LYNXin sijoitusblogi

LYNXin sijoitusblogi on suunnattu kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille. Sijoitusblogi sisältää kirjoituksia liittyen LYNXin tarjoamiin sijoitustuotteisiin, strategioihin, sekä analyyseihin. Näiden lisäksi voit löytää tietoa pörssien aukioloajoista, tulevista osingoista, sekä tulevista tulosjulkaisuista. Ylävalikosta voit rajata aiheen ja alla on kooste viimeisimmistä artikkeleista.

Sveitsin markkinat ja kiinnostavimmat osakkeet vuonna 2021

Lue yleisesti Sveitsin markkinoille sijoittamisesta, frangin tulevaisuuden näkymistä ja maan kiinnostavimmista osakkeista tällä hetkellä.

Lue lisää

Yleisimmät virheet optiokaupassa

Optioilla voidaan toteuttaa monenlaisia strategioita. Lue, mitä strategioita sijoittajan kannattaa mahdollisesti välttää ja mitä suosia.

Lue lisää

Kultaan sijoittaminen

Lue, miten kultaan voi sijoittaa, millaisia eri sijoitusinstrumenttejä siihen liittyy, sekä arviot kullan hinnan kehitykselle vuonna 2020.

Lue lisää

Kiinnostavimmat saksalaiset teknologiaosakkeet vuonna 2021

Suosituimmat teknologiaosakkeet löytyvät lähes poikkeuksetta Yhdysvalloista, mutta kiinnostavia vaihtoehtoja löytyy myös Saksasta. Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Kahviin sijoittaminen: kiinnostavimmat kahviosakkeet vuonna 2021

Kahvi on suomalaisille hyvin tuttu raaka-aine, johon voi sijoittaa useilla erilaisilla sijoitusvälineillä. Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

LYNXin asiakkaiden 13 suosituinta teknisen analyysin indikaattoria

Tutustu LYNXin asiakkaiden 13 suosituimpaan teknisen analyysin työkaluun. Artikkeli esittelee erilaisia indikaattoreita sijoituspäätösten tueksi.

Lue lisää

Valuuttariski ja salkun valuuttasuojaus

Valuuttasuojaus on oleellinen osa onnistunutta sijoitusstrategiaa ja sijoittajan tulisi aina minimoida portfolion valuuttariski, kun se on mahdollista. Indeksisijoittajastakin tulee spekuloija, mikäli hänellä ei ole valuuttasuojausta.

Lue lisää

Automaattinen kaupankäynti LYNXillä

Lue LYNX APIn käytöstä ja käyttööönotosta, sekä ohjelmistoista, joilla sijoittaja voi automatisoida kaupankäyntiään LYNXillä.

Lue lisää

Viisi viimeisintä artikkelia

12 tips ebook
Huomio: Sinun lupaa henkilötietojen käsittelemiseen ei tarvita tilin avaamiseksi LYNX:illä. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa (muun muassa) lähettämällä sähköpostilla tiedon asiasta sähköpostiin info@lynxbroker.fi. LYNX ei jaa tietojasi liikekumppaneidensa kanssa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa siitä, miten LYNX käsittelee henkilökohtaisia tietojasi.