Combo Trader – ihanteellinen kaupankäyntityökalu optiostrategioiden luomiseen

Käy optiokauppaa ComboTraderin avulla | LYNX Broker

Valmiiden optiostrategioiden lähettäminen pörssiin: tämä työkalu sopii erinomaisesti aktiiviselle optiosijoittajalle, joka haluaa lähettää koko optioyhdistelmän yhdellä kertaa pörssiin.

Sinun ei tarvitse enää odottaa, että toimeksianto toteutetaan vaihe vaiheelta. Kun toimeksianto toteutetaan, koko yhdistelmä otetaan aina mukaan. Näin voit laatia helposti vaikka straddle-, strangles- ja butterfly-optiostrategioita.

Combo Traderin edut:

  • Luo yhdistelmätoimeksiantoja ja lähetä ne yhtenä toimeksiantona pörssiin
  • Hyödynnä ennalta määriteltyjä ja tunnettuja optioyhdistelmiä, kuten Straddle, Iron condor ja Butterfly
  • Mahdollisuus antaa yhdistelmätoimeksiantoja kaikille kohde-etuuksille (osakkeet, optiot tai futuurit)
  • Tarkastele heti koko yhdistelmän osto- ja myyntihinta

Ominaisuudet: Combo Trader

Nopeampi ja helpompi optiostrategioiden lähettäminen

Combo Traderissa “strategia”-välilehdeltä löydät suuren määrän malleja tunnetuille futuurien ja optioiden optiostrategioita. Tämä tekee strategioiden luomisesta vaivatonta. Strategian yksittäiset jalat ja muut parametrit on määritetty ennalta sekä osto- että myyntitoimeksiannoille, riippuen mieltymyksestäsi. Näin voit valita tunnetut strategiat optioille, kuten straddle, strangle ja butterfly, nopeasti. Voit myös esimerkiksi yksinkertaisesti jatkaa päättyviä futuuripositioita.

Käytä ComboTraderia optioyhdistelmien luomisessa | LYNX Broker

Luo omia optioyhdistelmiä

Kukin yhdistelmä voidaan luoda “pair”- tai “leg-by-leg”-välilehdellä. Käyttämällä tätä kaupankäyntityökalua kaupankäyntijärjestelmä näyttää yhdistelmäsi yhdellä rivillä ja laskee koko yhdistelmän osto- ja myyntihinnan. Näet heti, mitä optioyhdistelmäsi maksaa, ja voit tämän jälkeen tehdä tilauksen.

Käytä ComboTraderia omien optioyhdistelmien luomisessa | LYNX Broker

Vertaa optiostrategioita

“Multiple”-välilehti sopii erinomaisesti saman kohde-etuuden eri optiostrategioiden vertailuun. Jokaisen strategian kohdalla näet senhetkiset osto- ja myyntihinnat, joten voit päättää, mihin strategiaan haluat sijoittaa.

Käytä ComboTraderia optioyhdistelmien vertailemiseen | LYNX Broker

Muut kaupankäyntityökalut

Tutustu kaupankäyntityökaluihin