Tietoa osakkeista

Sivustolla löydät tietoa osakemarkkinoista ja yrityksistä. Osakkeet ovat jokaisen salkun peruskivi, erilaisten työkalujen ja analyysien avulla voit päästä erinomaisiin tuloksiin.

Fundamenttianalyysi: mikä osake sijoittajan kannattaa valita?

Fundamenttianalyysi tarjoaa sijoittajalle työkalut osakkeiden kattavaan analysointiin. Lue lisää osakkeiden arvioinnista ja valinnasta.

Lue lisää

Kiinnostavimmat kestävät osakkeet – sijoita uusiin energian jättiläisiin

Lue, mitkä ovat kiinnostavimmat kestävät osakkeet energiasektorilta, sekä miten uudet tulijat voivat syrjäyttää alan vanhat toimijat.

Lue lisää

5 kiinnostavinta kultakaivososaketta sijoittajille vuonna 2021

Lue, mitkä ovat kiinnostavimmat kultakaivososakkeet vuonna 2021, sekä miten kullan markkinahinta on kehittynyt viime aikoina.

Lue lisää

Kryptovaluutat – spekulointia, arvonsäilytystä vai sijoitusten hajautusta?

Artikkelissa esitellään suosituimpia kryptovaluuttoja ja kerrotaan, miten niihin voi sijoittaa erilaisilla sijoitustuotteilla pörssien kautta.

Lue lisää

Kiinnostavimmat osakkeet vuodelle 2021 ympäri maailman

Erilaiset yritykset voivat osoittautua tuottoisiksi vuonna 2021. Lue, mitkä ovat mielenkiintoisimpia yrityksiä vuonna 2021.

Lue lisää

Sijoittaminen REIT:eihin – kiinnostavimmat kiinteistösijoitusyritykset vuonna 2020

REIT:it mahdollistavat sijoittamisen kiinteistöihin pörssien kautta. Katso kiinnostavimmat kiinteistösijoitusyritykset ja ETF:t artikkelista.

Lue lisää

Sijoittaminen aurinkoenergiaan – uusiutuvan energian tarve

Aurinkoenergiasta on tullut vuosien kuluessa halvin uusiutuvan energian muoto ja sen tarve kasvaa vuosi vuodelta. Katso kiinnostavimmat osakkeet.

Lue lisää

Yhdysvaltain presidentinvaalien vaikutus osakemarkkinoihin

Yhdysvaltain presidentinvaaleilla ja niiden tuloksilla voi olla merkittävä vaikutus osakemarkkinoihin. Lue, miten eri ehdokkaiden valinta voi vaikuttaa.

Lue lisää

Vastuullinen sijoittaminen – ESG-luokitukset LYNXin kaupankäyntijärjestelmässä

Vastuullinen sijoittaminen on yleistynyt merkittävästi viime vuosina. Lue mitä se tarkoittaa, mitä ESG-kriteerit ovat ja mistä yritysten pisteet voi katsoa.

Lue lisää

Kiinnostavimmat vesiosakkeet vuonna 2020

Vesiosakkeiden suosio kasvanut jatkuvasti, ja trendin odotetaan jatkuvan. Lue, mitkä ovat kiinnostavimpia vesiosakkeita tällä hetkellä.

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa