Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa arvo-osuustiliisi yhdistetyn sähköpostiosoitteesi, seuraa tämän sivun ohjeita.

Kirjaudu sisään

Valitse Email Address

Valitse ylävalikosta Welcome ja pudotusvalikosta Settings.

Communication-osiosta, valitse Email Address.
Syötä uusi sähköpostiosoitteesi kahdesti ja klikkaa Continue.

Jos et ole vielä ottanut käyttöön kaksivaiheista tunnistautumista, löydät tarkemmat ohjeet sähköpostiosoitteen vaihtamiseksi tämän sivun alareunan Usein kysyttyä-osion kohdasta: “Miten vaihdan sähköpostiosoitteen, jos käyttössäni ei ole kaksivaiheista tunnistautumista?“.

Tunnistaudu

Vahvista henkilöllisyytesi seuraavalla sivulla syöttämällä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja valitse Continue. Tämän jälkeen suorita kaksivaiheinen tunnistautuminen.

Vahvista uusi sähköpostiosoite

Kertakäyttöinen vahvistusnumero (Confirmation number) lähetetään uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Syötä vahvistusnumero asianomaiseen kenttään ja klikkaa Continue. Kun olet valmis, klikkaa OK.

Usein kysyttyä

 1. Kirjaudu tilinhallintaan. Valitse ylävalikosta Welcome ja pudotusvalikosta Settings.
 2. Communication-osiosta, valitse Email Address.
 3. Varmista, onko sinulla edelleen pääsy vanhaan sähköpostiosoitteeseesi:
  Jos sinulla on vielä pääsy, valitse Yes. Jos sinulla ei ole enää pääsyä, valitse No.
 4. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi kahdesti ja klikkaa Continue.
 5. Jos valitsit aiemmassa vaiheessa Yes: Vahvistusnumero (Confirmation number) lähetetään vanhaan sähköpostiosoitteesi. Syötä vahvistusnumero asianomaiseen kenttään ja klikkaa Continue ja OK.
 6. Jos valitsit aiemmassa vaiheessa No: Syötä käyttäjätunnus ja salasana. Klikkaa Continue ja vahvistusnumero lähetetään uuteen sähköpostiosoitteeseesi. Syötä vahvistusnumero asianomaiseen kenttään ja klikkaa Continue ja OK.
 7. Muutospyynnön vahvistamiseksi ilmoitathan sähköpostiosoitteen muutoksesta asiakaspalveluumme.

Mikäli sinulla ei ole pääsyä vanhaan sähköpostiosoitteesi tai oletussähköpostiosoitteesi on servicedesk@lynxbroker.fi, katso tarkemmat ohjeet sähköpostiosoitteen vaihtamiseksi tämän Usein kysyttyä-osion kohdasta: “Miten vaihdan sähköpostiosoitteen, jos käyttössäni ei ole kaksivaiheista tunnistautumista?“.

Kiinnitäthän erityisesti huomiota ohjeiden kohtaan, jossa sinua pyydetään valitsemaan No kysymykseen ‘Do you still have access to this email address?’.

LYNXin kautta avattua arvo-osuustiliä avatessa, käytämme omaa sähköpostiosoitettamme (servicedesk@lynxbroker.fi) ladataksemme tarvittavat asetukset tilillesi. Kun tilisi LYNXin kautta on hyväksytty sinun tulee vaihtaa tämä sähköpostiosoite tilinhallinnan kautta. Tämä on osa arvo-osuustilin aktivointia LYNXin kautta ja näin varmistat myös, että saat jatkossa ilmoituksia salkkuusi liittyen (esim. tietoja osingoista, muutoksista liittyen vakuusvaatimuksiin, sekä muita raportteja). Seuraa alla olevia ohjeita vaihtaaksesi sähköpostiosoitteen:

 1. Kirjaudu tilinhallintaan. Valitse ylävalikosta Welcome ja pudotusvalikosta Settings.
 2. Communication-osiosta, valitse Email Address.
 3. Valitse No kohdassa Do you still have access to this email address?
 4. Syötä uusi sähköpostiosoitteesi kahdesti ja klikkaa Continue.
 5. Syötä käyttäjätunnus ja salasana. Klikkaa Continue ja vahvistusnumero lähetetään omaan sähköpostiosoitteeseesi. Syötä vahvistusnumero asianomaiseen kenttään ja klikkaa Continue ja OK.


Pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluumme, kun olet tehnyt sähköpostiosoitteenmuutoksen tilinhallinnan kautta.

Sähköpostiosoite vaihdetaan tilinhallinnan kautta. Kirjaudu tilinhallintaan ja valitse → SettingsCommunicationEmail address. Seuraa tämän sivun ohjeistusta.

Jos et vahvista uutta sähköpostiosoitettasi, muutospyyntö säilyy keskeneräisenä ja siihen liittyvä vahvistus voidaan suorittaa myöhemmin. Viimeistele sähköpostiosoitteen muutos noudattamalla seuraavia ohjeita:

 1. Kirjaudu tilinhallintaan.
 2. Klikkaa kellokuvaketta sivun oikeasta yläkulmasta..
 3. Valitse pudostusvalikosta Confirm Email Address Change.
 4. Pending Items-sivulta, klikkaa Confirm Email Address Change-pyynnön vierestä View.
 5. Vahvistusnumero lähetetään uuteen sähköpostiosoitteeseesi.
 6. Syötä vahvistusnumero asianomaiseen kentään ja klikkaa Continue.
 7. Kun olet valmis, klikkaa OK.