Tietoa osakkeista

Sivustolla löydät tietoa osakemarkkinoista ja yrityksistä. Osakkeet ovat jokaisen salkun peruskivi, erilaisten työkalujen ja analyysien avulla voit päästä erinomaisiin tuloksiin.

Kiinnostavimmat 5G-osakkeet tänään ja tulevaisuudessa

5G-teknologia yleistyy kovaa vauhtia, ja muutos tuo mukanaan suuria muutoksia. Lue, mitkä yritykset hyötyvät uudesta teknologiasta.

Lue lisää

Yhdysvaltojen parhaat osingonmaksajat vuonna 2020

Lue, mitä osinkoaristokraatti tarkoittaa, mitkä yritykset ovat nostaneet osinkojaan yli 25 vuoden ajan ja mitkä yritykset ovat kiinnostavia juuri nyt.

Lue lisää

Koronaviruksesta hyötyvät osakkeet | Sijoittajat hakevat turvasatamia – Päivitetty 13.3.

Koronavirus on sekoittanut maailman markkinoita helmikuun lopulla. Lue, mitkä osakkeet mahdollisesti hyötyvät viruksen leviämisestä.

Lue lisää

Venäläisiin osakkeisiin sijoittaminen

Moskovan pörssi on avautunut LYNXin asiakkaille, ja artikkeli esittelee viisi Venäjän markkinoiden kiinnostavinta osaketta sekä markkinoiden näkymiä.

Lue lisää

10 Kiinnostavinta tekoälyosaketta

Lue mitä tekoäly tarkoittaa sijoittajan näkökulmasta, mitkä ovat kiinnostavimmat tekoälyosakkeet sekä millaisia rahastoja tekoälyyn sijoittamiseen löytyy.

Lue lisää

Baltialaisten yritysten fundamenttianalyysi – Osa 2

Baltia on monelle sijoittajalle tuntemattomampi kohde, joten artikkeli esittelee 10 markkina-arvolta suurinta yritystä käyttäen fundamenttianalyysiä.

Lue lisää

Baltian osakemarkkinoiden esittely – Osa 1

Artikkeli Baltian osakemarkkinoille sijoittamisesta LYNXin kautta. Sisältää perusteet pörsseistä, sijoitustuotteista ja markkina-alueesta.

Lue lisää

Uraani sijoituskohteena ja uraaniin sijoittaminen

Uraani sijoituskohteena herättää monia ajatuksia. Lue LYNXin sijoitusasiantuntijan Sam Laakson mielipiteet aiheesta täältä.

Lue lisää

Maailman Top 20 osinkoyhtiöt

Maailmalta löytyy paljon yhtiöitä, jotka ovat nostaneet osinkoaan yli 40 vuotta. Tässä artikkelissa käsitellään maailman kovimmat osinkoyhtiöt.

Lue lisää

Premarket ja After Hours kaupankäynti

Sanoilla Premarket ja After Hours viitataan kaupankäyntiin, joka tapahtuu pörssin normaalien kaupankäyntituntien ulkopuolella. Lue lisää artikkelistamme.

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa