Tietoa osakkeista

Sivustolla löydät tietoa osakemarkkinoista ja yrityksistä. Osakkeet ovat jokaisen salkun peruskivi, erilaisten työkalujen ja analyysien avulla voit päästä erinomaisiin tuloksiin.

Kiinnostavimmat osakkeet vuodelle 2021 ympäri maailman

Erilaiset yritykset voivat osoittautua tuottoisiksi vuonna 2021. Lue, mitkä ovat mielenkiintoisimpia yrityksiä vuonna 2021.

Lue lisää

Sijoittaminen REIT:eihin – kiinnostavimmat kiinteistösijoitusyritykset vuonna 2020

REIT:it mahdollistavat sijoittamisen kiinteistöihin pörssien kautta. Katso kiinnostavimmat kiinteistösijoitusyritykset ja ETF:t artikkelista.

Lue lisää

Sijoittaminen aurinkoenergiaan – uusiutuvan energian tarve

Aurinkoenergiasta on tullut vuosien kuluessa halvin uusiutuvan energian muoto ja sen tarve kasvaa vuosi vuodelta. Katso kiinnostavimmat osakkeet.

Lue lisää

Yhdysvaltain presidentinvaalien vaikutus osakemarkkinoihin

Yhdysvaltain presidentinvaaleilla ja niiden tuloksilla voi olla merkittävä vaikutus osakemarkkinoihin. Lue, miten eri ehdokkaiden valinta voi vaikuttaa.

Lue lisää

Vastuullinen sijoittaminen – ESG-luokitukset LYNXin kaupankäyntijärjestelmässä

Vastuullinen sijoittaminen on yleistynyt merkittävästi viime vuosina. Lue mitä se tarkoittaa, mitä ESG-kriteerit ovat ja mistä yritysten pisteet voi katsoa.

Lue lisää

Kiinnostavimmat vesiosakkeet vuonna 2020

Vesiosakkeiden suosio kasvanut jatkuvasti, ja trendin odotetaan jatkuvan. Lue, mitkä ovat kiinnostavimpia vesiosakkeita tällä hetkellä.

Lue lisää

OTC-kaupankäynti: selitys, mahdollisuudet ja riskit

OTC-kaupankäynnillä tarkoitetaan kauppaa tavallisen pörssin ulkopuolella. Lue tarkemmin, mitä OTC-kaupankäynti tarkoittaa sekä mitkä ovat sen hyvät puolet.

Lue lisää

Kiinnostavimmat 5G-osakkeet tänään ja tulevaisuudessa

5G-teknologia yleistyy kovaa vauhtia, ja muutos tuo mukanaan suuria muutoksia. Lue, mitkä yritykset hyötyvät uudesta teknologiasta.

Lue lisää

Yhdysvaltojen parhaat osingonmaksajat vuonna 2020

Lue, mitä osinkoaristokraatti tarkoittaa, mitkä yritykset ovat nostaneet osinkojaan yli 25 vuoden ajan ja mitkä yritykset ovat kiinnostavia juuri nyt.

Lue lisää

Koronaviruksesta hyötyvät osakkeet | Sijoittajat hakevat turvasatamia – Päivitetty 13.3.

Koronavirus on sekoittanut maailman markkinoita helmikuun lopulla. Lue, mitkä osakkeet mahdollisesti hyötyvät viruksen leviämisestä.

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa