Tilin suojaus

Sijoittajille tärkein tieto on se, kuinka sijoitetut varat ovat suojattu. Eteenkin talouden myrskyisinä aikoina, jokainen sijoittaja tahtoo olla varma siitä, että oman välittäjän kautta tehdyt sijoitukset ovat turvassa. LYNXille on erityisen tärkeää, että tämä huoli ei vaivaa asiakkaitamme ja tästä syystä olemme panostaneet erityisesti asiakkaiden tilien ja varojen suojaamiseen.

LYNX- välittäjä, johon voit luottaa

Avoin, ammattimainen, rehellinen ja luotettava, näillä ominaisuuksilla LYNX on hankkinut tyytyväisiä asiakkaita itselleen jo 10 vuoden ajan. LYNX toimii yhteistyössä yhdysvaltalaisen Interactive Brokersin kanssa, joka on yksi maailman suurimmista ja arvostetuimmista välittäjistä.

Vain sinulla on pääsy tilillesi

LYNXillä tilisi on suojattu erittäin tiukoilla turvatoimilla luvatonta pääsyä vastaan. Tämän toteuttamiseksi tarjoamme kirjautumistunnusten lisäksi seuraavat turvatoimet:

  • Uniikki turvakortti ylimääräisenä turvatoimena kirjauduttaessa sisään
  • Turvasovellus, jonka voi asentaa älypuhelimeen ja jossa voi käyttää koodina sormenjälkeä (valinnainen)
  • Mahdollisuus asettaa rajoituksia IP-osoitteille. Näin voit itse määrätä, mistä sijainn(e)ista LYNXin tilille voi kirjautua

Lisäksi siirto arvo-osuustililtä vastatilille on mahdollista ainoastaan silloin, kun vastatilin numero on todennettu. Lyhyesti sanottuna, järjestelmämme valvoo jatkuvasti kaikkia toimintoja ja tekee muutokset vasta kun olet vahvistanut ne henkilökohtaisesti muutamien turvakysymysten ja/tai -koodien avulla.

Varojen suojaus

LYNXin toiminta on Alankomaiden keskuspankin (De Nederlandsche Bank) ja Hollannin rahoitusmarkkinoiden valvontaviranomaisten (Autoriteit Financiële Markten) sääntelyn alaista

LYNXin asiakkaana saat kattavan suojauksen:

  • Asiakkaiden sijoitukset ovat eroteltu ja tallessa erillisissä säilytysyhteisöissä
  • Osakesalkkusi on suojattu 500.000 US dollariin, joista 250.000 US dollaria on käteisenä
  • Tämän lisäksi osakesalkkusi on vakuutettu 30 miljoonaan US dollariin asti, joista 900.000 US dollaria on käteisenä.