Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu, yhteystiedot ja etätuki - LYNX

Haluamme palvella jokaista asiakastamme yksilöllisesti.

Tältä sivulta löydät keskeiset tiedot asiakaspalvelustamme. Lisäksi olemme koostaneet valmiiksi kattavan tietopankin, josta löytyy vastaukset useisiin kysymyksiin varojen tallettamisesta kaupankäyntijärjestelmiin.

Ota yhteyttä

Täältä löydät kaikki yhteistietomme. Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua.

Lataukset

Täältä löydät tietoa kaupankäyntialustan ja kaupankäyntisovellusten lataamisesta.

Etätuki

Täältä voit ladata etätukisovelluksen, jotta voimme auttaa sinua suoraan tietokoneen näytöltä.

Uutiskirje

Täältä voit tilata uutiskirjeemme saadaksesi kuukausittain yleiskatsauksen viimeaikaisista pörssitapahtumista.


LYNX Service Center: Vastauksia, vinkkejä ja paljon muuta.

Usein kysytyt kysymykset

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja vastauksiimme. Täällä vastaamme kaikkiin LYNXin tarjontaan koskeviin kysymyksiin.

  • Ensimmäiset askeleet uusille LYNX-asiakkaille

  • Tietoa tilinhallinnasta

  • Yksityiskohtaiset selitykset kaupankäyntialustoista

  • Ohjeet suosittuihin kaupankäyntityökaluihimme

  • Vinkkejä mobiilisovelluksen, TWS:n ja LYNX+in käyttämiseen

  • Vinkkejä ja tietoja kaupankäyntiin

Usein kysyttyä

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka avaan arvo-osuustilin?

Voit avata arvo-osuustilin LYNXin kautta lähettämällä hakemuksen verkossa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen pyydämme sinua toimittamaan tarvittavat asiakirjat, mukaan lukien kopion henkilöllisyystodistuksestasi. Kun olemme saaneet kaikki asiakirjasi, tilisi avataan mitä pikimmiten.

Millä tuotteilla voin käydä kauppaa?

LYNXin kautta voit käydä kauppaa muun muassa osakkeilla, ETF:illä, optioilla, futuureilla, valuutoilla, viputuotteilla ja strukturoiduilla tuotteilla. Lue lisää tuotevalikoimastamme sivulta: Nettivälittäjä – LYNX.

Mitä kuluja kaupankäynnistä syntyy?

LYNX tarjoaa edulliset välityspalkkiot kaikkialle maailmassa. Välityspalkkioilla voi olla suuri vaikutus sijoittajan saamiin tuottoihin. LYNXin asiakkaat voivat käydä kauppaa osakkeilla, optioilla, futuureilla, valuutoilla ja viputuotteilla aina kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Välityspalkkiot perustuvat sekä kaupan kohteena oleviin tuotteisiin että tilauksen kokoon. Voit käydä kauppaa eurooppalaisilla osakkeilla alkaen 5,80€ ja yhdysvaltalaisilla osakkeilla alkaen 5,00$. Optioiden ja futuurien välityspalkkiot alkavat 2,70 eurosta sopimusta kohti. Lisätietoja hinnoistamme löydät täältä: Hinnat ja ehdot

Mitä kaupankäyntijärjestelmiä saan käyttöön LYNXin kautta?

Me LYNXillä tiedämme, että on olemassa erityyppisiä sijoittajia ja että jokaisella sijoittajalla on erilaiset tarpeet kaupankäyntijärjestelmälle. Siksi LYNX tarjoaa erilaisia kaupankäyntiratkaisuja aktiivisille sijoittajille.

Trader Workstation (“TWS”) on aktiivisten sijoittajien suosima kaupankäyntijärjestelmä, jonka voit asentaa tietokoneellesi. Trader Workstation on yksi maailman nykyaikaisimmista ja tehokkaimmista kaupankäyntialustoista.

Innovatiivisen LYNX+ – selainpohjaisen kaupankäyntijärjestelmän avulla voit käydä kauppaa suoraan selaimellasi ilman, että sinun tarvitsee asentaa ohjelmistoja.

Tarjoamme myös tehokkaan mobiilisovelluksen iOS:lle ja Androidille, jonka avulla on helppo käydä kauppaa mobiililaitteilla.

Mitkä toimeksiantotyypit ovat mahdollisia LYNXin kautta?

LYNXin tarjoamissa kaupankäyntijärjestelmissä voit valita laajasta valikoimasta erilaisia toimeksiantotyyppejä. Kaikki yksinkertaiset toimeksiantotyypit ovat saatavilla kaikilla kaupankäyntijärjestelmillä. Kokeneille ja aktiivisille sijoittajille löytyy myös monimutkaiset toimeksiantotyypit Trader Workstation -kaupankäyntijärjestelmästä (TWS). Lue lisää toimeksiantotyypeistä täältä: Erilaiset toimeksiantotyypit

Tarjoaako LYNX reaaliaikaista markkinadataa?

Mikäli haluat tilata reaaliaikaista markkinadataa, niin voit tehdä sen LYNX-tilisi tilinhallinta-portaalin kautta. Tilit, joiden arvo on alle 500 USD, eivät voi tilata reaaliaikaista markkinadataa. Voit lukea reaaliaikaisesta markkinadatasta lisää täältä.

Kuinka varojani suojataan LYNXillä?

Voit lukea kaiken varojen suojauksesta ja turvallisuudesta LYNXillä täältä.