Valuutanvaihto

Käytätkö kauppaa tai omistatko osakkeita eri maissa ja valuutoissa? Teetkö usein ostoksia ulkomailla tai suunnitteletko lomaa euroalueen ulkopuolelle? Siinä tapauksessa LYNXin valuuttalaskuri on hyödyllinen työkalu valuuttakurssien muuntamiseen.

Käytä LYNXin valuuttalaskuria ulkomaisten valuuttojen nykyisten vaihtokurssien laskemiseen. Valuuttalaskurilla voit muuntaa yhteensä noin 130 eri valuuttaa.

Valitse valuutta
Laske toisessa valuutassa
1 EUR USD

Miten LYNXin valuuttalaskuri toimii?

Valuuttalaskurimme antaa sinulle yleiskuvan maailman eri valuutoista ja valuuttakursseista.

Laskurin avulla voit helposti ja nopeasti muuntaa rahaa toiseen valuuttaan. On myös mahdollista tarkastella kaikkien valuuttaparien historiallista kehitystä. Voit vaihtaa valuuttaa ennen osakkeiden tai muiden arvopaperien ostamista ulkomaan valuutassa. Ulkomaisten osakkeiden ostaminen suoraan kotipörssistä on usein edullisin vaihtoehto.

Etsitpä sitten dollarin ja euron välistä laskuria tai laskuria muille eurooppalaisille valuutoille, kuten Ruotsin kruunulle (SEK), Sveitsin frangille (CHF) tai Englannin punnalle (GBP), LYNXin valuuttalaskuri auttaa sinua laskemaan kaikki valuuttakurssit. Valitse aloitusvaluutta ja kohdevaluutta pudotusvalikosta etsimällä valuutan lyhenne tai valuutan nimi ja syötä haluamasi summa. Valuuttamuunnin kertoo automaattisesti muunnetun summan.

Suosittuja valuuttapareja valuuttalaskurissamme ovat: