Osakesäästäjien keskusliitto

Jäsenedut

OSKL discount prices

Osakesäästäjien keskusliitto
Jäsenedut

OSKL discount prices

“Tavoitteenamme on laajentua Suomeen ja tarjota suomalaisille laadukkaita välityspalveluita kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Näemme, että yhteistyö Osakeliiton kanssa on tässä tilanteessa looginen askel LYNXille ja pyrimme yhteistyöllä lisäämään suomalaisten tietoisuutta LYNXistä. Olemme jo merkittävä toimija Euroopassa 50 000 asiakkaallamme ja pyrimme vahvistamaan markkina-asemaamme myös Suomessa.

Haluamme tarjota suomalaisille sijoittajille samat lähtökohdat, mitä muilla eurooppalaisilla sijoittajilla on ollut jo vuosien ajan."

Veeti Niskanen

Veeti Niskanen

Miksi LYNX?

Kansainvälisesti palkittu kaupankäyntijärjestelmä

Erittäin nopeat ja selkeät kaupankäyntijärjestelmät. 60 toimeksiantotyyppiä, mukaan lukien Stop Loss-, Trailing- ja Bracket-toimeksiannot.

Ammattilaisen työkalut

LYNX tarjoaa asiakkailleen lukuisia kaupankäynti- ja analysointityökaluja, joiden joukosta löytyy työkaluja sekä piensijoittajille että ammattilaisille.

Alhaiset kaupankäyntikulut

Pienet kaupankäyntikulut, määräalennuksia aktiivisille kaupankävijöille ja jäsenedut Osakesäästäjien keskusliiton jäsenille. LYNXillä et maksa arvopaperien säilytyksestä.

Suojaus ja yksityisyys

Kun kyse on raha-asioista, ei voida olla liian varovaisia. LYNX pitää optimaalista suojausta ja turvallisuutta erittäin tärkeänä, eikä asiakastietoja lähetetä kolmansille osapuolille.

Sijoittamista maailmanlaajuisesti

Pääsy yli 100 markkinapaikalle 27 eri maassa. Voit käydä kauppaa osakkeilla, ETF:llä, optioilla, futuureilla, valuutoilla sekä CFD:llä tietokoneella tai mobiililaitteilla, missä ja milloin tahansa.

Sijoittajat arvostavat LYNXiä

LYNX on palkittu Hollannissa ja Saksassa lukuisia kertoja parhaaksi arvopaperivälittäjäksi ja LYNX on toistuvasti palkittu erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Hyödynnä mahdollisuuksia maailmanlaajuisesti

Sijoita ilman rajoja. LYNXillä sinulla on maailmanlaajuisesti suora pääsy yli 100 markkinalle jopa 24 maassa. Sijoita vaivattomasti osakkeisiin, ETF:in, optioihin, futuureihin, viputuotteisiin ja muihin arvopapereihin kätevästi puhelimesta, tabletilta tai tietokoneelta, missä ja milloin tahansa.

Tarjoamme pääsyn Yhdysvaltojen markkinoiden Pre Marketiin ja After Hoursiin eli kauppaa yhdysvaltalaisilla osakkeilla voi käydä klo 11:00 – 24:00 Suomen aikaa.

100+ porssiin