Osoitteenmuutos

Mikäli olet muuttanut uuteen osoitteeseen, on tärkeää, että ilmoitat siitä myös asiakaspalveluumme. Voit tehdä osoitteenmuutoksen tilinhallinnan kautta tämän sivun ohjeiden mukaisesti.

Kirjaudu sisään

Valitse Profile

Valitse ylävalikosta Welcome ja pudotusvalikosta Settings.

Account Profile-osiosta, valitse Profile.

Seuraavalla sivulla näyttöön ilmestyy nimesi. Voit muokata profiiliasi klikkaamalla nimesi vieressä olevaa kynäpainiketta.

Syötä uudet tiedot ja klikkaa Continue, kunnes saat vahvistuksen siitä, että muutospyyntö on käsiteltävänä.

Lataa uusi osoitetodistus

Kun olet lähettänyt yllä mainitun muutospyyntösi, tarvitsemme uuden osoitetodistuksen osoitemuutoksen vahvistamiseksi. Ilmoitathan asiakaspalveluumme osoitteenmuutoksestasi, jotta voimme lähettää sinulle pyynnön toimittaa kopion osoitetodistuksesta LYNX+ Client Zonen kautta.

Usein kysyttyä

Uusi osoitetodistus tarvitaan lainsäädännön noudattamiseksi ja osoitteen todentamiseksi.

LYNX käsittelee henkilökohtaisia tietojasi luottamuksellisesti; käsittelemme niitä vain omaa hallinnointia varten ja yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Voit lukea lisää tietojesi käsittelystä täältä: Tietosuojalausunto.

Osoitetodistuksesta tulee ilmetä nimi ja osoite, sekä sen myöntäneen tahon nimi, osoite ja logo. Lisäksi osoitetodistuksesta tulee ilmetä päivämäärä ja sen tulee olla alle 6 kuukautta vanha:

  • Pankin tiliote (tiliote osoitetodistusta varten voi olla myös jonkun toisen pankin tiliote kuin se, jonka olet ilmoittanut LYNXille vastatiliksi)
  • Luottokortin tiliote
  • Sijoitusvälittäjän tiliote
  • Asuntolaina-asiakirja
  • Pankista saatu osoitetodistus pankin logolla varustetussa asiakirjassa, jossa on virkailijan allekirjoitus ja leima
  • Paikallisviranomaisten vahvistus asuinosoitteesta kunnan logolla varustetussa asiakirjassa, jossa on virkailijan allekirjoitus ja leima
  • Verotuspäätös
  • Kiinteistöverotuspäätös


Huomioithan, ettemme hyväksy osoitetodistuksena vuokrasopimuksia tai vuokralaskuja. Emme myöskään hyväksy käsinkirjoitettuja asiakirjoja tai valokuvia tietokoneruudusta.