OTC-osakkeet LYNXin kautta

Käy kauppaa OTC-osakkeilla kilpailukykyiseen hintaan LYNXin kautta ja käytä apuna edistyksellisiä työkaluja.

OTC (Over-The-Counter) on kaupankäyntiä, joka tapahtuu suoraan osapuolten välillä säänneltyjen pörssien ulkopuolella. Oikeiden työkalujen ja teknologian avulla sijoittajat voivat hyödyntää näiden markkinoiden mahdollisuuksia. Jos käyt kauppaa LYNXin kautta, käytössäsi on jopa 7000 OTC-osakkeen valimoima.

Avaa arvo-osuustili 
otc-osakkeet LYNXin kautta

OTC-kaupankäynti LYNXin kautta
 • Jopa 7000 OTC-osakkeen valikoima

 • Kaupankäyntialusta, joka sisältää runsaasti toimeksiantotyyppejä

 • Ammattimaiset työkalut tehokkaampaan kaupankäyntiin

 • Kilpailukykyiset hinnat

 • Pääsy Yhdysvaltojen OTC-markkinoille

 • MarketScanner OTC-osakkeiden löytämisen tueksi

 • OTC-kauppapaikat, kuten OTCBB & Pink Sheets

 • Hyödy monipuolisesta sijoitusaiheisesta sisällöstä


Helppoa OTC-kauppaa TWS:n kautta

Käy kauppaa OTC-osakkeilla tehokkaan kaupankäyntialustan kautta

Jotta voit ostaa ja myydä senttiosakkeita menestyksekkäästi, tarvitset hyvän ohjelmiston, johon voit luottaa. Trader Workstationin (TWS) ansiosta sinulla on kaupankäyntialusta, johon voit luottaa ympäri vuorokauden ja joka antaa sinulle pääsyn kansainvälisille markkinoille. Käytössäsi on siis oikea tuki, kun käyt kauppaa näillä usein epävakailla ja riskialttiilla osakkeilla.

Lisäksi kaupankäyntialusta tarjoaa kattavat analyysimahdollisuudet, mukaan lukien yli 120 indikaattoria, Market Scanner-työkalun, sekä yli 60 toimeksiantotyyppiä ja algoritmia. Voit tutustua lisää TWS-kaupankäyntialustan etuihin ja ominaisuuksiin täällä.

OTC-osakkeet TWS:n kautta

OTC-kaupankäynti älypuhelimella tai tabletilla
Penny stocks handelen via uw mobiel - LYNX Trading app otc trading

OTC-osakkeisiin sijoittaminen mobiilisovelluksella

Mobiilikaupankäynti tarjoaa sijoittajille monia etuja. Et ole sidottu tiettyyn sijaintiin salkkusi seuraamiseksi. Voit reagoida markkinatilanteeseen milloin tahansa, halusitpa sitten avata uusia positioita, realisoida voittoja tai suojata vähemmän onnistuneita positioita stoplossilla.

Erityisesti OTC-osakkeiden kohdalla on tärkeää tarkistaa salkku säännöllisesti. Älypuhelimelle ja tabletille tarkoitetun mobiilisovelluksen avulla tämä on helppoa, sillä pääset aina käsiksi salkkuusi. Mobiilisovelluksessa voit luoda tarkkailulistoja, joten voit pitää suosikki osakkeitasi silmällä milloin tahansa.

 • Kaupankäyntiä OTC-osakkeilla missä vain

 • Edistykselliset kaupankäyntityökalut

 • Saatavilla iOS (Apple) ja Android laitteille


Yksinkertaista OTC-osakkeiden hankintaa ja kaupankäyntiä

Hyödylliset kaupankäyntityökalut

Nämä kaupankäyntityökalut helpottavat ja tehostavat OTC-osakkeiden ostamista ja myymistä.

LYNXin asiakkaana saat käyttöösi palkitun TWS-kaupankäyntialustan, jonka kautta saat käyttöösi tehokkaat kaupankäyntityökalut. Market Scanner ja Chart Trader soveltuvat erinomaisesti OTC- ja senttiosakkeilla käytävään kaupankäyntiin, sillä niiden avulla voit löytää ja analysoida parhaat senttiosakkeet ja käydä niillä heti kauppaa vain muutamalla klikkauksella.

Market Scannerin avulla löydät strategiaasi ja vaatimuksiisi sopivia potentiaalisia OTC- ja senttiosakkeita. Voit määritellä parametrit, kuten hinnan, kaupankäyntimäärän ja viimeisten 52 viikon korkeimman ja matalimman hintatason. Tämän jälkeen työkalu skannaa eri markkinat vain muutamassa sekunnissa. Kun olet löytänyt osakkeen, jolla haluat käydä kauppaa, voit tehdä toimeksiannon suoraan hakutuloksista.

Markt Scanner - effecten handelen via de trading tool

OTC-osakkeet ovat usein alttiita voimakkaille kurssimuutoksille, ja muiden osakkeiden tavoin niiden volatiliteetti voi vaihdella. Chart Trader auttaa sinua visualisoimaan kurssiliikkeitä ja volatiliteettia. Avaa kaavio, määritä aikahorisontti ja saat käyttöösi yli 120 teknistä indikaattoria, joita voit käyttää analyysin luomiseen. Tämän jälkeen voit muutamalla hiiren klikkauksella lähettää osto- tai myyntitoimeksiannon suoraan kaaviossa.

Penny stocks handelen; gebruik de handige grafiektrader


Sijoita OTC-osakkeisiin ilman piilokustannuksia

Hinnastomme OTC-osakkeille:
selkeä ja läpinäkyvä

Content: Senttiosakkeilla kaupankäyntiin liittyy riski. Voit saavuttaa hyvän tuoton, mutta voit myös kärsiä tappioita. Välityspalkkiot vaikuttavat tuottoosi.

Sijoittamisen ammattimaisella kaupankäyntialustalla sentti- ja OTC-osakkeisiin ei tarvitse olla kallista. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin ja muihin arvopapereihin kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu hinnastoomme tarkemmin täältä.

OTC handel van pennystocks via OTCBB en Pink Sheets
Pääsy OTC-osakkeisiin Yhdysvalloissa
Voit käydä kauppaa helposti OTC-markkinoilla Yhdysvalloissa. Pink Sheets ja OTC Bulletin Board tarjoavat tuhansia senttiosakkeita kaupankäynnin kohteeksi.
LYNX Kuukausittainen Uutiskirje
Vastaanota kuukausittainen uutiskirjeemme
Tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme, jossa käydään läpi markkinanäkymiä ja esitellään Sijoitusblogin uusimpia artikkeleita.
Gratis telefonische ondersteuning bij orders
Suomenkielinen asiakaspalvelu
Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. LYNX pyrkii tarjoamaan aina erinomaista palvelua. Tavoitat meidät puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse.

Välityspalkkiot
OTCBB ja Pinksheet-osakkeet
USD-määräiset
0,01 USD
/ osake
Vähintään 10,00 USD | Enintään 3% nimellisarvosta

Erinomainen asiakaspalvelu

Haluamme palvella jokaista asiakastamme yksilöllisesti

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä. Olitpa sitten asiakas tai kiinnostunut kuulemaan lisää LYNXistä, autamme sinua löytämään vastauksen kysymykseesi.

LYNX pyrkii tarjoamaan aina erinomaista palvelua. Tavoitat meidät puhelimitse, chatin kautta tai sähköpostitse. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 9–19. Tavoitat meidät numerosta +358 9 4245 1439 tai sähköpostitse info@lynxbroker.fi. Pyrimme vastaamaan viestiisi vuorokauden kuluessa.

LYNX: Asiantunteva ja paikallinen asiakaspalvelu

Aloita OTC-kaupankäynti LYNXin kautta

Hyvä tietää: sijoittaminen OTC-osakkeisiin

Hyödyt ja riskit lyhyesti

Senttiosakkeiden ja -osakkeiden kaupankäynnin hyödyt

Sijoittajat ostavat osakkeita ja toivovat niiden arvon kasvavan osakekurssien nousun kautta. Osinkosijoitukset tyypillisesti tarjoavat parhaan tuoton eri sijoitustuotteista pitkällä aikavälillä. Lyhyellä aikavälillä osakkeiden arvo voi kuitenkin vaihdella merkittävästikin. Toteutuneeseen tuottoon vaikuttaa erilaiset muuttujat, kuten yrityksen liikevoitto, korkotaso ja yleinen taloustilanne. Osakekurssiin voikin siten vaikuttaa sekä markkinariski että yrityskohtaiset riskit.

Yritykset voivat jakaa liikevoittonsa osinkoina osakkeenomistajille. Sijoittaja on oikeutettu osinkoon, mikäli hän on ostanut osakkeen ennen osingon irtoamispäivää (ex-dividend date). Osingot voivat täydentää sijoittajan tuottoa tai toimia hänen säännöllisenä tulonlähteenä.

Osakkeista koostuva sijoitussalkku on yleensä suhteellisen likvidi, koska sijoittaja voi vaihtaa osakkeensa käteiseksi käytännössä milloin tahansa. Mikäli osake on kaupankäynnin kohteena pörssissä ja kaupankäyntiä ei ole pysäytetty, osakkeet voidaan yleensä myydä suhteellisen nopeasti. On tärkeää kuitenkin huomioida, että osa osakkeista on vähemmän likvidejä.

Hajauttamalla varallisuuden useisiin osakkeisiin eri sektoreilla ja eri markkinoilla sijoittaja hajauttaa myös riskiä. Osakkeet ovat helppoja tuotteita sijoitussalkun hajauttamiseen, koska osakkeita löytyy laaja valikoima ja ne ovat helposti saatavilla.

Sijoittaessa osakkeisiin, sijoittaja voi valita maailmanlaajuisen valikoiman monilta eri aloilta. Näin sijoittaja voi sijoittaa juuri niihin yrityksiin ja aloihin, joissa hän näkee mahdollisuuksia.

Senttiosakkeiden ja -osakkeiden kaupankäynnin riskit

Jos yrityksen tulos on heikko tai markkinatilanne on yrityksen näkökulmasta negatiivinen, osakekurssi voi laskea alle osakkeen ostohinnan. Konkurssissa osakekurssi voi pudota jopa nollaan. Jos yritys menee konkurssiin, sen osakkeilla ei enää käydä kauppaa ja listautuminen pörssiin yleensä peruutetaan. Kun toimitsijamies nimitetään, osakkeenomistajat ovat viimeisiä velkojien luettelossa ja saavat mahdollisesti jäljellä olevan arvon (mikäli muiden velkojien vaatimukset saadaan täytettyä).

Markkinariski on riski, että koko markkina kääntyy laskuun, mikä vaikuttaa arvopapereiden hintaan ja arvostustasoihin. Markkinariskiin vaikuttavat makrotaloudelliset tekijät, kuten talouskasvun hidastuminen tai korkotason muutokset.

Osakkeiden hinnat voivat olla hyvin epävakaita. Sijoittajien tulee olla tietoisia siitä, että heidän osakkeidensa arvo voi vaihdella merkittävästi lyhyellä aikavälillä. Tämä pätee yksittäisiin osakkeisiin, toimialoihin sekä koko markkinaan.

Toimialakohtainen riski tarkoittaa, että tietty sektori kokee tappioita, esimerkiksi ilmailuala, jos uutisoidaan uudesta terrori-iskusta. Nämä tapahtumat voivat kuitenkin tarjota myös ostamismahdollisuuksia, mutta sijoittajan tulee harkita, onko hän valmis ottamaan riskin. Vaihtoehtoisesti sijoittaja saattaa uskoa osakekurssien jatkavan laskua entisestään, ja hän päätyy myymään sijoituksiaan pois.

