Suomi 100
Juhlavuoden tarjous

"Tavoitteenamme on mahdollistaa ammattimainen sijoittaminen kaikille. Menestyksen saavuttaminen osakemarkkinoilla on mahdollista vain jos kaikilla on samat mahdollisuudet.

Käytkö jo kauppaa verkossa? Hyvä, olet ottanut ensimmäisen askeleen. Aloita nyt kaupankäynti LYNX:llä ja koe erilaisuus"

Jenna Rutanen
Account Manager LYNX Finland

Sijoita seuraavasti

Käytä uniikki tarjous ja tule LYNX:n asiakkaaksi. 50 000 sijoittajaa on tehnyt sen jo ennen sinua.

Klikkaa tästä kampanjan käyttöehtoihin ja edellytyksiin.

Miksi LYNX?

Kansainvälisesti palkittu kaupankäyntijärjestelmä

Erittäin nopeat ja selkeät kaupankäyntijärjestelmät. 60 toimeksiantotyyppiä, mukaan lukien Stop Loss-, Trailing- ja Bracket-toimeksiannot.

Erittäin alhaiset hinnat

Pienet kaupankäyntikulut ja määräalennuksia aktiivisille kaupankävijöille. LYNXillä et maksa arvopaperien säilytyksestä tai asiakaspalvelusta. Välityspalkkiot ovat ainoat kulusi.

Sijoittamista maailmanlaajuisesti

Pääsy yli 100 markkinapaikalle 27 eri maassa. Voit käydä kauppaa osakkeilla, ETF:llä, optioilla, futuureilla, valuutoilla sekä CFD:llä tietokoneella tai mobiililaitteilla, missä ja milloin tahansa.

Ammattilaisen työkalut

LYNX tarjoaa asiakkailleen lukuisia kaupankäynti- ja analysointityökaluja, joiden joukosta löytyy työkaluja sekä piensijoittajille että ammattilaisille.

Suojaus ja yksityisyys

Kun kyse on raha-asioista, ei voida olla liian varovaisia. LYNX pitää optimaalista suojausta ja turvallisuutta erittäin tärkeänä, eikä asiakastietoja lähetetä kolmansille osapuolille.

Sijoittajat arvostavat LYNXiä

LYNX on palkittu Hollannissa ja Saksassa lukuisia kertoja parhaaksi arvopaperivälittäjäksi ja LYNX on toistuvasti palkittu erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Kyllä, haluan ilmaisen tietopaketin

LYNX on paras osakevälittäjä kansainvälisillä markkinoilla. Tutustu tietopakettiin ja ota yhteyttä!

Information package image
Tietopaketin sisältö
  • Hinnasto
  • Salkunsiirtolomake
  • Perussopimus, marginaalisopimus, optio-ja futuurisopimus
  • Ilmainen e-kirja, joka sisältää 12 vinkkiä sijoittamiseen
Antamalla meille tietojasi hyväksyt sen, että LYNX tallentaa tiedot ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän ottamalla meihin yhteyttä info@lynxbroker.fi.
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa