LYNX Basic:
Moderni selainsovellus

LYNX Basic: Moderni selainsovellus edistyksellisillä kaupankäyntityökaluilla.

LYNX Basic on selainpohjainen kaupankäyntialusta, jonka kautta voit tehdä toimeksiantoja sekä seurata ja analysoida salkkusi kehitystä.

LYNX Basic on suunniteltu sijoittajille, jotka haluavat yksinkertaisen käyttöliittymän tinkimättä ammattimaisen kaupankäyntialustan tärkeimmistä ominaisuuksista.

Kirjaudu LYNX Basiciin

Selainpohjainen kaupankäyntijärjestelmä
LYNX Basic - Sijoita suoraan selaimen kautta

Käy kauppaa selaimellasi

Haluatko käydä kauppaa useilla eri laitteilla, mutta et halua ladata sovelluksia? Kokeile LYNX Basicia.

LYNX Basicin avulla voit käydä kauppaa osakkeilla, optioilla, futuureilla, valuutoilla, ETF-rahastoilla, joukkovelkakirjoilla ja viputuotteilla turvallisesti, nopeasti ja helposti. LYNX Basic on saatavilla useimmille selaimille, ja sitä voi käyttää Windows- ja Mac-järjestelmissä sekä mobiililaitteilla.

Tuetut selaimet
firefox firefox
chrome chrome
safari safari
edge edge
LYNX Basic on suunniteltu vaativille sijoittajille, jotka haluavat ohjelmistolta sekä helppokäyttöisyyttä että monipuolisuutta.

LYNX Basicin edut

  • Intuitiivinen käyttöliittymä
  • Ei vaadi latausta tai päivitystä
  • Rakenna ja toteuta optiostrategioita
  • Laaja valikoima toimeksiantotyyppejä
  • Saatavilla myös suomeksi

LYNX Basic selainsovellus

LYNX Basic - monipuolinen selainsovellus

LYNX Basic on ammattimainen selainsovellus, jonka olemme kehittäneet kokeneiden sijoittajien toiveita kuunnellen.

LYNX Basic sisältää kaikki keskeiset kaupankäyntityökalut ja ominaisuudet erilaisten sijoitusstrategioiden toteuttamiseen. Kaupankäyntialustan sijoittajakokemuksen keskiössä on nykyaikainen ja monipuolinen, mutta käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Tämän lisäksi käyttöliittymä on saatavilla myös suomeksi.

Aloittelevat sijoittajat arvostavat käyttöliittymän yksinkertaisuutta ja optimaalista helppokäyttöisyyttä. Kokeneemmille sijoittajille LYNX Basic tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia osakkeiden ja johdannaisten analysointiin sekä monimutkaisten optioyhdistelmien visualisointiin.

Etusivu tiivistää salkkusi kaikki keskeiset tunnusluvut ja sinua kiinnostavien arvopaperien kehityksen.

Seuraa sinua kiinnostavia arvopapereita

Etusivulla näet kaikki keskeiset tiedot salkkusi, markkinoiden ja kiinnostavien arvopapereiden kehityksestä. Näin saat nopean yleiskuvan salkustasi ja uusimmista pörssitiedoista.

Teknisen analyysin soveltaminen LYNX Basicissa on yksinkertaista.

Sovella teknistä analyysiä

Käytä teknistä analyysiä apua optimaalisten sijoituspaikkojen löytämiseen. LYNX Basicin teknisen analyysi -ominaisuuden avulla löydät itseäsi kiinnostavat kaupankäynnin signaalit ja voit tehdä toimeksiantoja kaavion kautta yhdellä klikkauksella.

Automaattiset tekniset analyysit antavat nopean yleiskatsauksen mahdollisesta hintakurssin kehityksestä.

Osakkeiden yleiskatsaus

LYNX Basic näyttää useimmille osakkeille niiden yleiskatsauksen. Näet esimerkiksi tilastoja kaupankäynnin määrästä sekä hintakehityksen viimeiseltä 3, 6 tai 12 kuukaudelta. Näiden ja muiden tunnuslukujen perusteella järjestelmä laskee lyhyen ja pitkän aikavälin kaupankäyntitrendit.

Lisäksi näet keskeisimmät teknisen analyysin tunnusluvut, kuten tärkeät tuki- ja vastustustasot ja tekniset hintamallit. Lisäksi osakkeita verrataan vastaaviin muihin osakkeisiin.

Seuraa yleisnäkymästä, kuinka salkkusi on kehittynyt eri ajanjaksoina.

Analysoi salkkusi kehitystä

LYNX Basicin salkkunäkymä antaa sinulle yleiskehityksen salkkusi kehityksestä. Valitse haluamasi ajanjakso ja analysoi salkkusi kehitystä. Kuinka suuri osuus kaupoistasi on kannattavia ja mikä on keskimääräinen voittosi? Kuinka moni sijoitus laski ja realisoitko tappioita? LYNX Basic tarjoaa sinulle vastaukset näihin kysymyksiin ja auttaa sinua kehittymään sijoittajana.

Määrittele ja rakenna optiostrategioita yksinkertaisesti LYNX Basicissa

Laadi optiostrategioita helposti

Haluatko rakentaa optiostrategioita, kuten straddle tai strangle, mutta sinun on vaikea määrittää yhdistelmiä itse? LYNX Basicin avulla voit rakentaa optiostrategioita helpommin kuin koskaan. Valitse haluamasi optiot, ja näet tärkeitä tietoja optioyhdistelmien hinnasta, voittomahdollisuuksistasi ja niihin liittyvistä tappioriskeistä. Lopuksi voit lähettää toimeksiannon pörssiin yhdellä klikkauksella.


Muut kaupankäyntijärjestelmät
Vaihtoehtona selainkaupankäynnille: LYNX-kaupankäyntijärjestelmä

Ammattilaisten suosima TWS-kaupankäyntijärjestelmä

LYNX Basicin vahvuus on sen helppokäyttöisyys. Se ei kuitenkaan ole yhtä kehittynyt kuin ammattilaisten suosima TWS-kaupankäyntialusta, joka tarjoaa sinulle lukemattomia lisäominaisuuksia. TWS-kaupankäyntialusta tarjoaa erittäin laajan kattauksen erityisominaisuuksia sekä API-yhteyden omien algoritmien soveltamiseen. Tunnettu Barrows-lehti on palkinnut sen useita kertoja yhtenä maailman parhaista kaupankäyntialustoista.

Lue lisää

Voit käyttää LYNX Basicia myös matkapuhelimellasi

Mobiilisovellukset

LYNX Basic on optimoitu käytettäväksi myös mobiililaitteiden selaimissa. Jos vaadit kaupankäyntisovellukselta enemmän ominaisuuksia, kuten pörssiuutisia ja analyysityökaluja, voit ladata mobiilisovelluksen.

Mobiilisovellus takaa erinomaisen kaupankäyntikokemuksen iPhonella, iPadilla ja kaikilla Android-laitteilla. Sijoittamalla sovelluksen kautta, käytettävissäsi on useita TWS-kaupankäyntialustan ammattimaisia ominaisuuksia. Voit muun muassa käyttää erikoistuneita kaupankäyntityökaluja, synkronoida tietoja kaupankäyntialustan kanssa tai asettaa hälytyksiä, jotka ilmoittavat sinulle markkinoiden muutoksista.

Lue lisää