Puhelinnumeron muuttaminen

Mikäli puhelinnumerosi on muuttunut, on tärkeää ilmoittaa muutoksesta tilinhallinnan kautta. Voit tehdä tämän muutoksen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Huomautus
Tärkeää

Huomioithan, että puhelinnumeron muuttaminen edellyttää LYNX Keyn käyttöä kaksivaiheisena tunnistautumismenetelmänä. Seuraa tämän sivun ohjeita vasta sen jälkeen, kun olet aktivoinut LYNX Keyn. Ohjeet tähän löydät täältä.

Kirjaudu sisään

Valitse Mobile Number

Valitse ylävalikosta Welcome ja pudotusvalikosta Settings.

Communication-osiosta, valitse Mobile Number.

Seuraavalla sivulla näyttöön ilmestyy puhelinnumerosi. Voit muokata puhelinnumeroasi klikkaamalla numerosi vieressä olevaa kynäpainiketta.

Ilmoita uusi puhelinnumero

Valitse maa, johon puhelinnumerosi on rekisteröity.

Täytä uusi puhelinnumerosi käyttäen suuntanumeroa (Suomi +358). Klikkaa Continue ja syötä seuraavassa näytössä vahvistusnumero, jonka saat uuteen puhelinnumeroosi.

Klikkaa jälleen Continue.

Vahvista uusi puhelinnumero

Näet ruudulla nyt äskettäin lisätyn puhelinnumerosi. Vahvista vielä tehty muutos klikkaamalla Continue, jotta uusi puhelinnumerosi voidaan lisätä profiiliisi.

Usein kysyttyä

Puhelinnumeron muuttaminen ei vaaranna tilisi turvallisuutta. Jos vanha puhelinnumerosi oli kuitenkin kaksivaiheinen tunnistautumismenetelmäsi, sinun on aktivoitava LYNX Key tilisi kaksivaiheista tunnistautumista varten.

Löydät ohjeet LYNX Keyn aktivoimiseen täältä.

Jos puhelimesi on vaihtunut ja haluat aktivoida LYNX Keyn uuteen puhelimeesi, seuraa näitä ohjeita:

  1. Lataa LYNX Trading-sovellus App Storesta tai Google Playsta uuteen puhelimeesi.
  2. Avaa LYNX Trading-sovellus ja valitse I Have an Account.
  3. Valitse Register Two-Factor ja klikkaa Continue.
  4. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja klikkaa Continue.
  5. Seuraavaksi tulet vastaanottamaan tekstiviestin, joka sisältää aktivointikoodin. Syötä aktivointikoodi sovellukseen ja klikkaa Send.

LYNX Key on aktivoitu onnistuneesti, kun näet viestin “Activation Succeeded”. Mikäli LYNX Keyn aktivoiminen uuteen puhelimeen ei onnistu yllä mainituin ohjein, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme suorittaa tunnistautumisen ja avustaa sinua LYNX Keyn uudelleenaktivoimisessa lähettämällä sinulle väliaikaisen turvakoodin.

Jos sinulla ei ole enää pääsyä vanhaan puhelinnumeroosi, ja tämä oli kaksivaiheinen tunnistautumismenetelmäsi, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, jotta voimme ensin suorittaa tunnistautumisen ja tämän jälkeen avustaa sinua kirjautumisessa.

On mahdollista, ettei tekstiviestiä välttämättä vastaanoteta, minkä vuoksi suosittelemme aina käyttämään LYNX Keytä.

Löydät ohjeet LYNX Keyn aktivoimiseen täältä.