iPad-sovellus

Tehokkaan ja edistyksellisen Apple iPad-sovelluksen avulla voit käydä ammattimaista arvopaperikauppaa LYNXin kautta, missä tahansa oletkin.

Kaupankäyntisovellus on optimoitu erityisesti suuremmille iPad-näytöille – erinomaista kaupankäyntikokemusta varten. iPad-sovelluksen avulla pääset esimerkiksi helposti seuraamaan salkkusi kehitystä, voit seurata arvopapereiden senhetkisiä hintoja ja tarkastella selkeitä kaavioita.

LYNX: Käy ammattimaista arvopaperikauppaa iPad-sovelluksen avulla

iPad-sovelluksen edut

  • Osta ja myy arvopapereita iPadin kautta

  • Toimeksiantojen tekeminen, muokkaaminen ja poistaminen

  • Reaaliaikainen yleiskatsaus salkusta

  • Katsaus voittoihin, tappioihin ja vakuusvaatimuksiin

  • Pääsy ajankohtaisiin uutisiin

  • Korkeiden standardien mukainen salkun suojaaminen


Monipuoliset ominaisuudet

iPad-sovelluksen ominaisuudet

iPad-kaupankäyntisovellus: arvopaperikauppaa missä tahansa oletkin

Mobiilikaupankäynti iPadilla

iPad-sovellus tarjoaa sinulle kaikki tärkeät toiminnot, jotka löydät myös työpöydälle tarkoitetusta kaupankäyntijärjestelmästä. Toimeksiannot voidaan antaa sekunneissa iPadin kautta. Voit valita lukuisista eri toimeksiantotyypeistä ja toimeksiantojen kestoista, kuten market-, limit-, stop- tai trail-toimeksiannoista. On myös mahdollista lisätä automaattisesti ”take profit”- tai ”position hedging”-toimeksiantoja.

Mobiilikaupankäyntiä iPadin kautta

Analysoi kaavioita iPadilla

Sovelluksen kattava graafinen ohjelmisto tekee kaavioiden analysoinnista iPadin kautta käytännöllistä ja tehokasta. Se tarjoaa erilaisia kaaviotyyppejä, kuten kynttilänjalka- tai pylväskaavioita. Se tarjoaa myös useita eri aikajaksoja, joiden avulla voit arvioida arvopapereita koskevia kaavioita tarpeidesi mukaan.

iPad-sovellus: Vastaanota hälytyksiä

Vastaanota hälytyksiä

Sijoittajana tiedät, että osakemarkkinoilla voi olla hiljaisia ja myrskyisiä kausia. Siksi on suositeltavaa seurata markkinoita jatkuvasti. Tämä on kuitenkin aikaa vievää ja vaatii suurta kurinalaisuutta. Luomalla hälytyksiä sovelluksen kautta voit säästää arvokasta aikaa. Näet välittömästi, kun jokin hälytyksistäsi aktivoituu, joten sinun ei tarvitse jättää tilaisuutta käyttämättä.

iPad-sovellus: Sijoita turvallisesti

Kaupankäyntiä turvallisesti missä ja milloin haluat

Arvo-osuustilisi turvallisuus ja tietosuoja ovat äärimmäisen tärkeässä asemassa. Siksi sovelluksemme täyttävät aina korkeimmat turvallisuusstandardit, kuten SSL-salauksen käytön turvalliseen kirjautumiseen. Salkkuihin pääsy FaceID:n tai TouchID:n kaltaisten toimintojen avulla on myös mahdollista. Voit myös käyttää integroitua lukutilaa, jonka avulla voit kirjautua sisään ilman käyttöoikeuksia ja tarkastella salkkuasi koskevia tietoja nopeasti iPadilla.


Lataa iPad-sovelllus

Lataa sovellus iPadille nyt App Storesta

Voit asentaa iPad-sovelluksen klikkaamalla alla olevaa painiketta. Tämä ohjaa sinut sovellukseen App Storessa, josta voit ladata sovelluksen muutamassa sekunnissa.

Lataa LYNX Trading -sovellus iPhonelle tai iPadille

iPad-sovellus: Lataa nyt

mobile trading via de LYNX iPad Trading App

Mobiilikaupankäyntiä LYNXin kautta

Lisätietoja sovellustemme muista ominaisuuksista ja mobiilikaupankäynnin eduista saat yleiskatsaussivultamme.

Mobiilisovellukset