Tietoa osakkeista

Sivustolla löydät tietoa osakemarkkinoista ja yrityksistä. Osakkeet ovat jokaisen salkun peruskivi, erilaisten työkalujen ja analyysien avulla voit päästä erinomaisiin tuloksiin.

Kiinnostavimmat vesiosakkeet vuonna 2020

Vesiosakkeiden suosio kasvanut jatkuvasti, ja trendin odotetaan jatkuvan. Lue, mitkä ovat kiinnostavimpia vesiosakkeita tällä hetkellä.

Lue lisää

OTC-kaupankäynti: selitys, mahdollisuudet ja riskit

OTC-kaupankäynnillä tarkoitetaan kauppaa tavallisen pörssin ulkopuolella. Lue tarkemmin, mitä OTC-kaupankäynti tarkoittaa sekä mitkä ovat sen hyvät puolet.

Lue lisää

Kiinnostavimmat 5G-osakkeet tänään ja tulevaisuudessa

5G-teknologia yleistyy kovaa vauhtia, ja muutos tuo mukanaan suuria muutoksia. Lue, mitkä yritykset hyötyvät uudesta teknologiasta.

Lue lisää

Yhdysvaltojen parhaat osingonmaksajat vuonna 2020

Lue, mitä osinkoaristokraatti tarkoittaa, mitkä yritykset ovat nostaneet osinkojaan yli 25 vuoden ajan ja mitkä yritykset ovat kiinnostavia juuri nyt.

Lue lisää

Koronaviruksesta hyötyvät osakkeet | Sijoittajat hakevat turvasatamia – Päivitetty 13.3.

Koronavirus on sekoittanut maailman markkinoita helmikuun lopulla. Lue, mitkä osakkeet mahdollisesti hyötyvät viruksen leviämisestä.

Lue lisää

Venäläisiin osakkeisiin sijoittaminen

Moskovan pörssi on avautunut LYNXin asiakkaille, ja artikkeli esittelee viisi Venäjän markkinoiden kiinnostavinta osaketta sekä markkinoiden näkymiä.

Lue lisää

10 Kiinnostavinta tekoälyosaketta

Lue mitä tekoäly tarkoittaa sijoittajan näkökulmasta, mitkä ovat kiinnostavimmat tekoälyosakkeet sekä millaisia rahastoja tekoälyyn sijoittamiseen löytyy.

Lue lisää

Baltialaisten yritysten fundamenttianalyysi – Osa 2

Baltia on monelle sijoittajalle tuntemattomampi kohde, joten artikkeli esittelee 10 markkina-arvolta suurinta yritystä käyttäen fundamenttianalyysiä.

Lue lisää

Baltian osakemarkkinoiden esittely – Osa 1

Artikkeli Baltian osakemarkkinoille sijoittamisesta LYNXin kautta. Sisältää perusteet pörsseistä, sijoitustuotteista ja markkina-alueesta.

Lue lisää

Uraani sijoituskohteena ja uraaniin sijoittaminen

Uraani sijoituskohteena herättää monia ajatuksia. Lue LYNXin sijoitusasiantuntijan Sam Laakson mielipiteet aiheesta täältä.

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa