Tietoa futuureista

Futuuri-sivustolla löydät tietoa ja vinkkejä siitä, kuinka voit käydä futuurikauppaa. Mitä sinun tulee ottaa huomoon käydessäsi kauppaa futuureilla? Mitä erilaisia strategioita voit käyttää forex-kaupankäynnissä? Käymme läpi artikkeleissamme kaikkein suosituimpia futuureja, niiden joukossa eurooppalaiset Dax, Eurostoxx 50 ja Euro Bond ja yhdysvaltalaiset E-mini S&P 500, NASDAQ ja Dow Jones.

Uudet mikrofutuurit eurooppalaisille markkinaindekseille

Eurex on aloittanut kaupankäynnin uusilla eurooppalaisiin indekseihin perustuvilla mikrofutuureilla. Lue, miten sijoittaja voi hyödyntää niitä.

Lue lisää

Kaupankäynti hopealla – Lue kaikki hopeafutuureista

Lue, miten hopeaan voi sijoittaa hopeafutuureilla. Artikkeli kertoo myös hopean markkinahinnan kehittyksestä ja sen tulevaisuuden odotuksista.

Lue lisää

LYNXin suomalaisten asiakkaiden 5 suosituinta futuuria

LYNXin suomalaisten asiakkaiden viisi suosituinta futuuria ovat erittäin suosittuja myös kansainvälisillä markkinoilla. Lue, mitkä nämä futuurit ovat.

Lue lisää

Euro-dollari kaupankäynti – kaikki euro/dollari -futuureista

Artikkelissa esitellään, miten sijoittaja voi käyttää futuureita valuuttakauppaan. Artikkeli keskittyy erityisesti euro/dollari futuureihin.

Lue lisää

Contango ja backwardation futuureissa – yksinkertaisesti selitettynä

Artikkelissa selitetään futuurien peruskäsitteisiin kuuluvat contango ja forwardation, jotka kuvaavat nousevaa ja laskevaa futuurikäyrää.

Lue lisää

Kryptovaluutat – spekulointia, arvonsäilytystä vai sijoitusten hajautusta?

Artikkelissa esitellään suosituimpia kryptovaluuttoja ja kerrotaan, miten niihin voi sijoittaa erilaisilla sijoitustuotteilla pörssien kautta.

Lue lisää

Öljyfutuurit osa 2 – hinta ja analyysi

Artikkeli avaa öljyfutuurien hintatasoon vaikuttavia tekijöitä, käy läpi muutokset viimeisen vuoden ajalta sekä esittelee öljyfuurien teknistä analysointia.

Lue lisää

Öljyfutuurit osa 1 – Historia ja sijoitustuote

Öljyfutuurien perusteet, niihin sijoittamisen yleisimmät syyt sekä perusteet sijoitustuotteen ominaisuuksista. Artikkeli esittelee myös raaka-aineet.

Lue lisää

How to trade successfully in futures (Video)

How can you identify and exploit opportunities in the futures market? Especially in the current, more volatile environment you might need some new tools.

Lue lisää

Futuurit sijoituskohteena

Futuuri eli futuurisopimus on luontaisesti arvoton johdannaissopimus, joka seuraa kohdeosuuden arvon kehitystä. Lue lisää aiheesta futuurit.

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa