TotalEnergies

Mitkä ovat TotalEnergies osakkeen näkymät? Lue analyytikkojemme viimeisin analyysi ja katso osakkeen tämänhetkinen hinta ja kaavio. Tutki tunnuslukuja, muita tämän sektorin osakkeita, viimeisten viiden vuoden kehitystä ja tutustu uusimpiin mielipiteisiin ja osinkoihin. Lyhyesti sanottuna, lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tästä osakkeesta.

ISIN: FR0000120271
Koodi:TTE | Pörssi: ---

Viimeksi päivitetty ---

---

EUR

---EUR
---
Päivän ylin
---
Päivän alin
---
Osta osakkeita Parhaat osakkeet
  • 1 pv
  • 1 vk
  • 1 kk
  • 6 kk
  • YTD
  • 1 v
  • 5 v
  • Max

TotalEnergies osakkeille ei ole toistaiseksi analyysiä

Tutustu näihin muihin artikkeleihin sijoitusblogissamme:

Lisää tietoa osakkeesta TotalEnergies

Lue lisää osakkeista

Osta TotalEnergies osakkeita

Jos haluat ostaa TotalEnergies osakkeita, voit tutustua täällä osakkeen ajankohtaisiin hintatietoihin, ennusteisiin ja uutisiin.

Onnistunut osakesijoittaminen alkaa oikean välittäjän valitsemisesta, joka tarjoaa TotalEnergies osakkeita edullisesti ja mahdollistaa arvopapereiden ostamisen laadukkaalla kaupankäyntialustalla. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa TotalEnergies osakkeita kustannustehokkaasti. Tutustu LYNXiin ja maailmanlaajuisiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Lue lisää LYNXistä

TotalEnergies: Osakkeen hinta

Viimeisin hinta
Hinnan muutos EUR
Muutos %
Aika
Aika
Pörssit
Markkina-arvo
Liikkeeseen laskettujen instrumenttien lukumäärä
Avaus
Viimeisin sulku
Päivän alin
Päivän ylin
Vuoden alin
Vuoden ylin
52 viikon alin
52 viikon ylin

TotalEnergies : Yrityksen tiedot valuutassa EUR

Osinkotuotto
Myynnin kannattavuus
Osakekohtainen liikevaihto
Kassavirta per osake
Investointi-intensiteetti
Työvoiman suhde pääomaan
Käyttöpääoma milj.
Kattavuusaste A
Kattavuusaste B
Kattavuusaste C
Sijoitetun pääoman tuottoaste
P/E
P/CF
Omavaraisuusaste
Velkaantumisaste
Nettovelkaantumisaste
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

TotalEnergies: tietoja yrityksestä TotalEnergies SE

TotalEnergies SE on kansainvälisesti toimiva maakaasu- ja öljy-yhtiö, jonka liiketoiminta kattaa koko arvoketjun, aina porauksesta jalostukseen, kuljetukseen ja rahtaukseen sekä öljy- ja maakaasumarkkinointiin. Yhtiöllä on kattava polttoasemaverkosto Euroopassa. Kemikaalit ja uusiutuvat energianmuodot kuten biomassa ja aurinkovoima täydentävät Totalin tuoteportfoliota, joka jaotellaan karkeasti kolmeen osastoon, jotka ovat ”virtaus” (öljyn-, maakaasun-, kaasun- ja sähköntuotanto), ”markkinointi ja palvelut” (polttoaineen markkinointi sekä öljy ja voiteluaineet) ja ”jalostus & kemikaalit” (jalostus, lannoitteiden-, petrokemikaalien- sekä erikoiskemikaalien valmistus). Yhtiön juuret juontavat vuoteen 1924, jolloin nykyisen TotalEnergiesin ensimmäinen yhtiö nimeltä Compagnie francaise des Petroles perustettiin. Vuoden 2006 PetroFinan ja Elf Aquitainen fuusion jälkeen, yhtiö nimettiin Total SA:ksi. Vuonna 2021 osakkeenomistajat hyväksyivät lähes yksimielisesti päätöksen muuttaa yhtiön nimi Totalista TotalEnergiesiksi, millä vahvistetaan yhtiön strateginen muutos laajaksi energiayhtiöksi.