Mobiilisovellus

Lataa LYNX Trading mobiilisovellus joko App Storen tai Google Playn kautta. Lataamalla sovelluksen puhelimeesi tai tabletillesi varmistat sen, että pystyt tekemään toimeksiantoja missä ikinä oletkin.

Lataa

  • Skannaa QR-koodi puhelimellasi.
  • Lataa LYNX Trading sovellus puhelimeesi ja avaa se.

LYNX Key

LYNX Key on integroitu osaksi LYNX Trading mobiilisovellusta.

LYNX Trading mobiilisovelluksen kautta käytettävissä oleva mobiilivarmenne LYNX Key mahdollistaa turvallisen ja nopean kirjautumisen alustoille, kuten LYNX+ ja tilinhallinta. Lisätietoja LYNX Keyn aktivoimisesta löydät alla olevasta linkistä.

Kaupankäyntiä mobiilisovelluksen kautta

Tutustu LYNX Trading sovellukseen ja sen kaikkiin ominaisuuksiin. Mobiilisovellus tarjoaa täydellisen ratkaisun toimeksiantojen lähettämisestä valuutanvaihtoon ja salkun seuraamiseen älypuhelimesi tai tablettisi kautta. Yksityiskohtaiset ohjeet eri toiminnoille löytyvät seuraavista linkeistä:

Usein kysyttyä

Voit ladata sovelluksen skannaamalla alla olevan QR-koodin. Vaihtoehtoisesti etsi “LYNX Trading” Google Playn tai App Storen kautta.

Jos haluat käydä kauppaa optioilla sovelluksen kautta, varmista etukäteen, että sinulla on kaupankäyntilupa optioille:

  • Etsi option kohde-etuus klikkaamalla hakukuvaketta sovelluksen oikeasta yläkulmasta.
  • Etsi kohde-etuus käyttämällä yrityksen nimeä, kaupankäynti- tai ISIN-tunnusta.
  • Klikkaa oikeaa yritystä, ja saat yleiskatsauksen kaikista saatavilla olevista kohde-etuuden omaisuusluokista.
  • Valitse Options-välilehti ja klikkaa haluttua optiota. Toimeksiantoikkunan saat auki klikkaamalla “Order”-painiketta (Huomiothan, että Android ja iOS-versioissa nämä näkymät saattavat hiukan poiketa toisistaan). Määrittele toimeksiannon ehdot ja kun olet valmis, lähetä toimeksianto.

Sekä kaupankäynti että kaksivaiheinen tunnistautuminen (LYNX Key) ovat mahdollisia mobiilisovelluksen kautta yhdellä laitteella. Nämä kaksi toimintoa toimivat erillisinä järjestelminä saman sovelluksen sisällä.

Talletukset ja nostot on suoritettava aina tilinhallinnan kautta. Mobiilisovelluksen kautta voit kuitenkin kirjautua suoraan tilinhallintaan ilman erillistä kirjautumista.

Siirry mobiilisovelluksen päävalikkoon (Android: vasen yläkulma, iOS: More-painike) ja valitse Transfer & Pay. Valitse sitten joko “Deposit Funds” (talletus) tai “Withdraw Funds” (nosto). Seuraavaksi sovellus siirtää sinut automaattisesti tilinhallinnan sivulle, jossa voit suorittaa talletuksen tai noston normaaliin tapaan. Ohjeet talletuksia varten löydät täältä ja nostoja varten täältä.

Kyllä. Demotiliä on mahdollistaa käyttää sekä TWS-kaupankäyntialustan että mobiilisovelluksen kautta.