaisia pörssejä, kuten Hongkongin ja Australian pörssit.

LYNXin kautta voit sijoittaa:

150
Pörssiin
33
Maahan
24
Valuuttaan

Osakkeet

LYNXin kautta voit käydä kauppaa lähes kaikkien maailman pörssiyhtiöiden osakkeilla. Sijoititpa sitten eurooppalaisiin osakkeisiin tai yhdysvaltalaisiin Dow Jonesin, S&P500:n tai Nasdaqin osakkeisiin, voit aina olla varma kilpailukykyisistä hinnoista. LYNX ei tarjoa Helsingin pörssiä hallintarekisterikiellon vuoksi.

 • Yhdysvaltalaiset osakkeet alkaen 0.01 USD per osake, min. 5 USD
 • Pääsy 150 pörssiin 33 maassa
 • Reaaliaikainen markkinadata alkaen 1.5 USD per kuukausi, esim. NASDAQ (Network C/UTP)
 • Pääsy ensi- ja jälkimarkkinoille
 • SMART-routing toimeksiannoille: toimeksiannot parhaaseen hintaan
 • Etsi kiinnostavia osakkeita Market Scannerilla
Lisätietoja osakkeista
Sijoita kansainvälisiin arvopapereihin LYNXin kautta

Optiot

LYNXin kautta voit ostaa ja myydä optioita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Käytössäsi on kansainvälisesti palkittu TWS-kaupankäyntijärjestelmä, jonka kautta saat käyttöösi ammattimaiset optiokaupankäyntityökalut yksilöllisten strategioiden optimointiin.

LYNXin kautta voit ostaa optioita muun muassa yli 3000 yhdysvaltalaisen yhtiön osakkeille. Osakeoptioiden lisäksi tarjoamme indeksi-, futuuri- ja valuuttaoptioita. Voit myös ostaa ja myydä eurooppalaisia osake- ja indeksioptioita esimerkiksi Ruotsista, Saksasta ja Englannista.

 • Yhdysvaltalaiset mikro-optiot alkaen 1.25 USD
 • Reaaliaikainen Level I ja II -markkinadata, alkaen 1.5 USD, esim. OPRA (US Options Exchanges).
 • 30+ eri pörssiä optioita varten
 • Ammattimaiset työkalut optiosijoittamiseen
 • Luo optiostrategioita Combo Traderin avulla!
Lisätietoja optioista
Sijoita yhdysvaltalaisiin optioihin LYNXin kautta

Futuurit

LYNXin kautta sinulla on maailmanlaajuinen pääsy kaikille tärkeimmille futuurimarkkinoille Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa.

Riippumatta siitä, millä futuurimarkkinoilla sijoitat, LYNXin kautta tarjotun TWS-kaupankäyntialustan avulla sinulla on pääsy edistyksellisiin työkaluihin, kuten Book Trader ja Chart Trader, jotta voisit käydä futuurikauppaa optimaalisemmin. Voit lähettää toimeksiannot yhdellä klikkauksella. Olitpa sitten avaamassa pitkää tai lyhyttä futuuripositiota, kehittynyt alusta ja työkalut pitävät sinut aina askeleen edellä muita.

 • Yhdysvaltalaiset futuurit alkaen 4 USD
 • Yhdysvaltalaiset mini- ja mikrofutuurit alkaen 1,25 EUR/1.25 USD
 • Reaaliaikainen markkinadata alkaen 10 USD, esim. US Securities Snapshot and Futures Value Bundle
 • Monipuoliset kaupankäyntityökalut
 • Yhdistelmätoimeksiantoja nopeasti ja vaivatta
 • Yli 60 eri toimeksiantotyyppiä
Lisätietoja futuureista
Sijoita yhdysvaltalaisiin futuureihin LYNXin kautta

ETF-rahastot

Jos haluat seurata koko indeksiä tai sektoria pörssissä, ETF-rahasto voi olla juuri sopiva ratkaisu sinulle. LYNX tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä eri sektorien ETF-rahastoja.

ETF-rahaston avulla sijoitat passiivisesti osakekoriin. Seuraat esimerkiksi AEX:n tai DAX:n kaltaisen indeksin kehitystä. Käytössäsi on laaja valikoima ETF-rahastoja, joilla voit käydä kauppaa alhaisin kaupankäyntikuluin.

 • Eurooppalaiset ETF-rahastot alkaen 4.9 EUR
 • 30+ eri pörssiä ETF-rahastoja varten
 • Yli 60 eri toimeksiantotyyppiä
 • ETF-rahastot kaikilta suurimmilta rahastoilta, kuten iSharesilta ja Vanguardilta
Lisätietoja ETF-rahastoista
Sijoita ETF-rahastoihin LYNXin kautta

Viputuotteet

Koska emme ole sidoksissa tiettyyn liikkeeseenlaskijaan, sinulla on pääsy laajaan valikoimaan erilaisia viputuotteita kaikilta suurimmilta liikkeeseenlaskijoilta, ING:n liikkeeseen laskemista sprintereistä Citibankin, Commerzbankin ja BNP Paribasin liikkeeseen laskemiin turboihin.

 • Kustannustehokkaat hinnat
 • Laaja valikoima viputuotteita; sijoita osakkeisiin, indekseihin, hyödykkeisiin ja valuuttoihin
 • Valitse haluamasi vipuvaikutus
Lisätietoja viputuotteista
Sijoita strukturoituihin tuotteisiin LYNXin kautta

Palkittu välittäjä

LYNX – kansainvälisesti palkittu nettivälittäjä

Palvelumme on toistuvasti nimetty parhaaksi välittäjäksi lukuisissa riippumattomien tahojen, kuten Beleggers Belangenin ja IEX:n, viime vuosina tekemissä välittäjätutkimuksissa.

