Societe Generale

Mitkä ovat Societe Generale osakkeen näkymät? Lue analyytikkojemme viimeisin analyysi ja katso osakkeen tämänhetkinen hinta ja kaavio. Tutki tunnuslukuja, muita tämän sektorin osakkeita, viimeisten viiden vuoden kehitystä ja tutustu uusimpiin mielipiteisiin ja osinkoihin. Lyhyesti sanottuna, lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tästä osakkeesta.

Societe Generale SA
ISIN: FR0000130809
Koodi:GLE | Pörssi: ---

Viimeksi päivitetty ---

---

EUR

---EUR
---
Päivän ylin
---
Päivän alin
---
Osta osakkeita Parhaat osakkeet
  • 1 pv
  • 1 vk
  • 1 kk
  • 6 kk
  • YTD
  • 1 v
  • 5 v
  • Max

Societe Generale osakkeille ei ole toistaiseksi analyysiä

Tutustu näihin muihin artikkeleihin sijoitusblogissamme:

Osta Societe Generale osakkeita

Jos haluat ostaa Societe Generale osakkeita, voit tutustua täällä osakkeen ajankohtaisiin hintatietoihin, ennusteisiin ja uutisiin.

Onnistunut osakesijoittaminen alkaa oikean välittäjän valitsemisesta, joka tarjoaa Societe Generale osakkeita edullisesti ja mahdollistaa arvopapereiden ostamisen laadukkaalla kaupankäyntialustalla. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa Societe Generale osakkeita kustannustehokkaasti. Tutustu LYNXiin ja maailmanlaajuisiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Lue lisää LYNXistä

Societe Generale: Osakkeen hinta

Viimeisin hinta
Hinnan muutos EUR
Muutos %
Aika
Aika
Pörssit
Markkina-arvo
Liikkeeseen laskettujen instrumenttien lukumäärä
Avaus
Viimeisin sulku
Päivän alin
Päivän ylin
Vuoden alin
Vuoden ylin
52 viikon alin
52 viikon ylin

Societe Generale : Yrityksen tiedot valuutassa EUR

Osinkotuotto
Myynnin kannattavuus
Osakekohtainen liikevaihto
Kassavirta per osake
Investointi-intensiteetti
Työvoiman suhde pääomaan
Käyttöpääoma milj.
Kattavuusaste A
Kattavuusaste B
Kattavuusaste C
Sijoitetun pääoman tuottoaste
P/E
P/CF
Omavaraisuusaste
Velkaantumisaste
Nettovelkaantumisaste
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Societe Generale: tietoja yrityksestä Societe Generale SA

Societe Generale on Euroopan suurin institutionaalinen luotonantaja ja yhtiöllä on toimintoja 67 maassa ympäri maailman. Tämä ranskalaisalkuperäinen pankki on perustettu vuonna 1864 ja yhtiö tarjoaa palveluitaan yksityishenkilöille, yrityksille sekä institutionaalisille asiakkaille. Liiketoiminta jakautuu kolmeen osaan, jotka ovat ”Vähittäispankkitoiminta Ranskassa”, ”Kansainväliset pankkitoiminnot ja rahoituspalvelut” sekä ”CIB, yksityispankkitoiminnot, varainhallinta ja arvopaperipalvelut". Vähittäispankkitoiminnoilla on laaja verkosto Ranskassa, jossa se toimii nimillä Societe Generale, Credit du Nord ja Boursorama Banque. Kansainvälisiin toimintoihin kuuluu sekä vähittäispankki- että rahoituspalveluita. Lisäksi kansainvälisiin toimintoihin kuuluu vakuutusyhtiöitä kehittyvillä markkinoilla sekä muita erikoistuneita liiketoimintoja. Societe Generale tarjoaa myös kansainvälisesti yritys- ja instituuttipalveluita ja on tässä segmentissä maailman huipputasolla.