Toinen käyttäjä

Arvo-osuustili on oletuksena rajoitettu siten, että vain yksi käyttäjäprofiili, joka on tarkoitettu tilinhaltijalle, voi käyttää tiliä. Käyttäjien lisääminen on kuitenkin mahdollista tilinhallinnan kautta.

Kirjaudu sisään

Valitse “Users & Access Rights”

Valitse ylävalikosta Welcome ja pudotusvalikosta Settings.

Skrollaa sivua alas ja siirry Users & Access Rights Configuration-osioon ja klikkaa kohtaa Users & Access Rights.

Uuden käyttäjän lisääminen

Voit lisätä uuden käyttäjän klikkaamalla (+)-kuvaketta, joka näkyy Users-osion oikealla puolella.

Kirjautumis-ja yhteystietojen lisääminen

Syötä seuraavalla sivulla uuden käyttäjän kirjautumistiedot ja yhteystiedot.
Kun olet valmis, klikkaa Continue.

Käyttöoikeuksien myöntäminen

Seuraavalla sivulla valitse käyttöoikeudet, jotka haluat antaa uudelle käyttäjälle. Kun olet tehnyt valintasi, vahvista valinnat klikkaamalla Continue.

Käyttöoikeuksien tarkistaminen

Kun käyttöoikeudet on myönnetty, näkyviin tulee yhteenveto valitsemistasi käyttöoikeuksista. Tarkista yhteenveto ja vahvista valintasi klikkaamalla Continue.

Seuraavaksi saat vahvistuskoodin tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Syötä tämä koodi Confirmation Number-kenttään.

Viimeisellä sivulla näet vahvistuksen siitä, että pyyntösi on lähetetty.

Valtuutuksen vahvistaminen

Lopuksi, sinun on vahvistettava valtuutuksesi allekirjoittamalla sähköisesti siihen liittyvä asiakirja (Proof of Trader Authority), joka löytyy tilinhallintasi ilmoituksista. Ilmoituksiin pääset klikkaamalla kello-kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa.

Kun avaat valtuutukseen liittyvän dokumentin, näet listan odottavista pyynnöistä (Pending Items). Klikkaa View-painiketta Proof of Trader Authority -pyynnön vierestä. Vahvista asiakirja sähköisellä allekirjoituksellasi, syöttämällä etu- ja sukunimesi. Lopuksi, klikkaa I Agree-painiketta.

Uuden käyttäjän on tämän jälkeen kirjauduttava sisään äskettäin luoduilla tunnuksillaan tilinhallintaan, jossa häntä pyydetään vaihtamaan salasanansa, vahvistamaan sähköpostiosoitteensa ja päivittämään muita tietojaan.

Huomautus
VALTAKIRJA LYNX (Power of Attorney)

Jos aiot luoda lisäprofiilin toiselle henkilölle kuin tilinhaltijalle ja haluat varmistaa, että valtuutuspyyntö käsitellään ja hyväksytään asianmukaisesti, pyydämme ensin täyttämään valtuutukseen liittyvän valtakirjan ja toimittamaan kopion kyseisen henkilön voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Lisätietoja ja valtakirjan täyttämiseen tarvittavat ohjeet saat asiakaspalvelustamme.

Usein kysyttyä

Pyynnöt, jotka vastaanotetaan ennen kello 11:00 (aamulla, EST), käsitellään yleensä seuraavana arkipäivänä. On kuitenkin tärkeää huomioida, että tämä käsittelyaika perustuu siihen, että mahdolliset LYNXin valtakirjaan ja valtuutetun henkilön henkilöllisyystodistukseen liittyvät toimenpiteet on jo käsitelty ja hyväksytty.

Voit luoda enintään 2 käyttäjää yhdelle henkilölle.

Voit luoda käyttäjiä enintään 5 henkilölle.

Ei, jokaisen käyttäjän on tilattava markkinadata erikseen tilinhallinnan kautta. Huomioithan, että jos käyttäjä ei ole tilinhaltija, häneltä peritään kuluja ei-kaupallisesta ammattilaiskäytöstä (Non-Commercial Professional access).