LYNXin sijoitusblogi

LYNXin sijoitusblogi on suunnattu kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Sijoitusblogi sisältää kirjoituksia liittyen LYNXin tarjoamiin sijoitustuotteisiin, strategioihin, sekä analyyseihin. Näiden lisäksi voit löytää tietoa pörssien aukioloajoista, tulevista osingoista, sekä tulevista tulosjulkaisuista. Ylävalikosta voit rajata aiheen ja alla on kooste viimeisimmistä artikkeleista.

Kryptovaluutat – spekulointia, arvonsäilytystä vai sijoitusten hajautusta?

Artikkelissa esitellään suosituimpia kryptovaluuttoja ja kerrotaan, miten niihin voi sijoittaa erilaisilla sijoitustuotteilla pörssien kautta.

Lue lisää

Yleisimmät virheet optiokaupassa

Optioilla voidaan toteuttaa monenlaisia strategioita. Lue, mitä strategioita sijoittajan kannattaa mahdollisesti välttää ja mitä suosia.

Lue lisää

Kultaan sijoittaminen

Lue, miten kultaan voi sijoittaa, millaisia eri sijoitusinstrumenttejä siihen liittyy, sekä arviot kullan hinnan kehitykselle vuonna 2020.

Lue lisää

Kiinnostavimmat osakkeet vuodelle 2021 ympäri maailman

Erilaiset yritykset voivat osoittautua tuottoisiksi vuonna 2021. Lue, mitkä ovat mielenkiintoisimpia yrityksiä vuonna 2021.

Lue lisää

Sijoittaminen REIT:eihin – kiinnostavimmat kiinteistösijoitusyritykset vuonna 2020

REIT:it mahdollistavat sijoittamisen kiinteistöihin pörssien kautta. Katso kiinnostavimmat kiinteistösijoitusyritykset ja ETF:t artikkelista.

Lue lisää

Kynttiläkuviot: tekninen analyysi osa 6

Teknisen analyysin artikkelisarjamme saa päätöksen ja viimeisessä osassa käsittelemme yleisimpiä kynttiläkuvioita ja selvitämme mitä kynttiläkuviot ovat. Artikkelissa käsitellään Swing, Doji, Bullish & Bearish engulfing, Hanging man & hammer sekä lisäksi vastataan kysymykseen mikä on kynttilä.

Lue lisää

Valuuttariski ja salkun valuuttasuojaus

Valuuttasuojaus on oleellinen osa onnistunutta sijoitusstrategiaa ja sijoittajan tulisi aina minimoida portfolion valuuttariski, kun se on mahdollista. Indeksisijoittajastakin tulee spekuloija, mikäli hänellä ei ole valuuttasuojausta.

Lue lisää

Automaattinen kaupankäynti LYNXillä

Lue LYNX APIn käytöstä ja käyttööönotosta, sekä ohjelmistoista, joilla sijoittaja voi automatisoida kaupankäyntiään LYNXillä.

Lue lisää

Viisi viimeisintä artikkelia

12 tips ebook
Huomio: Sinun lupaa henkilötietojen käsittelemiseen ei tarvita tilin avaamiseksi LYNX:illä. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa (muun muassa) lähettämällä sähköpostilla tiedon asiasta sähköpostiin info@lynxbroker.fi. LYNX ei jaa tietojasi liikekumppaneidensa kanssa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa siitä, miten LYNX käsittelee henkilökohtaisia tietojasi.