Home » Hinnasto – Sijoita LYNXin kautta

Alhainen ja läpinäkyvä hinnoittelu

Aktiivisena sijoittajana tiedät, että tuottoosi vaikuttavat vuotuiset kokonaiskustannukset, eivät pelkästään transaktiokustannukset.

Teknisen huippuosaamisen lisäksi tarjoamme myös alhaisen ja läpinäkyvän hinnoittelun.

Tutustu kilpailukykyiseen hinnoitteluumme1.

Eurooppalaiset osakkeet (TGATE)
(EUR-määräiset)

0,15 %

nimellisarvosta
Vähintään: EUR 5,80
Enintään: –

Yhdysvaltalaiset osakkeet (Nasdaq)
(USD-määräiset)

USD 0,01

per osake
Vähintään: USD 5,00
Enintään: 2 % nimellisarvosta

Aasialaiset osakkeet (SEHK)
(HKD-määräiset)

0,15 %

nimellisarvosta
Vähintään: HKD 50,00
Enintään: –

AEX-indeksioptiot (EUREX)
(EUR-määräiset)

EUR 2,50

per sopimus

Eurooppalaiset osakeoptiot (EUREX)
(EUR-määräiset)

EUR 2,50

per sopimus

Yhdysvaltalaiset osake- ja indeksioptiot (CBOE) (USD-määräiset)

USD 3,50

per sopimus

Mini-DAX® futuurit (EUREX)
(Kaupankäyntitunnus: FDXM)

EUR 1,25

per sopimus

Micro E-mini futuurit (CME)
(Kaupankäyntitunnus: MES | MNQ | M2K | MYM)

USD 1,25

per sopimus

E-mini futuurit (CME)
(Kaupankäyntitunnus: ES | NQ | RTY | YM)

USD 4,00

per sopimus

Arvostatko läpinäkyvyyttä? Avaa arvo-osuustili nyt. Katso koko hinnasto

1Välityspalkkiot veloitetaan kunkin toimeksiannon toteuttamisen yhteydessä, ja ne lasketaan transaktion valuutassa, ellei toisin mainita. Edellä luetellut palkkiot sisältävät IBKR:n palkkiot, mutta eivät sisällä lisämaksuja, kuten tavanomaisia markkinahajontoja, tuotekustannuksia ja mahdollisia finanssitransaktioveroja.

Mitä muut välittäjät eivät kerro sinulle…

Välittäjien on oltava kannattavia. Toisin kuin jotkut muut välittäjät väittävät, ilmaista kaupankäyntiä ei ole olemassa. Kaupankäyntikulut kompensoidaan piilokustannuksilla. LYNX suosii läpinäkyvyyttä, jotta tiedät, mistä maksat.

Automaattinen valuutanvaihto

Toisin kuin muut välittäjät, jotka vaihtavat valuutan automaattisesti jokaisen kaupan yhteydessä korkeilla piilokuluilla, LYNX antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa valuuttaa itse alhaisilla välityspalkkioilla.

SMART-reititys

Kompensoi kaupankäyntikulusi

LYNXin avulla voit ansaita korkoa sijoittamattomille käteisvaroille. Nämä tuotot voivat auttaa kompensoimaan kaupankäyntikulujasi.


Asiakastilit voivat saada kreditkorkoa pitkistä selvitetyistä käteissaldoista. Korot päivitetään päivittäin, ja ne lasketaan viitekoron ja kunkin valuutan korkomarginaalin perusteella. Huomioithan, että kreditkorko voi riippua tilisi nettovarallisuusarvosta (NAV).

Kreditkoron määrä on esitetty alla olevassa taulukossa. Taulukon tarkastelemiseksi syötä NAV Yhdysvaltain dollareina ja valitse tarkasteltava valuutta.

Valuutta Taso NAV mukautettu vuosikorko alkaen


Tärkeitä huomautuksia:

  1. Interactive Brokers Ireland Limitedissä (IBIE) säilytettävien tilien kreditkoroista peritään yleensä lähdevero, jonka suuruus on 20% maksetusta korosta. Tästä vaatimuksesta on saatavissa vapautuksia ja vähennyksiä riippuen asiakkaan oikeudellisesta asemasta tai verotuksellisesta asuinmaasta. Lisätietoja löytyy täältä.
  2. Korkoja laskettaessa on muistettava, että käytetään edellä mainittuihin tasoihin perustuvaa yhdistelmäkorkoa. Korkojen perustana olevat tasot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
  3. Jos arvo-osuustiliäsi säilytetään Interactive Brokers Ireland Limitedissä (IBIE), pitkien selvitettyjen käteisvarojen (Long Settled cash) laskelma on seuraava: Ending Settled Cash – Short Stock Collateral Value.
  4. Jos arvo-osuustiliäsi säilytetään Interactive Brokers U.K. Limitedissä (IBUK), tilin kreditkorko kertyy tilin Securities -segmentissä oleville positiivisille käteissaldoille, mutta ei Commodities -segmentissä oleville käteissaldoille. Lisätietoja laskennasta löytyy täältä.

Vastuuvapauslauseke:

Korot ovat vaihtelevia, ja ne voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Korkolaskuri perustuu tietoihin, joiden uskomme olevan tarkkoja ja oikeita, mutta LYNX ei takaa niiden tarkkuutta tai riittävyyttä, eikä niihin pidä luottaa sellaisenaan. LYNX ei ole vastuussa mahdollisista virheistä tai puutteista tai tämän laskurin käytöstä saaduista tuloksista.

LYNX ei ole pankki eikä ota vastaan talletuksia. Siksi LYNX ei maksa kreditkorkoa. LYNXin ETA-asiakkailla on tili Interactive Broker Ireland Limitedissä (IBIE) ja ETA-alueen ulkopuolisilla asiakkailla on tili Interactive Broker U.K. Limitedissä (IBUK). Interactive Brokers Group (IBKR), mukaan lukien konsernin operatiiviset tytäryhtiöt, saattavat pystyä maksamaan LYNXin asiakkaille kreditkorkoa pitkistä selvitetyistä käteissaldoista. IBKR maksaa korkoa täysimääräisesti niille tilille, joiden nettovarallisuusarvo (NAV) on vähintään 100 000 USD (tai vastaava määrä muussa valuutassa). Tileille, joiden nettovarallisuus on alle 100 000 USD (tai vastaava määrä muussa valuutassa), maksetaan korkoa suhteessa tilin kokoon. LYNX veloittaa niin sanotun LYNXin korkomarginaalin, joka on [%markdown%] pitkistä selvitetyistä käteissaldoista ja joka vähennetään IBKR:n maksamasta kreditkorosta. Jos LYNXin veloittama korkomarginaali on suurempi kuin IBKR:n maksama kreditkorko, asiakkaalle ei makseta korkoa.

Kaavana ilmaistuna kreditkorot lasketaan kullekin tasolle seuraavasti: Kreditkorko = Vähintään (IBKR:n korko; Enintään (IBKR:n korko – LYNXin korkomarginaali;0)). Huomioithan, että IBKR maksaa tilillesi yleensä korkoa, paitsi jos IBKR:n kreditkorko on negatiivinen. Kun korko on negatiivinen, IBKR veloittaa tililtäsi korkoa. Negatiivinen korko, jota sovelletaan tileihin, joilla on näitä valuuttoja, on sama tilin koosta riippumatta. IBKR-korkojen määrittelemiseksi IBKR lisää korkomarginaalin eri valuuttojen ja tasojen vaihtuvaan viitekorkoon (BM). IBKR käyttää yhdistelmäkorkoa, joka perustuu tällä sivulla esitettyihin tasoihin, josta löydät myös BM- ja IBKR-korot.

Esimerkkejä siitä, miten kreditkorko lasketaan, on saatavilla täällä.

Something went wrong. Please try again later
Loading ...

Otamme mielellämme vastaan kysymyksiäsi

LYNX toimii esittelevänä välittäjänä Interactive Brokers Ireland Limitedille (jäljempänä “IBIE”), joka tarjoaa LYNXille selvitys-, toimitus- ja säilytyspalveluita kolmannen osapuolen välittäjänä. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että IBIE joutuisi maksukyvyttömäksi, käteisvarojasi suojaa Irlannin talletussuojajärjestelmä, jonka enimmäissuoja on 20 000 euroa tiliä kohti. Käteisvarojasi ja sijoitusinstrumenttejasi säilytetään erillään Interactive Brokersin varoista, jonka vuoksi et voi menettää niitä edes siinä epätodennäköisessä tilanteessa, että yhtiö menee konkurssiin.