Palkittu nettivälittäjä
 • Beleggers Belangen -lehden välittäjävertailussa LYNX on nimetty jo kahdeksan kertaa Alankomaiden parhaaksi välittäjäksi.
 • LYNX on valittu kahdesti Alankomaiden parhaaksi nettivälittäjäksi (“Gouden Stier”).
 • Yli 30 kansainvälistä palkintoa, muun muassa "paras välittäjä", "halvin välittäjä" ja "paras futuurivälittäjä".
24 ×
Kansainvälisesti palkittu
Gouden Stier

Paras nettivälittäjä

2 kertaa

BeleggersBelangen

Paras nettivälittäjä

8 kertaa

Handelsblatt

Paras nettivälittäjä

3 kertaa

BankingCheck

Halvin välittäjä

5 kertaa

Broker-Wahl

Kilpailun voittaja

4 kertaa


Sijoittamiseen liittyvät riskit

Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Mahdolliset tappiot saattavat nousta sijoittamaasi summaa korkeammiksi.

Sijoita siis vain rahaa, jota et tarvitse päivittäisten menojen kattamiseen. Jos päätät sijoittaa, on tärkeää, että olet hyvin varautunut. Ennen kun sijoitat, sinun tulee arvioida kokemustasoasi, sijoitustavoitteitasi, taloudellisia resurssejasi ja muita mahdollisia asiaan liittyviä seikkoja.

Markkinariski

Markkinariski on riski tappioista, jotka aiheutuvat markkina-alueen hintavaihteluista. Markkinariskiin vaikuttavat makrotaloudelliset tekijät, kuten talouskasvun hidastuminen tai korkotason muutokset.

Hintariski

Hintariskillä tarkoitetaan arvopapereiden hinnanmuutosten aiheuttamaa riskiä. Hinnat muuttuvat jatkuvasti, jonka takia olet aina alttiina hintariskille. Riskiä voidaan vähentää salkun hajauttamisella.

Korkoriski

Korkoriski tarkoittaa, että sijoitusten arvo saattaa laskea markkinakorkojen noustessa. Korkotason nousu voi johtaa alhaisempaan kulutukseen ja yritysten korkokulujen nousuun. Tämä voi heikentää yritysten voittoja. Korkojen nousulla voi siis olla kielteinen vaikutus sekä osakkeiden ja joukkovelkakirjojen että osakkeita ja joukkovelkakirjoja omistavien sijoitusrahastojen arvoon.

Luottoriski

Luottoriski tarkoittaa, että sijoittamasi yritys tai valtio, ei pysty täyttämään maksuvelvoitteitaan. Tämän seurauksena, sinulle ei esimerkiksi joukkovelkakirjan haltijana makseta enää korkoa, tai sijoituksesi menettää arvonsa.

Likviditeettiriski

Likviditeettiriski syntyy, jos sijoituksillasi ei voida käydä kauppaa pörssissä ollenkaan tai kaupankäyntiä ei tapahdu juuri lainkaan. Sijoituksesi eivät silloin ole likvidejä. Tämä tarkoittaa, että et voi (väliaikaisesti) myydä sijoituksiasi, tai että saat niistä odotettua huonomman hinnan.

Valuuttariski

Valuuttariski syntyy, kun sijoitat muuhun valuuttaan kuin euroon. Jos kyseisen toisen valuutan kurssi laskee euroon verrattuna, heijastuu tämä negatiivisesti sijoituksesi arvoon.

Inflaatioriski

Riski, että sijoituksen tuotto pienenee ostovoiman heikkenemisen vuoksi. Inflaatio pienentää sijoitusten todellisia tuottoja nimellistuottoihin verrattuna.


LYNXin & Interactive Brokersin välinen yhteistyö

LYNX toimii esittelevänä välittäjänä Interactive Brokersille

Kun avaat arvo-osuustilin LYNXin kautta, solmit kaksi asiakassopimusta: yhden LYNXin ja toisen Interactive Brokers Ireland Limitedin (IB) kanssa.

Solmit asiakassopimuksen LYNXin kanssa. LYNXin tarjoamat palvelut rajoittuvat rahoitusvälineitä koskevien toimeksiantojen vastaanottamiseen ja niiden välittämiseen yksinomaan IB:lle. Tämän vuoksi avaamme sinulle yhden tai useamman tilin IB:ssä, joka on sinun nimissäsi, vastuullasi ja riskilläsi. Annat meille luvan tehdä näin.

LYNX voi myös toimia välittäjänä IB:n kanssa tehtävässä limiittiluottosopimuksessa ja/tai sopimuksessa, joka koskee arvopapereiden lainaamista ja/tai lainaksi antamista. Teemme näin vain, jos olet ilmoittanut siitä tilinavauslomakkeella.

Lisäksi solmit asiakassopimuksen Interactive Brokers Ireland Limitedin (IB) kanssa. Tämä johtuu siitä, että avaamme puolestasi yhden tai useamman arvo-osuustilin IB:ssä. Näin saat käyttöösi IB:n kaupankäyntialustan ja IB:n sekä sen sidosyritysten (mukaan lukien emo- ja tytäryhtiöt) toteuttamat toimeksiannot.

LYNX & Interactive Brokers