Vaihe 1: Esittely

Tervetuloa sijoittamaan LYNXin kautta! Olemme koonneet ohjeet, joiden avulla pääset alkuun sijoittamisessa ja eri alustojen käytössä.

LYNX+ alusta

Käyttäjäystävällisen LYNX+ alustamme kautta käyt kauppaa suoraan selaimessasi ilman ylimääräisten ohjelmistojen lataamista. Vain muutamalla klikkauksella pääset helposti käsiksi kaikkiin tärkeisiin toimintoihin, kuten salkun seurantaan, avainindikaattoreiden lisäämiseen ja toimeksiantojen tekemiseen.

Lisätietoja selainpohjaisesta LYNX+ alustastamme löydät täältä.

TWS
Työpöytäsovellus

Toimimalla esittelevänä välittäjänä Interactive Brokersille, LYNXin kautta asiakkaat saavat käyttöönsä myös Trader Workstation-kaupankäyntialustan (“TWS”). TWS soveltuu etenkin aktiivisille sijoittajille. Tämän alustan kautta voit käydä kauppaa muun muassa osakkeilla, optioilla, futuureilla, valuutoilla ja ETF-rahastoilla. Lue lisää TWS-kaupankäyntialustasta.


LYNX Trading-mobiilisovellus

Mobiilisovelluksen avulla sinulla on aina pääsy arvo-osuustilillesi. Voit seurata salkkuasi, lähettää toimeksiantoja ja pysyä ajan tasalla viimeisimmistä pörssiuutisista, missä ikinä oletkin. Lisätietoja mobiilisovelluksesta löydät täältä.

Voit ladata sovelluksen skannaamalla alla olevan QR-koodin. Vaihtoehtoisesti etsi “LYNX Trading” Google Playn tai App Storen kautta.


Kaksivaiheinen tunnistautuminen

Mobiilivarmenne LYNX Key, joka on integroitu osaksi LYNX Trading -mobiilisovellusta, mahdollistaa turvallisen ja nopean kirjautumisen alustoille, kuten LYNX+ ja tilinhallinta.

Aloita LYNX Keyn aktivointi avaamalla LYNX Trading-sovellus ja valitsemalla I Have an Account. Klikkaa sitten Register Two-Factor ja seuraa tämän sivun vaiheittaisia ohjeita.


Ensimmäinen toimeksianto

Nyt kun olemme vastaanottaneet ensimmäisen talletuksesi, olet valmis aloittamaan kaupankäynnin. Tarkemmat ohjeet siihen, kuinka luot ja lähetät toimeksiannon eri alustoilla, löydät seuraavasta artikkelista: Toimeksiannon tekeminen

Mikäli LYNXin kautta avattu tilisi on käteistili, et voi hyödyntää vakuudellista limiittiluottoa tai käyttää selvittämättömiä varoja uusien positioiden avaamista varten. Tuotteilla käydään aina kauppaa siinä valuutassa, jossa tuotteet noteerataan. LYNX ei suorita valuutanvaihtoa automaattisesti, joten sinun tulee tarvittaessa vaihtaa valuuttaa ennen päätoimeksiannon lähettämistä pörssiin. Tarkemmat ohjeet valuutanvaihtoon löydät täältä.


Seuraavaksi

Seuraavaksi: Vinkkejä kaupankäyntiin

Olet nyt aktivoinut kaksivaiheisen tunnistautumisen ja olet luultavasti jo tehnyt ensimmäisen toimeksiantosi. Seuraavaksi kerromme, miten voit vaihtaa valuuttoja, tilata reaaliaikaista markkinadataa ja pyytää kaupankäyntilupia, jotta voit käydä kauppaa eri tuotteilla.

Vinkkejä kaupankäyntiin