Tuo uusi asiakas

Tuo uusi asiakas LYNX:ille, niin voit saada 100 euron hyvityssumman välityspalkkioistaVoit esitellä niin paljon uusia asiakkaita kuin haluat. Jos tuot esimerkiksi viisi uutta asiakasta, saat 500 euron hyvityksen välityspalkkioista. Jos tuot 10 uutta asiakasta, voit saada 1000 euron hyvityksen välityspalkkioista. Tuomasi asiakas voi myös saada 100 euron hyvityksen

Koska saat 100 euroa?

Jos esittelemäsi henkilö avaa tilin LYNX:illä, aktivoi sen ja aloittaa kaupankäynnin, saat 100 euron hyvityssumman kolmen kuukauden jälkeen esittelemäsi henkilön ensitalletuksen saapumisestaKun esittelemäsi asiakkaan ensitalletuksen saapumisesta on kulunut kolme kuukautta, saat hyvityksen kyseisen ajanjakson aikana maksamistasi välityspalkkioista. Jos maksoit kolmen kuukauden ajanjaksona esimerkiksi 75 euroa välityspalkkioita, saat 75 euron hyvityksen. Jos maksoit 100 euroa tai yli 100 euroa välityspalkkioita, saat 100 euron hyvityksen. Hyvityksen saaminen edellyttää, että esittelemäsi asiakas on tehnyt vähintään yhden kaupan Lynx-tilillään. 

Hyödy nyt

Syötä tietosi oheisiin kenttiin ja kerro tuntemillesi sijoittajille eduista, joita sijoittaminen LYNX:illä tarjoaa. Kun olet napsauttanut LÄHETÄ, voit ilmoittaa useampiakin henkilöitä.

Tähän kampanjaan sovelletaan seuraavia ehtoja

required field
  • 1. Tietonne:

  • 2. Esittelemäsi henkilö:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Antamalla meille tietojasi hyväksyt sen, että LYNX tallentaa tiedot ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän ottamalla meihin yhteyttä info@lynxbroker.fi.