Kuten toimialakohtainen riski, osakekohtainen riski tarkoittaa, että tietty osakekurssi saattaa laskea negatiivisesta julkisuudesta tai markkinoilla vallitsevasta negatiivisesta näkemyksestä johtuen. Nämä ovat yleensä seurauksia huonosta taloudellisesta tuloksesta tai muutoksista yrityksen johdossa, joita markkinat eivät ota hyvin vastaan.

Osakkeiden lyhyeksi myymiseen voi liittyä huomattavasti suurempia riskejä kuin osakkeiden ostamiseen. Osakkeen lyhyeksi myyjällä potentiaaliset tappiot ovat käytännössä rajoittamattomat, sillä osakekurssi voi nousta äärettömän paljon. Voit lukea lyhyeksi myynnistä lisää täältä.

Sijoittajan käydessä kauppaa osakkeella, joka on listattu muussa valuutassa kuin euroissa, hänen sijoituksiinsa kohdistuu valuuttariski. Osakkeiden valuutan arvon laskiessa euroon verrattuna, myös osakkeiden arvo laskee.

Ajoitusriski on riski ostaa tai myydä osake väärään aikaan. Kaikki toimialat eivät seuraa samaa taloussykliä. Suhdanteen ja yrityksen tuloksen välisen suhteen ymmärtäminen eri vaiheissa voi auttaa hallitsemaan ajoitusriskejä.

Sijoittajaprofiili

Milloin tämä tuote sopii sinulle?

 • Haluat pääoman kasvua
 • Haluat ansaita tuloja osinkojen muodossa
 • Haluat sijoittaa lyhyellä aikavälillä (alle kolme vuotta)
 • Haluat sijoittaa keskipitkällä aikavälillä (kolmesta kymmeneen vuotta)
 • Haluat sijoittaa pitkällä aikavälillä (yli kymmenen vuotta)

Milloin tämä tuote ei sovi sinulle?

 • Haluat säilyttää pääoman
 • Haluat suojata positioitasi
 • Haluat spekuloida vipuvaikutuksella

Riskinsietokyky

Milloin tämä tuote sopii sinulle?

 • Olet valmis menettämään koko alkuperäisen sijoituksesi
 • Olet valmis menettämään enemmän kuin koko alkuperäisen sijoituksesi
 • Olet valmis sijoittamaan yksinkertaisiin tuotteisiin
 • Olet valmis sijoittamaan matalan riskin tuotteisiin
 • Olet valmis sijoittamaan keskiriskisiin tuotteisiin

Milloin tämä tuote ei sovi sinulle?

 • Et ole halukas tai valmis kärsimään suhteellisen pientä tappiota alkuperäisestä sijoituksestasi
 • Olet valmis sijoittamaan vipuvaikutuksella
 • Olet valmis sijoittamaan monimutkaisiin tuotteisiin
 • Olet valmis sijoittamaan korkean riskin tuotteisiin

Tarjoamme LYNXin kautta seuraavat tuoteryhmät osakekategoriassa:

TuoteryhmäRiski-indikaattori
EUR-määräiset osakkeetKeskisuuri
Ei EUR-määräiset osakkeetKeskisuuri
Ei EUR-määräiset osakkeet | senttiosakkeetSuuri
Kehittyvien markkinoiden osakkeetSuuri

* Tuoteryhmällä tarkoitetaan sellaisten rahoitusinstrumenttien ryhmittelyä, jotka ovat keskenään samankaltaisia eri kriteerien perusteella (esim. tuotteen toimintatapa, monimutkaisuus ja riski).
Lisätietoja osakkeisiin sijoittamisesta löydät seuraavalta sivulta: Tuotetiedot – Osakkeet