Vertaile LYNXin hintoja muihin välittäjiin

LYNX tarjoaa edulliset välityspalkkiot kaikkialle maailmassa

Välityspalkkioilla voi olla suuri vaikutus sijoittajan saamiin tuottoihin. LYNXin asiakkaat voivat käydä kauppaa osakkeilla, ETF:illä, optioilla, futuureilla, valuutoilla ja viputuotteilla aina kilpailukykyisellä hinnoittelulla. LYNX ei ole palkittu vain loistavasta palvelusta, vaan myös alhaisista kuluista.

Alla olevan taulukon avulla voit vertailla nykyisen välittäjäsi hintoja LYNXin hintoihin. Alhaisten kaupankäyntikulujen lisäksi, LYNX tarjoaa pääsyn yli 100 pörssiin 30 eri maassa ja on täten hyvä valinta kansainväliselle sijoittajalle.

6 syytä valita LYNX

  • Matalat välityspalkkiot
  • Tarjolla yli 100 pörssiä 31 eri maassa
  • Ammattimaiset työkalut kaupankäyntiin
  • Yli 60 erilaista osto- ja myyntitoimeksiantoa
  • Vakaat ja luotettavat kaupankäyntijärjestelmät
  • Ilmainen tilinavaus
Lynx logo
vs
Nordea
5,80 € BMW 4.000 € 8,00 €
5,00 $ Apple 10.000 € 20,00 €
5,80 € SPY ETF 25.000 € 10,00 €
2,70 € 1 DAX-indeksin optio
3,50 $ 1 yhdysvaltalainen optio
1,25 € 1 DAX-minifutuuri
2,70 € 1 DAX-futuuri
EUR / USD 100.000
Ei säilytyspalkkiota
Mobiilisovellukset

Kenelle LYNXin palvelut sopivat?

LYNX tarjoaa sijoittajille laajan valikoiman sijoitustuotteita, monipuoliset kaupankäyntityökalut sekä laadukasta sijoitustietoa. LYNXin sijoituspalvelut soveltuvatkin erityisesti aktiivisille ja kokeneille sijoittajille.

Monipuolisuuden kääntöpuolena kuitenkin on, että LYNXin palvelut eivät välttämättä sovi täysin kokemattomalle sijoittajalle. Tästä johtuen, LYNX tulee testaamaan uusien asiakkaiden tietotaitoja ja kysymään kokemuksesta kaikista eri sijoitustuotteista tilin avaamisen yhteydessä. Yleisesti, sijoittajalta vaaditaan vähintään vuoden kokemus sijoitustuotteesta kaupankäyntiä varten. Monimutkaiset sijoitustuotteet, kuten optiot ja futuurit, vaativat yleisesti vähintään kahden vuoden kokemuksen. Tämän lisäksi, odotamme että olet tehnyt kaiken kaikkiaan vähintään 100 transaktiota sijoitusurasi aikana (yhteensä erilaisilla sijoitustuotteilla).

Täytätkö yllä olevat vaatimukset? Sitten olemme varmoja, että LYNX voi tarjota sinulle sopivat järjestelmät ja palvelun. Avaa tili ja nauti LYNXin eduista yhdessä muiden 50 000 LYNXin asiakkaan kanssa.

Kenelle mitkäkin sijoitustuotteet sopivat?

LYNX tarjoaa sijottajille pääsyn erittäin laajaan valikoimaan sijoitustuotteita. On kuitenkin tärkeää, että sijoittajalla on riittävästi tietoa tuotteesta ennen sillä kaupankäynnin aloittamista. Alla löytyy selitykset sijoitustuotteille tuoteryhmittäin, joissa kerrotaan lisätietoja muun muassa tuotteen ominaisuuksista ja siitä, sopiiko tuote sijoittajan henkilökohtaiseen kokemukseen, sijoitustavoitteeseen ja sijoitushorisontiin.

Tuotetiedot – Osakkeet Tuotetiedot – Futuurit
Tuotetiedot – Sijoitusrahastot Tuotetiedot – Strukturoidut tuotteet
Tuotetiedot – ETF:t Tuotetiedot – Joukkovelkakirjat
Tuotetiedot – Valuutat Tuotetiedot – Optiot
Tuotetiedot – Warrantit
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa