OSAKKEET

 

LYNX tarjoaa markkinoiden laajimmat mahdollisuudet osakesijoittamiselle. Pystyt ostamaan, myymään ja shorttaamaan tuhansien yhtiöiden osakkeita ympäri maailman. LYNXin asiakkaana sinulla on mahdollisuus sijoittaa niin tuttuihin osakkeisiin, kuin eksoottisimpiinkin vaihtoehtoihin.

Tarjoamme myös mahdollisuuden kaupankäyntiin pörssin normaalien aukioloaikojen ulkopuolella ilman lisäkuluja. Näin olet aina askeleen edellä muita sijoittajia!

7 syytä valita LYNX

 • Erittäin alhaiset hinnat
 • Volyymialennuksia aktiivisille kaupantekijöille
 • Valittavana yli 100 markkinaa.
 • Ammattimaiset työkalut
 • Yli 60 erilaista osto- ja myyntimääräystä.
 • Vakaa ja luotettava kaupankäyntiympäristö.
Lynx logo
vs
Nordea
5,80 € BMW 4.000 € 8,00 €
68 SEK Swedish Match 5.000 € 10,00 €
5,00 $ Microsoft 10.000 € 20,00 €
5,00 $ Google 25.000 € 50,00 €
8,40 $ Apple 100.000 € 200,00 €
120 HKD China Construction Bank € 10.000
Ei säilytyspalkkiota
Ilmaiset osto-/myyntimääräykset puhelimitse
Mobiilisovellukset

TWS kaupankäyntijärjestelmä

Menestyksessä on kysymys tekniikasta:

Palkittu kaupankäyntiympäristömme on tunnettu helppokäyttöisyydestään, vakaudestaan ja teknisestä lyömättömyydestään. Voit sijoittaa nopeasti muutamalla hiiren painalluksella yli 100 pörssiin Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. Halusitpa sitten sijoittaa ETF:n, osakkeisiin, optioihin, futuureihin, sprinttereihin, valuuttoihin, indekseihin tai sitten raaka-aineisiin, kuten kultaan tai hopeaan. Kaupankäyntiympäristön tarjoamilla monilla mahdollisuuksilla olet aina askeleen edellä.

 • Yli 80 teknistä indikaattoria
 • Tuki- ja vastustustasoja
 • Kynttilä-, pylväs- & linjadiagrammit
 • Fibonacci-tasot
 • Tilaus lisätään suoraan diagrammiin
Lynx kaupankäyntijärjestelmä

Paras hinta osakkeillesi

Ainutlaatuisen SMART-suodattimen avulla osaketoimeksiantosi lähetetään kaikkiin mahdollisiin pörsseihin. Tästä johtuen et tee kauppaa ainoastaan ensisijaisessa pörssissä vaan kaikissa tarjolla olevissa pörsseissä, jotta saat aina parhaan mahdollisen hinnan.

Esimerkiksi Applen osakkeilla tehdään kauppaa 16 eri pörssissä. LYNX-kaupankäyntijärjestelmä etsii sinulle parhaan hinnan kaikista tarjollaolevista vaihtoehtoista. Täten voit olla varma, että ostat ja myyt osakkeita aina parhaaseen mahdolliseen hintaan.

LYNXin kaupankäyntijärjestelmä on täydellinen sijoittajille, jotka haluavat tehdä kauppaa maailmanlaajuisesti. Voit ostaa osakkeita Euroopasta, Yhdysvalloista, Aasiasta ja Oseaniasta. Kaupankäyntijärjestelmän valikoimasta löytyy tunnetut indeksit, kuten Dow Jones, S&P 500, NASDAQ, DAX, CAC40, OMX 30, ESTX50 ja monta muuta. LYNXillä voit tehdä kauppaa myös pienten yhtiöiden osakkeilla.

LYNX tarjoaa myös laajan valikoiman senttiosakkeita ja pink sheet -osakkeita. Sinun on mahdollista saada reaaliaikaiset kurssitiedot kaikille markkinoille, jotta pysyt ajan tasalla, kuinka hallitsemiesi osakkeiden kurssit kehittyvät. Huolimatta siitä, millä osakkeilla teet kauppaa, LYNX tarjoaa sinulle aina parhaan mahdollisen ratkaisun, oli sitten kyse matalista kaupankäyntikuluista, tai siitä, että saat parhaan mahdollisen hinnan osakkeistasi myydessäsi niitä.

Yli 60 eri osto- ja myyntimääräystä

LYNX kaupankäyntijärjestelmä tukee yli 60 osto- ja myyntimääräystä, joiden avulla voit tehdä monipuolisesti kauppaa. Esimerkkejä toimeksiantotyypeistä: rajahintatoimeksianto, markkinahintatoimeksianto, tappionpysäytystoimeksianto ja trailing stop -toimeksianto.

Osakekaupan hyödyt

 • Äänestysoikeus
 • Mahdolliset osinkotuotot
 • Mahdolliset sijoitusvoitot

Osakekaupan riskit

 • Huonossa taloustilanteessa kurssit saattavat tippua jyrkästi
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa