Android-mobiiliisovellus

Haluatko käydä kauppaa myös mobiilisti tinkimättä kaupankäyntialustan tärkeimmistä ominaisuuksista? Monipuolinen mobiilisovellus on suunniteltu vastaamaan myös aktiivisten sijoittajien tarpeisiin aktiivisesta osakesijoittajasta kokeneeseen futuuritreidaajaan.

Android-mobiilisovelluksen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta voit tehdä muutakin kuin vain tarkistaa salkkusi tilanteen. LYNXin kautta tarjotulla Android-mobiilisovelluksella toimeksiannot onnistuu muutamalla klikkauksella, teet analyyttisiä sijoituspäätöksiä ja seuraat pörssiuutisia missä ja milloin tahansa.

Mobiilikaupankäynti LYNXin Android-mobiilisovelluksella

Android-mobiilisovelluksen edut

  • Arvopapereiden osto ja myynti Android-laitteen välityksellä

  • Toimeksiantojen tekeminen, muokkaaminen ja poistaminen

  • Reaaliaikainen salkun yleiskatsaus

  • Katsaus voittoihin, tappioihin ja vakuusvaatimuksiin

  • Pääsy yhtiöanalyyseihin ja pörssiuutisiin


Monipuoliset ominaisuudet

Android-mobiilisovelluksen ominaisuudet

Mobiilikaupankäynti helposti Android-laitteilla

Mobiilikaupankäynti Android-laitteilla

Olipa kyseessä älypuhelin tai tabletti – Android-mobiilisovellus sopii kaikille laitteille, joissa on Android-käyttöjärjestelmä. Android-mobiilisovelluksen kattavien ominaisuuksien ansiosta voit käydä kauppaa ja seurata portfoliosi kehitystä myös tien päällä. Voit ostaa tai myydä arvopapereita ympäri maailmaa muutamassa sekunnissa. Valitse monenlaisista tilaustyypeistä ja kestoista.

Mobiilikaupankäynti ja kaavioanalyysi Android-mobiilisovelluksella

Analysoi kaavioita Android-mobiilisovelluksella

Android-mobiilisovelluksella voit helposti analysoida arvopapereita älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Käytä helppokäyttöistä kaavio-ohjelmistoa. Valitse kaaviotyyppi, kuten kynttilä-tai viivakaavio, määritä aikahorisontti ja lisää sitten suosikki indikaattorisi. Yhdessä vastaavan volyymikaavion kanssa voit saada nopeasti hyödyllisiä tietoja teknistä analyysiä varten.

Android-mobiilisovellus: Vastaanota hälytyksiä

Pysy ajan tasalla hälytysten avulla

Oletko usein liikkeellä, eikä sinulla ole aikaa pysyä jatkuvasti ajan tasalla pörssin viimeisimmistä käänteistä ja uutisista. Android-mobiilisovelluksen avustuksella tämä ei ole edes tarpeen. Voit asettaa hintahälytyksiä valitsemillesi arvopapereille. Näet välittömästi, kun jokin näistä hälytyksistä aktivoituu. Se, käytätkö hälytyksiä positioiden seurantaan vai kaupankäyntimahdollisuuksien etsimiseen, on täysin sinusta itsestäsi kiinni.

Android-mobiilisovellus: Sijoita turvallisesti

Kaupankäyntiä turvallisesti sovelluksen avulla

LYNXin kautta tapahtuvaa kaupankäyntiä säätelevät korkeimmat turvallisuusstandardit. Tämä koskee myös Android-mobiilisovellusta. Sovellus ei ainoastaan tarjoa turvallista SSL-yhteyttä tilillesi, vaan sitä käytetään myös kaksivaiheiseen tunnistautumiseen. Vasta kun olet antanut hyväksynnän sovelluksen kautta, voit kirjautua sisään tietokoneilla ja hallita tiliäsi.


Lataa mobiilisovellus

Lataa mobiilisovellus nyt Google Playsta

Asenna Android-mobiilisovellus Google Playsta klikkaamalla alla olevaa painiketta. Lataa sovellus Android-älypuhelimeen tai -tablettiin.

Lataa LYNX Trading -sovellus Androidille

Lataa LYNX Android-mobiilisovellus Google Playsta

Tutustu LYNXin mobiilisovellusten etuihin

Mobiilikaupankäyntiä LYNXin kautta

Voit lukea lisää mobiilisovellusten eduista ja tärkeimmistä seikoista yleiskatsaussivultamme.

Mobiilisovellukset