lynx-arvo-osuustili

LYNX - aktiivisten sijoittajien kaupankäyntipalvelu

Tarjoamme satojatuhansia sijoituskohteita ja ammattilaisten suosiman kaupankäyntialustan. Sijoitatko Yhdysvaltoihin? Treidasitpa sitten osakkeilla, optioilla tai futuureilla: LYNXin kautta voit sijoittaa 56 yhdysvaltalaiseen pörssiin ja siten lähes kaikkiin kaupankäynnin kohteena oleviin yhdysvaltalaisiin arvopapereihin.
Avaa arvo-osuustili

Lataa LYNX Trading -sovellus App Storesta tai Google Play Storesta

Lataa LYNX Trading -sovellus Androidille Lataa LYNX Trading -sovellus iPhonelle tai iPadille

Osakkeet

LYNXin kautta voit käydä kauppaa lähes kaikkien maailman pörssiyhtiöiden osakkeilla. Sijoititpa sitten eurooppalaisiin tai yhdysvaltalaisiin osakkeisiin, voit aina olla varma kilpailukykyisistä hinnoista. LYNX ei tarjoa Helsingin pörssiä hallintarekisterikiellon vuoksi.

 • Yhdysvaltalaiset osakkeet alkaen 0.01 USD per osake, min. 5 USD
 • Pääsy 150 pörssiin 33 maassa
 • Reaaliaikainen markkinadata alkaen 1.5 USD per kuukausi, esim. NASDAQ (Network C/UTP)
 • Pääsy ensi- ja jälkimarkkinoille
 • SMART-routing toimeksiannoille: toimeksiannot parhaaseen hintaan
 • Etsi kiinnostavia arvopapereita Market Scannerilla
Sijoita kansainvälisiin arvopapereihin LYNXin kautta

Optiot

LYNXin kautta voit ostaa ja myydä optioita nopeasti ja kustannustehokkaasti. Käytössäsi on kansainvälisesti palkittu TWS-kaupankäyntijärjestelmä, jonka kautta saat käyttöösi tehokkaat kaupankäyntityökalut yksilöllisten strategioiden optimointiin.

LYNXin kautta voit ostaa optioita muun muassa yli 3000 yhdysvaltalaisen yhtiön osakkeille. Osakeoptioiden lisäksi tarjoamme indeksi-, futuuri- ja valuuttaoptioita. Voit myös ostaa ja myydä eurooppalaisia osake- ja indeksioptioita esimerkiksi Ruotsista, Saksasta ja Englannista.

 • Yhdysvaltalaiset mikro-optiot alkaen 1.25 USD
 • Reaaliaikainen Level I ja II -markkinadata, alkaen 1.5 USD, esim. OPRA (US Options Exchanges).
 • 30+ eri pörssiä optioita varten
 • Ammattimaiset työkalut optiosijoittamiseen
 • Luo optiostrategioita Combo Traderin avulla!
Sijoita yhdysvaltalaisiin optioihin LYNXin kautta

Futuurit

LYNXin kautta sinulla on maailmanlaajuinen pääsy kaikille tärkeimmille futuurimarkkinoille Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasiassa.

Riippumatta siitä, millä futuurimarkkinoilla sijoitat, LYNXin kautta tarjotun TWS-kaupankäyntialustan avulla sinulla on pääsy edistyksellisiin työkaluihin, kuten Book Trader ja Chart Trader, jotta voisit käydä futuurikauppaa optimaalisemmin. Voit lähettää toimeksiannot yhdellä klikkauksella. Olitpa sitten avaamassa pitkää tai lyhyttä futuuripositiota, kehittynyt alusta ja työkalut pitävät sinut aina askeleen edellä muita.

 • Yhdysvaltalaiset futuurit alkaen 4 USD
 • Yhdysvaltalaiset mini- ja mikrofutuurit alkaen 1 EUR/1.25 USD
 • Reaaliaikainen markkinadata alkaen 1.25 USD, esim. CME
 • Monipuoliset kaupankäyntityökalut
 • Yhdistelmätoimeksiantoja nopeasti ja vaivatta
 • Yli 60 eri toimeksiantotyyppiä
Sijoita yhdysvaltalaisiin futuureihin LYNXin kautta

ETF-rahastot

Jos haluat seurata koko indeksiä tai sektoria pörssissä, ETF-rahasto voi olla juuri sopiva ratkaisu sinulle. LYNX tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä eri sektorien ETF-rahastoja.

ETF-rahaston avulla sijoitat passiivisesti osakekoriin. Seuraat esimerkiksi AEX:n tai DAX:n kaltaisen indeksin kehitystä. Käytössäsi on laaja valikoima ETF-rahastoja, joilla voit käydä kauppaa alhaisin kaupankäyntikuluin.

 • Eurooppalaiset ETF-rahastot alkaen 5.8 EUR
 • 30+ eri pörssiä ETF-rahastoja varten
 • Yli 60 eri toimeksiantotyyppiä
 • ETF-rahastot kaikilta suurimmilta rahastoilta, kuten iSharesilta ja Vanguardilta
Sijoita ETF-rahastoihin LYNXin kautta

Yksi tili, kolme kaupankäyntialustaa

Jo 60 000 aktiivista sijoittajaa ja treidaajaa luottaa kaupankäyntialustoihimme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa kolmella erilaisella sovelluksella, jotta voit valita mieltymyksesi mukaisen ja sijoittamistyylisi parhaiten sopivan kaupankäyntialustan.


Kaupankäyntityökalut - toteuta sijoitusstrategiasi innovatiivisilla työkaluilla

TWS-kaupankäyntialustan kautta saat käyttöösi tehokkaat kaupankäyntityökalut yksilöllisten strategioiden optimointiin.


Kaupankäyntikulut: hintatietoisen sijoittajan valinta

Sijoittamisen ammattimaisella kaupankäyntialustalla ei tarvitse olla kallista. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin ja muihin arvopapereihin kilpailukykyiseen hintaan.

Osakkeet
Yhdysvalloissa
alkaen

5,00
USD

Mikro-optiot
Yhdysvalloissa
alkaen

1,25
USD

Mikrofutuurit
Yhdysvalloissa
alkaen

1,25
USD

Osakkeet
Euroopassa
alkaen

4,90
EUR

ETF-rahastot
Euroopassa
alkaen

4,90
EUR

Mikrofutuurit
Euroopassa
alkaen

1,25
EUR

Sijoittamiseen liittyvät riskit

Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Mahdolliset tappiot saattavat nousta sijoittamaasi summaa korkeammiksi.

Sijoita siis vain rahaa, jota et tarvitse päivittäisten menojen kattamiseen. Jos päätät sijoittaa, on tärkeää, että olet hyvin varautunut. Ennen kun sijoitat, sinun tulee arvioida kokemustasoasi, sijoitustavoitteitasi, taloudellisia resurssejasi ja muita mahdollisia asiaan liittyviä seikkoja.

Markkinariski

Markkinariski on riski tappioista, jotka aiheutuvat markkina-alueen hintavaihteluista. Markkinariskiin vaikuttavat makrotaloudelliset tekijät, kuten talouskasvun hidastuminen tai korkotason muutokset.

Hintariski

Hintariskillä tarkoitetaan arvopapereiden hinnanmuutosten aiheuttamaa riskiä. Hinnat muuttuvat jatkuvasti, jonka takia olet aina alttiina hintariskille. Riskiä voidaan vähentää salkun hajauttamisella.

Korkoriski

Korkoriski tarkoittaa, että sijoitusten arvo saattaa laskea markkinakorkojen noustessa. Korkotason nousu voi johtaa alhaisempaan kulutukseen ja yritysten korkokulujen nousuun. Tämä voi heikentää yritysten voittoja. Korkojen nousulla voi siis olla kielteinen vaikutus sekä osakkeiden ja joukkovelkakirjojen että osakkeita ja joukkovelkakirjoja omistavien sijoitusrahastojen arvoon.

Luottoriski

Luottoriski tarkoittaa, että sijoittamasi yritys tai valtio, ei pysty täyttämään maksuvelvoitteitaan. Tämän seurauksena, sinulle ei esimerkiksi joukkovelkakirjan haltijana makseta enää korkoa, tai sijoituksesi menettää arvonsa.

Likviditeettiriski

Likviditeettiriski syntyy, jos sijoituksillasi ei voida käydä kauppaa pörssissä ollenkaan tai kaupankäyntiä ei tapahdu juuri lainkaan. Sijoituksesi eivät silloin ole likvidejä. Tämä tarkoittaa, että et voi (väliaikaisesti) myydä sijoituksiasi, tai että saat niistä odotettua huonomman hinnan.

Valuuttariski

Valuuttariski syntyy, kun sijoitat muuhun valuuttaan kuin euroon. Jos kyseisen toisen valuutan kurssi laskee euroon verrattuna, heijastuu tämä negatiivisesti sijoituksesi arvoon.

Inflaatioriski

Riski, että sijoituksen tuotto pienenee ostovoiman heikkenemisen vuoksi. Inflaatio pienentää sijoitusten todellisia tuottoja nimellistuottoihin verrattuna.