Tuo uusi asiakas

Tuo uusi asiakas Lynxille ja saat asiakasta kohti 100 euron hyvityssummanVoit esitellä niin paljon uusia asiakkaita kuin haluat. Jos tuot esimerkiksi viisi uutta asiakasta, saat 500 euron hyvityssumman. Jos tuot 10 uutta asiakasta, saat 1000 euron hyvityssumman. Tuomasi asiakas saa myös 100 euron hyvityssumman

Koska saat 100 euroa?

Jos esittelemäsi henkilö avaa tilin Lynxillä, aktivoi sen ja aloittaa kaupankäynnin, saat 100 euron hyvityssumman. Summan voi käyttää heti saamisen jälkeen ja se on voimassa kolme kuukautta tuomasi asiakkaan aktivointitalletuksen jälkeen. Saat tietenkin tästä ilmoituksen Lynxiltä, jotta voit aloittaa heti ilmaisen kaupankäynnin. Olkaa ystävällinen ja huomioikaa, että hyvityssumma voidaan käyttää ainoastaan kaupankäyntikulujen maksamiseen.

Hyödy nyt

Anna tiedot ohessa ja kerro sukulaisille, ystäville ja tuttaville eduista, joita sijoittaminen Lynxillä tarjoaa. Kun olet napsauttanut LÄHETÄ, voit ilmoittaa useampiakin henkilöitä.

Tähän kampanjaan sovelletaan seuraavia ehtoja

required field
  • 1. Tietonne:

  • 2. Esittelemäsi henkilö:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Antamalla meille tietojasi hyväksyt sen, että LYNX tallentaa tiedot ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän ottamalla meihin yhteyttä info@lynxbroker.fi.