Book Trader – Ihanteellinen kaupankäyntityökalu aktiivisille sijoittajille

BookTrader on optimaalinen työkalu päivätreidaajille, optiosijoittajille ja futuurisijoittajille.

Book Trader on suunniteltu aktiivisille sijoittajille kuten, päivätreidaajille ja futuurisijoittajille, jotka haluavat luoda ja lähettää toimeksiantoja äärimmäisen nopeasti.

Voit käydä kauppaa haluamallasi arvopaperilla, kasvattaa positiota tai sulkea koko position yhdellä klikkauksella. Book Traderin asetukset on räätälöitävissä kaupankäyntityylisi mukaan.

Book Traderin edut

  • Lähetä ja muokkaa toimeksiantoja nopeasti
  • Aseta useita toimeksiantoja (esim. limit-, stop- tai bracket-toimeksiannot) yhdellä klikkauksella
  • Avaa useita Book Trader -välilehtiä samanaikaisesti
  • Hintatasolla näkyvät kaikki mahdolliset osto- ja myyntihinnat

Ominaisuudet: Book Trader

Luo ja lähetä toimeksiantoja nopeasti

Book Traderilla voit luoda limit-, stop- ja bracket- toimeksiantoja yhdellä klikkauksella. Klikkaa ostotoimeksiannon ostosaraketta tai myyntitoimeksiannon myyntisaraketta. Riippuen siitä, mitä saraketta käytät, limit- tai stop-toimeksianto luodaan haluttuun hintaan. Lisäksi voit määritellä pikanäppäimiä, jotka voidaan yhdistää moniin eri tilaustyyppeihin. Kauppaa nopeammin ja ammattimaisemmin Book Traderilla.

Mukauta Book Trader vastamaan kaupankäyntityyliäsi

Informatiivinen kaupankäynnin yleisnäkymä

Book Trader näyttää sinulle useita keskeisiä kaupankäynnin tietoja. Paras osto- ja myyntihinta, viimeisin kaupankäyntihinta, sekä korkein ja alin hinta ovat aina näkyvissä. Jokaisella tilaustyypillä on myös oma värinsä. Lisäksi histogrammi näyttää päivittäisen kaupankäynnin määrän kullakin hintatasolla. Book Traderin avustuksella käyt ammattimaisempaa kauppaa jopa intensiivisten treidaussessioiden aikana.

Käytä kaupankäyntityökaluja apunasi sijoituskohteiden analysoinnissa ja optimaalisten kauppapaikkojen hyödyntämiseksi.

Räätälöi Book Trader vastamaan kaupankäyntityyliäsi

Räätälöi Book Traderin kaupankäyntinäkymä toiveidesi mukaiseksi. Voit valita, mitkä tiedot näytetään ja miten ne näytetään. Book Trader tarjoaa monia asetuksia nopeampaa kaupankäyntiä varten. Voit esimerkiksi määrittää, mitkä pörssit näytetään tilauskirjassa. Lisäksi voit määrittää haluamasi tilauskoon. Näiden yksilöllisten asetusten avulla säästät aikaa ja voit reagoida paremmin pörssiliikkeisiin.

Määrittele, mitkä pörssit näytetään tilauskirjassa. Lisäksi voit määrittää haluamasi tilauskoon.

Muut kaupankäyntityökalut

Tutustu kaupankäyntityökaluihin