Säädökset

Key Information Document (KID)

1.tammikuuta 2023 alkaen sijoitusrahastojen (UCITS) ja niiden välittäjien on korvattava KIID avaintietoasiakirjalla eli KID:llä. KID tarjoaa nyt entistä kattavampaa tietoa rahastoista, mukaan lukien niiden riskit, tuotto-odotukset ja muut olennaiset tiedot. Tältä sivulta löydät lisätietoja KID:stä ja mitä vaikutuksia tällä muutoksella on sinuun sijoittajana.

871m

871(m)-säännön tarkoituksena on estää Yhdysvaltojen ulkopuolisia kansalaisia välttämästä yhdysvaltalaisista osakkeista perittävää lähdeveroa johdannaisten avulla. Tältä sivulta löydät lisätietoja tästä säännöstä.

Publicly Traded Partnerships (PTP)

Publicly Traded Partnerships (PTP) -muotoisten osakkeiden myyntituloista on määrä periä 10 prosentin lähdevero. Tältä sivulta löydät lisätietoja tästä lähdeverosta.

Vastuuvapauslauseke:
LYNX ei tarjoa vero- tai oikeudellista neuvontaa. Tällä sivulla olevat tiedot on laadittu ainoastaan tiedotustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu vero- tai oikeudelliseksi neuvonnaksi, eikä niihin pidä luottaa. On aina suositeltavaa kääntyä vero- tai oikeudellisen neuvonantajan puoleen, jos ilmenee epäselvyyksiä ja/tai vaikeuksia.