Tietoa osakkeista

Sivustolla löydät tietoa osakemarkkinoista ja yrityksistä. Osakkeet ovat jokaisen salkun peruskivi, erilaisten työkalujen ja analyysien avulla voit päästä erinomaisiin tuloksiin.

10 osaketta ikuisuuteen: Nämä laatuosakkeet kestää suhdanteita

Warren Buffetin suosima osakkeen pitoaika on ikuinen. Lue artikkelista, miksi näin on sekä mitä osakkeita sijoittajalla voisi aina olla salkussa.

Lue lisää

Sveitsin markkinat ja kiinnostavimmat osakkeet vuonna 2021

Lue yleisesti Sveitsin markkinoille sijoittamisesta, frangin tulevaisuuden näkymistä ja maan kiinnostavimmista osakkeista tällä hetkellä.

Lue lisää

Kiinnostavimmat saksalaiset teknologiaosakkeet vuonna 2021

Suosituimmat teknologiaosakkeet löytyvät lähes poikkeuksetta Yhdysvalloista, mutta kiinnostavia vaihtoehtoja löytyy myös Saksasta. Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Kahviin sijoittaminen: kiinnostavimmat kahviosakkeet vuonna 2021

Kahvi on suomalaisille hyvin tuttu raaka-aine, johon voi sijoittaa useilla erilaisilla sijoitusvälineillä. Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Vuoden 2021 parhaat blue chip -osakkeet Euroopassa ja Yhdysvalloissa

Blue chip -osake termillä kuvataan yrityksiä, jotka ovat pidemmän aikaa tuottaneet sijoittajille vakaata tuottoa. Lue lisää artikkelista.

Lue lisää

Fundamenttianalyysi: mikä osake sijoittajan kannattaa valita?

Fundamenttianalyysi tarjoaa sijoittajalle työkalut osakkeiden kattavaan analysointiin. Lue lisää osakkeiden arvioinnista ja valinnasta.

Lue lisää

Kiinnostavimmat kestävät osakkeet – sijoita uusiin energian jättiläisiin

Lue, mitkä ovat kiinnostavimmat kestävät osakkeet energiasektorilta, sekä miten uudet tulijat voivat syrjäyttää alan vanhat toimijat.

Lue lisää

5 kiinnostavinta kultakaivososaketta sijoittajille vuonna 2021

Lue, mitkä ovat kiinnostavimmat kultakaivososakkeet vuonna 2021, sekä miten kullan markkinahinta on kehittynyt viime aikoina.

Lue lisää

Kryptovaluutat – spekulointia, arvonsäilytystä vai sijoitusten hajautusta?

Artikkelissa esitellään suosituimpia kryptovaluuttoja ja kerrotaan, miten niihin voi sijoittaa erilaisilla sijoitustuotteilla pörssien kautta.

Lue lisää

Kiinnostavimmat osakkeet vuodelle 2021 ympäri maailman

Erilaiset yritykset voivat osoittautua tuottoisiksi vuonna 2021. Lue, mitkä ovat mielenkiintoisimpia yrityksiä vuonna 2021.

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa