LYNX Basic

Nopea, luotettava ja yksinkertainen kaupankäyntijärjestelmä.
Nyt saatavilla kaikille laitteille.

Parannettu käyttöliittymä

Uudistettu LYNX Basic tarjoaa entistäkin mukavamman kokemuksen käyttäjälle. Näin salkun sekä kiinnostavien arvopaperien seuraaminen on helpompaa.

Optimoitu kaikille laitteille

LYNX Basic toimii tietokoneilla, puhelimilla ja tableteilla. Tee toimeksiantoja missä ja milloin tahansa.

callput

Optiokombojen tekeminen on tehty helpoksi

Uudistuksen jälkeen, optiokombojen tekeminen on entistäkin helpompaa; osakkeista indekseihin, optioyhdistelmien tekeminen on vaivatonta.

Yhteensopiva kaikilla selaimilla ja laitteilla

Voit käyttää LYNX Basicia tavallisella selaimellasi, eikä sinun tarvitse ladata tai asentaa mitään ohjelmia. Tämä mahdollistaa kirjautumisen, milloin tahansa, tarvitset vain internet-yhteyden.

LYNX Basic on saatavilla kaikille selaimille ja on yhteensopiva sekä Windowsille että Applelle / Macille.

Tietoja portfoliostasi sekä itsestäsi

Käytät paljon aikaa ja intohimoa sijoittamiseen, mutta oletko koskaan analysoinut omia transaktioitasi? LYNX Basicin avulla voit helposti nähdä ja analysoida mitä on tapahtunut.

Saatko parempaa tuottoa osakkeissa, vai ovatko optiot sinulle tuottoisampia? Kuinka suuri osa kaupoistasi on tuottavia ja mikä on keskituottosi? LYNX Basic antaa ennennäkemättömän määrän tietoa portfoliostasi, tehden sinusta paremman ja tuottavamman sijoittajan.

Edulliset kaupankäyntikulut, joihin olet LYNXillä tottunut

LYNXin kautta käyt kauppaa ympäri maailman erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla, ilman piilokuluja, kuten hallinnointikuluja tai palvelumaksuja. Luonnollisesti sama pätee LYNX Basiciin. Alta voit nähdä alhaiset kulumme tärkeimmille markkinoille:

osakkeet-eurooppa-rebate
optiot
osakkeet-yhdysvallat-rebate
futuurit-forex

Koe uudistettu LYNX Basic:

Asiakkaillemme

Kirjaudu sisään käyttäjänimellä ja salasanalla.