Tarkemmat tiedot löytyvät täältä: Sijoittajansuoja & turvallisuus

Pääsy arvo-osuustilillesi ja kaupankäyntialustoille on suojattu kaksivaiheisella tunnistautumisella. Tämä tarkoittaa, että sinun on vahvistettava jokainen kirjautuminen mobiilivarmenteen kautta.

LYNXin tarjoamat kaupankäyntialustat toimivat useilla itsenäisillä palvelimilla. Jos yhdellä palvelimella ilmenee tekninen ongelma, toinen palvelin korvaa sen automaattisesti. Asiakkaamme ovat hyötyneet online-kaupankäynnin vakaudesta ja luotettavuudesta jo vuodesta 2006 lähtien.

Ymmärrämme, että kriittisissä tilanteissa nopea ja tehokas tuki on välttämätöntä. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Katso seuraava video saadaksesi yksityiskohtaisen käsityksen selainpohjaisesta LYNX+ alustastamme. LYNX+ alustan lisäksi asiakkaillamme on pääsy TWS-kaupankäyntialustaan ja mobiilisovellukseen.

Toisin kuin muut välittäjät, LYNX tarjoaa sinulle vapauden valita välittäjän, joka vastaa parhaiten toiveitasi ja tarpeitasi. Siksi siirtokuluja ei veloiteta.

Ulkoiset siirtokustannukset saatetaan edelleen siirtää asiakkaalle seuraavissa tapauksissa:

  • Valitaan muu kuin oletussiirtomenetelmä (DRS tai DWAC).
  • Arvopaperin tyyppi on ADR, GDR tai CDI.
  • Arvopaperi on listattu Australiassa, Hongkongissa, Japanissa tai Singaporessa.

Vähimmäistalletus ensimmäisen vuoden aikana on 3 000 euroa tai vastaavan arvoisen salkun siirto.

Kaikki kulut, läpinäkyvästi

Välityspalkkiot veloitetaan tililtä kunkin toimeksiannon välityksen ja/tai toteutuksen yhteydessä, ja ne veloitetaan kyseisen tapahtuman valuutassa, ellei toisin ole ilmoitettu.

Edellä luetellut palkkiot sisältävät sisältävät IBKR:n välityspalkkiot. Näiden lisäksi asiakas saattaa joutua maksamaan kolmannen osapuolen transaktiopalkkioita, vaihtopalkkioita, leima- ja transaktioveroja tai muita maksuja.

Täysi yleiskatsaus on saatavilla:

Katso koko hinnasto

Kuukausittainen vähimmäistransaktiomaksu veloitetaan, jos maksettujen välityspalkkioiden taso ei saavuta määrättyä vähimmäismäärää.

Yksityis- ja yhteistilit:

Kuukausittainen vähimmäistransaktiomaksu = EUR 0,00,

Yritystilit:

Kuukausittainen vähimmäistransaktiomaksu = 0,00 EUR, jos kalenterikuukauden aikana veloitetut välityspalkkiot ovat vähintään 15,00 EUR (tai vastaava määrä muussa valuutassa).

Kuukausittainen vähimmäistransaktiomaksu = 15,00 EUR – kalenterikuukauden aikana maksetut välityspalkkiot, jos kalenterikuukauden aikana veloitetut välityspalkkiot ovat alle 15,00 EUR (tai vastaava määrä muussa valuutassa).

Katso koko hinnasto

Tietoa debet- ja kreditkoroista sekä lyhyeksi myyntiin liittyvistä kustannuksista on saatavilla täällä:

Katso korkoihin liittyvä yleiskatsaus

Leima- ja transaktioveroja voidaan periä toimeksiannon toteuttamisen jälkeen välityspalkkion lisäksi. Täydellinen yleiskatsaus näistä maksuista on saatavilla:

Lue lisää

Muita (hallinnollisia) maksuja voidaan periä. Täydellinen katsaus näihin maksuihin on saatavilla:

Katso koko hinnasto

Katsaus MiFID II mukaisiin kustannuksiin

MiFID II -direktiivin mukaiset standardoidut tiedot kustannuksista antavat sinulle suuntaa-antavia tietoja kustannuksista ja palkkioista, joita sovelletaan rahoitusvälineillä toteutettaviin transaktioihin (tai niiden siirtoon).

Laske sijoituskustannuksesi

Voit laskea vuotuiset sijoituskustannuksesi käyttämällä kustannuslaskuria.