Optiokaupankäynti

Olitpa sitten optiokaupankäynnin aloittelija tai haluat syventää osaamistasi, nämä artikkelit tarjoavat ohjeita optiokaupankäyntiin LYNXin kautta.

Aloita tästä

Pyydä kaupankäyntilupaa

Optiokaupankäyntiä varten tarvitset asianmukaiset kaupankäyntiluvat. Klikkaa tästä ja seuraa ohjeita kaupankäyntilupien pyytämiseksi.

Etsi tuotteita

Etsi tuotteita helposti yrityksen nimen, kaupankäyntitunnuksen tai ISIN-koodin avulla yli 150 pörssissä maailmanlaajuisesti. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Luo toimeksiantoja

Tällä sivulla opastamme sinua luomaan ja lähettämään toimeksiannon haluamallesi arvopaperille. Valitse haluamasi alusta ja seuraa ohjeita. Klikkaa tästä ja lue lisää.


Paranna kaupankäyntikokemustasi

Paranna optiokaupankäyntiäsi eri työkalujen avulla.

Luo optioyhdistelmiä

LYNXin kautta voit käydä kauppaa osake-, indeksi- ja futuurioptioilla, mutta voit myös luoda optiostrategioita, jotka muodostuvat useista optiosopimuksista. Optioyhdistelmät tarjoavat mahdollisuuden saavuttaa tiettyjä riskiprofiileja ja voittopotentiaaleja. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Luo kaavioita

Luo tehokkaita visuaalisia työkaluja, jotka auttavat sinua analysoimaan ja ymmärtämään markkinatrendejä. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Tilaa reaaliaikaista markkinadataa

Tilaa markkinadataa optioille, jotta voit tehdä päätöksiä reaaliaikaisten tietojen pohjalta ja pysyä ajan tasalla markkinoiden kehityksestä. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Tutustu OptionTrader-työkaluun

OptionTrader on kaupankäyntityökalu, jonka avulla voit kätevästi luoda ja hallita optiotoimeksiantoja, mukaan lukien yhdistelmätoimeksiantoja. Klikka tästä ja lue lisää.


Hallinnoi positioita nopeasti ja tehokkaasti

Optiokaupankäynnissä on tärkeää hallita positioita ja pysyä ajan tasalla markkinatapahtumista.

Toteuta optioita

Jos sinulla on pitkä positio optioissa (joko myynti- tai osto-optio), sinulla on oikeus toteuttaa näitä optioita, eli voit vaatia vastapuolta, joka myi sinulle optiot, täyttämään velvoitteensa. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Siirrä optioita

Voit siirtää (eng. roll over) kaikki salkussasi olevat optiot ennen niiden erääntymispäivää. Tällä tavoin voit jatkaa tiettyä strategiaa myös alkuperäisen erääntymispäivän jälkeen. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Tarkastele tuloksia

Haluatko tietää, kuinka kannattavaa optiokaupankäyntisi on? Tiliotteesta löydät tarvittavat tiedot voittojesi ja tappioidesi (realisoidut/realisoitumattomat) laskemiseksi. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Luo seurantalistoja

Luo uusia seurantalistoja ja muokkaa olemassa olevia seurantalistoja kullakin alustalla. Klikkaa tästä ja lue lisää.