Työskentely
LYNXillä

ura LYNXillä

Tule vahvistamaan tiimiämme

LYNX on vuonna 2006 perustettu nettivälittäjä, joka tarjoaa sijoittajille ympäri Eurooppaa ainoastaan toteutukseen perustuvia sijoituspalveluita. LYNXin asiakaskohderyhmänä ovat etenkin kokeneet ja aktiiviset sijoittajat.

LYNXin toimistot sijaitsevat neljässä Euroopan kaupungissa (Amsterdamissa, Gentissä, Berliinissä ja Prahassa), ja se palvelee yli 50 000 asiakasta Alankomaissa, Suomessa, Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa, Belgiassa, Ranskassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. LYNX B.V. on alankomaalainen sijoituspalveluyritys, jota valvoo Alankomaiden rahoitusmarkkinaviranomainen AFM (toiminta) ja Alankomaiden keskuspankki DNB (toiminnan vakauden valvonta).


LYNXin työntekijänä voit nauttia muun muassa seuraavista eduista

Ateriat toimistolla

Kokkimme valmistaa päivittäin tuoreen lounaan. Lisäksi toimistolla tarjolla on hedelmiä ja erilaisia juomia.

Lukuisat työsuhde-edut

Etuihin kuuluu muun muassa vuosibonus ja matkakulut.

Rento työympäristö

Yrityksen virkistyspäivät, ulkomaan matkat ja illanvietot.

Henkilökohtainen kehitys ja oppiminen

LYNX panostaa työssä oppimiseen ja koulutukseen. Kaikki työntekijät saavat vuosittain koulutusbudjetin, jonka voi käyttää itseä kiinnostavaan työnkuvaan sopivaan koulutukseen.


LYNX toimisto

Toimistomme sijaitsee Amsterdamin sydämessä

Toimistomme sijaitsee yhdessä Amsterdamin historiallisessa vanhassa kaupungissa kanaalien ympäröimänä. Viihtyvyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja toimistollamme on muun muassa oma baari ja terassi.

Toimistolla on mahdollista vetäytyä erillisiin huoneisiin rauhaa ja keskittymistä vaativia projekteja ja tehtäviä varten. Suuressa yhteisessä tilassamme voit pitää taukoa työkavereiden kanssa, syödä yhdessä lounasta tai muuten vain rentoutua. Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla, minne on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä. Toimistolla on lisäksi tarjolla terveellisiä välipaloja, kahvia ja muita juomia.

ura LYNXillä
ura LYNXillä
Mitä työntekijämme sanovat LYNXistä
Quote mark

Lähetä hakemus

Hae LYNXille töihin

Etsitkö rentoa työilmapiiriä, jossa voit kehittyä ammatillisesti? LYNX saattaa olla sinua varten.

Amsterdamin sydämessä sijaitsevassa toimistossamme työskentelemme päivittäin tarjotaksemme yksityisille ja ammattimaisille sijoittajille parhaat kaupankäyntimahdollisuudet nopean, käyttäjäystävällisen ja luotettavan kaupankäyntialustan avulla.

Yhteyshenkilö

Ivanka Kramer

Puhelinnumero 0800 2030
E-mail hr@lynx.nl

Osoite

LYNX B.V.
Ivanka Kramer
Herengracht 527
1017 BV AMSTERDAM


Avoimet työpaikat