TWS-kaupankäyntialusta:
Ammattilaisten valinta

Trader WorkStation (TWS) -kaupankäyntialusta on yksi markkinoiden edistyneimpiä kaupankäyntialustoja. LYNXin asiakkaana voit käyttää samoja työkaluja ja ominaisuuksia kuin ammattilaiset ja kehittyä huipuksi. Kuten ammattilaisten suosimalta alustalta voi edellyttää, TWS on vakaa ja luotettava.

Johtava kansainvälinen sijoitusmedia Barrons on valinnut TWS-kaupankäyntialustan parhaaksi kaupankäyntialustaksi 17 vuotta peräkkäin (2005-2021) sen helppokäyttöisyyden, vakauden ja teknisen paremmuuden vuoksi.

TWS-kaupankäyntialustan avulla voit käydä kauppaa osakkeilla, optioilla, futuureilla, valuutoilla ja ETF-rahastoilla. Kaupankäyntialustan avulla pääset 150 markkinoille ja pörsseihin ympäri maailmaa.

TWS-kaupankäyntijärjestelmä: Ammattilaisten valitsema

TWS-kaupankäyntialustan edut

 • Ammattimaiset kaupankäyntityökalut
 • Yli 60 toimeksiantotyyppiä
 • Yli 100 keskeistä teknistä indikaattoria
 • Tuki- ja vastustustasot
 • Reaaliaikaiset hintatiedot markkinadatan tilaajille
 • Fibonacci-tasojen automaattinen lisääminen
 • OptionTrader-, BookTrader- ja ChartTrader -työkalut

Tutustu TWS-kaupankäyntialustaan

Trader Workstation - enemmän kuin pelkkä kaupankäyntialusta

TWS tarjoaa tavallisten toimintojen, kuten seurantalistojen luomisen, arvopapereiden ja markkinoiden analyysien ja toimeksiantojen välittämisen, lisäksi paljon muutakin. Voit muun muassa rakentaa monimutkaisia optiostrategioita OptionTrader -työkalulla ja tehdä toimeksiantoja suoraan ChartTraderista tekemäsi teknisen analyysin perusteella.

Erityisominaisuudet

 • Yleisnäkymä: Seuraa salkkusi kehitystä ja avoimia toimeksiantoja arvopapereittain monipuolisesta yleisnäkymästä.
 • Kaaviot: Hyödynnä teknisessä analyysissä interaktiivisia, mukautettavia kaavioita, joita voit täydentää lukuisilla indikaattoreilla ja trendiviivoilla.
 • Vakuusvaatimukset: Seuraa vakuusvaatimuksia reaaliajassa.
 • Uutiset: Lue uusimmat uutiset johtavilta uutispalveluilta, kuten Reutersilta.
 • Taloudelliset tiedot: Tutustu tuhansien yritysten viimeisiin taloudellisiin tietoihin.
 • Tapahtumakalenteri: Pysy ajan tasalla pörssitapahtumista.
 • Hälytykset: Aseta hälytyksiä markkinatapahtumista.

TWS-käyttöliittymät

TWS-käyttöliittymät

TWS-kaupankäyntialustassa on kaksi käyttöliittymää: TWS Classic ja TWS Mosaic. Voit halutessasi käyttää molempia käyttöliittymiä, koska ne näkyvät alustassa omina välilehtinä.

Voit myös luoda oman käyttöliittymän TWS-kaupankäyntialustaan. Voit rakentaa käyttöliittymän alusta tai muodostamalla sen valmiin valikoiman kiinnostavimmista moduuleista.

TWS Classic

Trader Workstationin Classic -versio tarjoaa sinulle selkeän käyttöliittymän, jossa näet salkun yleisnäkymän, markkina- ja osakeanalyysit ja monta muuta toimintoa.

Classic -versiossa arvopaperit on järjestetty kategorioihin. Nämä on järjestetty välilehtiin, jotka voit nimetä erikseen. Näin on helppo saada nopea kuva esimerkiksi Dow Jonesin kiinnostavimmista osakkeista tai tarkastella parhaita osinko-osakkeita. Lisäksi tässä versiossa on navigointipalkki, johon voit tallentaa kaikki sinulle tärkeät kohteet.

TWS Classic-versiolla sijoitat helposti selkeällä käyttöliittymällä

TWS Mosaic

TWS-kaupankäyntialustan Mosaic -versio on eri laattamaisista osioista koostuva käyttöliittymä.

Näitä osioita voidaan lisätä, poistaa, siirtää, suurentaa tai pienentää haluamallasi tavalla. TWS Mosaicin avulla tärkeimmät tiedot ovat aina saatavilla näytöllä. Sinulla on nopea pääsy seurantalistoihin, salkkuusi, interaktiivisiin kaavioihin ja avoimiin toimeksiantoihin.


TWS-kaupankäyntialustan lisäominaisuudet

TWS-kaupankäyntialustan kaupankäyntityökalut

Kaupankäyntialustan lisäksi käytössäsi on useita kaupankäyntityökaluja ja API-sovellus algoritmista kaupankäyntiä varten.

Näiden ammattimaisten kaupankäyntityökalujen ja algoritmien avulla voit edelleen optimoida sijoitusstrategiaasi, käydä kauppaa nopeammin ja tehdä yksityiskohtaisia analyysejä.

Trader Workstation: Ammattimaiset kaupankäyntityökalut

Ammattimaiset kaupankäyntityökalut

Tarkastele markkinoita, käy kauppaa suoraan teknisistä kaavioista tai luo yhdistelmätoimeksiantoja.

Työkaluilla voit optimoida kaupankäynnin suosikkituotteillasi, kuten osakkeilla, optioilla tai futuureilla. Tutustu kaupankäyntityökaluihimme.

Lue lisää

Lataa ja asenna TWS-kaupankäyntialusta

Lataa ja asenna TWS-kaupankäyntialusta

TWS-kaupankäyntialusta on ladattavissa yleisimpiin käyttöjärjestelmiin.

Klikkaa käyttöjärjestelmäsi logoa. Tämän jälkeen sinut ohjataan oikealle sivulle, jossa on latauslinkki ja yksityiskohtainen kuvaus TWS-kaupankäyntialustan asennuksesta.