LYNX+
Moderni selainsovellus

LYNX+: Moderni selainsovellus edistyksellisillä kaupankäyntityökaluilla.

LYNX+ on selainpohjainen kaupankäyntialusta, jonka kautta voit tehdä toimeksiantoja sekä seurata ja analysoida salkkusi kehitystä.

LYNX+ on suunniteltu sijoittajille, jotka haluavat yksinkertaisen käyttöliittymän tinkimättä ammattimaisen kaupankäyntialustan tärkeimmistä ominaisuuksista.

Kirjaudu sisään LYNX+ alustalle

Selainpohjainen kaupankäyntijärjestelmä
LYNX+ - Sijoita suoraan selaimen kautta

Käy kauppaa selaimellasi

Haluatko käydä kauppaa useilla eri laitteilla, mutta et halua ladata sovelluksia? Kokeile LYNX+ alustaa.

LYNX+ alustan avulla voit käydä kauppaa osakkeilla, optioilla, futuureilla, valuutoilla, ETF-rahastoilla ja joukkovelkakirjoilla turvallisesti, nopeasti ja helposti. LYNX+ on saatavilla useimmille selaimille, ja sitä voi käyttää Windows- ja Mac-järjestelmissä sekä mobiililaitteilla.

Tuetut selaimet
firefox firefox
chrome chrome
safari safari
edge edge
LYNX+ on suunniteltu vaativille sijoittajille, jotka haluavat ohjelmistolta sekä helppokäyttöisyyttä että monipuolisuutta.

LYNX+ alustan edut

  • Intuitiivinen käyttöliittymä
  • Ei vaadi latausta tai päivitystä
  • Rakenna ja toteuta optiostrategioita
  • Laaja valikoima toimeksiantotyyppejä
  • Saatavilla myös suomeksi

LYNX+ selainsovellus

LYNX+ monipuolinen selainsovellus

LYNX+ on ammattimainen selainsovellus, jonka olemme kehittäneet kokeneiden sijoittajien toiveita kuunnellen.

LYNX+ sisältää kaikki keskeiset kaupankäyntityökalut ja ominaisuudet erilaisten sijoitusstrategioiden toteuttamiseen. Kaupankäyntialustan sijoittajakokemuksen keskiössä on nykyaikainen ja monipuolinen, mutta käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Tämän lisäksi käyttöliittymä on saatavilla myös suomeksi.

Aloittelevat sijoittajat arvostavat käyttöliittymän yksinkertaisuutta ja optimaalista helppokäyttöisyyttä. Kokeneemmille sijoittajille LYNX+ tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia osakkeiden ja johdannaisten analysointiin sekä monimutkaisten optioyhdistelmien visualisointiin.

Etusivu tiivistää salkkusi kaikki keskeiset tunnusluvut ja sinua kiinnostavien arvopaperien kehityksen.

Seuraa sinua kiinnostavia arvopapereita

Etusivulla näet kaikki keskeiset tiedot salkkusi, markkinoiden ja kiinnostavien arvopapereiden kehityksestä. Näin saat nopean yleiskuvan salkustasi ja uusimmista pörssitiedoista.

Teknisen analyysin soveltaminen LYNX+issa on yksinkertaista.

Sovella teknistä analyysiä

Käytä teknistä analyysiä apua optimaalisten sijoituspaikkojen löytämiseen. LYNX+ alustan teknisen analyysi -ominaisuuden avulla löydät itseäsi kiinnostavat kaupankäynnin signaalit ja voit tehdä toimeksiantoja kaavion kautta yhdellä klikkauksella.

Automaattiset tekniset analyysit antavat nopean yleiskatsauksen mahdollisesta hintakurssin kehityksestä.

Osakkeiden yleiskatsaus

LYNX+ näyttää useimmille osakkeille niiden yleiskatsauksen. Näet esimerkiksi tilastoja kaupankäynnin määrästä sekä hintakehityksen viimeiseltä 3, 6 tai 12 kuukaudelta. Näiden ja muiden tunnuslukujen perusteella järjestelmä laskee lyhyen ja pitkän aikavälin kaupankäyntitrendit.

Lisäksi näet keskeisimmät teknisen analyysin tunnusluvut, kuten tärkeät tuki- ja vastustustasot ja tekniset hintamallit. Lisäksi osakkeita verrataan vastaaviin muihin osakkeisiin.

Analysoi salkkusi kehitystä

LYNX+ alustan salkkunäkymä antaa sinulle yleiskehityksen salkkusi kehityksestä. Valitse haluamasi ajanjakso ja analysoi salkkusi kehitystä. Kuinka suuri osuus kaupoistasi on kannattavia ja mikä on keskimääräinen voittosi? Kuinka moni sijoitus laski ja realisoitko tappioita? LYNX+ tarjoaa sinulle vastaukset näihin kysymyksiin ja auttaa sinua kehittymään sijoittajana.

Määrittele ja rakenna optiostrategioita yksinkertaisesti LYNX+issa

Laadi optiostrategioita helposti

Haluatko rakentaa optiostrategioita, kuten straddle tai strangle, mutta sinun on vaikea määrittää yhdistelmiä itse? LYNX+ alustan avulla voit rakentaa optiostrategioita helpommin kuin koskaan. Valitse haluamasi optiot, ja näet tärkeitä tietoja optioyhdistelmien hinnasta, voittomahdollisuuksistasi ja niihin liittyvistä tappioriskeistä. Lopuksi voit lähettää toimeksiannon pörssiin yhdellä klikkauksella.


Muut kaupankäyntijärjestelmät
Vaihtoehtona selainkaupankäynnille: LYNX-kaupankäyntijärjestelmä

Ammattilaisten suosima TWS-kaupankäyntijärjestelmä

LYNX+ alustan vahvuus on sen helppokäyttöisyys. Se ei kuitenkaan ole yhtä kehittynyt kuin ammattilaisten suosima TWS-kaupankäyntialusta, joka tarjoaa sinulle lukemattomia lisäominaisuuksia. TWS-kaupankäyntialusta tarjoaa erittäin laajan kattauksen erityisominaisuuksia sekä API-yhteyden omien algoritmien soveltamiseen. Tunnettu Barrows-lehti on palkinnut sen useita kertoja yhtenä maailman parhaista kaupankäyntialustoista.

Lue lisää

Voit käyttää LYNX+ia myös matkapuhelimellasi

Mobiilisovellukset

LYNX+ on optimoitu käytettäväksi myös mobiililaitteiden selaimissa. Jos vaadit kaupankäyntisovellukselta enemmän ominaisuuksia, kuten pörssiuutisia ja analyysityökaluja, voit ladata mobiilisovelluksen.

Mobiilisovellus takaa erinomaisen kaupankäyntikokemuksen iPhonella, iPadilla ja kaikilla Android-laitteilla. Sijoittamalla sovelluksen kautta, käytettävissäsi on useita TWS-kaupankäyntialustan ammattimaisia ominaisuuksia. Voit muun muassa käyttää erikoistuneita kaupankäyntityökaluja, synkronoida tietoja kaupankäyntialustan kanssa tai asettaa hälytyksiä, jotka ilmoittavat sinulle markkinoiden muutoksista.

Lue lisää